BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 10 miesiąc temu #965782 przez aklim88
Majka - super. Najważniejsze, że już załapała. Teraz powinno być już coraz lepiej. Niezmiennie trzymam kciuki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965784 przez Sandruska1995
Pinezka oczywiście, że dam znać . Ale coś czuję , że chyba @ wraca z baletów strasznie mnie kuje jajnik . :dry:

Słyszała z Was może któraś coś o tych tabletkach lub brała?
Wklejam zdj.
Załączniki:

9 lata 10 miesiąc temu #965785 przez Asiaa
Domi witaj :) jak dla mnie to najmocniejsze krechy były 3-4 luty ;) obserwuj się dalej. Skoro coś wyszło na testach to i może @ będzie w tym miesiącu?

Martyna rozumiem :kiss: ilością pączków chwalić się nie będę, bo mogłoby być mniej :D

Monique obyś dochodziła do środy :) to już niedługo :)

Meli szybkiego porodu :)

Pinezka i jak noc?

Ada super że wszystko ok :)

Aklim zdrówka życzę

Majka to ja też trzymam kciuki aby Misia polubiła butlę :)

9 lata 10 miesiąc temu #965786 przez Asiaa
Nie ma jak nowa strona ;)

9 lata 10 miesiąc temu #965788 przez aggi
dzień dobry :)
U nas piękna pogoda na zewnątrz..
U Maksa z nosa wodospad. U mnie też. No niech mnie ktoś dobije bo zwariuję jak słowo daję :pinch:
Aaaa i mam 30dc. Jeszcze kilka dni i @ :)

Sandruska fajny kawaler :) wg mnie te wszystkie witaminy to pic na wodę ;)

Pati należy Ci się odpoczynek :*

Ada super :silly: Jeju niedawno ja 35tc miałam a tu już Ty... jak ten czas leci :D A marzec już też za chwilkę

aklim no to witaj w klubie u mnie ucho, gardło i katar :( masakra jakaś... zdrowiej!

majka pięknie Misi idzie :)

Pinezka ja czekam na @, za II na razie podziękuję :D
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 10 miesiąc temu #965790 przez Pinezka
Asiaa - noc zaskakujaco dobrze. Malz caly wieczor masowal malemu brzuszek i jakos mu przeszlo. W nocy tylko dwa razy na karmienie sie obudzil, troche pomarudzil i spal dalej i uwaga - po raz pierwszy cala noc w kolysce, zamiast miedzy kolyska a moimi ramionami :woohoo:
Kiedy testujesz po tej inscenizacji?

O pączkach nic mi nie mowcie :pinch: Mam taka na nie ochote i na faworki, a tu ich nie ma :dry: W poprzednich latach organizowalam w mojej firmie polski tlusty czwartek, bo blisko firmy jest taka jedna piekarnia, ktora nauczyla sie je robic ze wzgledu na kilka polskich firm w okolicy, no i na zamowienie robia ;) Ale piekarnie te mam daleko...

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965793 przez Sandruska1995
aggi Ja trafiłam w PL na taką wredną
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
ginekolog że szok. Wiem, że byłam młoda ale nie miała prawa mnie tak traktować. Kazała kupić witaminy "FEMIBION1" a w aptece nie mieli i Pani powiedziała , że mogę kupić sam "FEMIBION" bo to to samo. Kupiłam, poszłam na następną wizytę a ona żebym jej pokazała jakie mam witaminy , jak zobaczyła zaczęła się wydzierać , nie dała do słowa mi dojść , powiedziała że mam szukać sobie innego gin bo ona mojej ciąży nie będzie prowadziła bo nie będzie odpowiadała za to , że urodzę chore dziecko bo inne witaminy biorę . Ale co się dziwić , tak samo jak stwierdziła , że będę miała córeczkę . A jednego razu uderzyła dziewczynę w twarz przy porodzie , bo nie miała sił przeć . Chora baba .
Zmieniłam odrazu ginekologa , brałam dalej "FEMIBION" i dziecko mi się urodziło zdrowę w 39tc 55 cm i 3330g .

9 lata 10 miesiąc temu #965801 przez joanna1991
PINEZKA teraz będzie moja kolej testowania ciążowego :D

SANDRA no ja miałam od soboty maliny więc teraz termin następnej @ jest 21 lutego, mam nadzieje że nie przyjdzie :evil:

9 lata 10 miesiąc temu #965802 przez Sandruska1995
joanna To trzymam kciuki żeby nie przyszła . :)

9 lata 10 miesiąc temu #965805 przez joanna1991
SANDRA dzięki wielkie :* za ciebie też trzymam kciuki żeby wam się udało, żebyś nie zwariowała kobieto :P

9 lata 10 miesiąc temu #965810 przez Asiaa
Aggi skoro wodospad to może zmierza ku końcówce to przeziębienie? Zdrowia dla Was!

Pinezka to fajnie, że noc minęła lepiej niż się wydawało :) Zatestuję jeśli @ nie przyjdzie, ale to jeszcze ponad tydzień ;) Może sama spróbujesz zrobić takie słodkości? :)

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965817 przez Sandruska1995
Dziewczyny a mam pytanie. Czy któraś z Was miała śluz na początku? Mi od dnia spodziewanej @ leci żółty śluz i się zastanawiam czemu nie szczypie mnie nic ani nie boli , co godzinę muszę wkładkę zmieniać. Nie żebym się już nakręcała ale troszkę mnie to niepokoi więc zapytam doświadczonych bardziej :) :dry:

9 lata 10 miesiąc temu #965821 przez aggi
Sandruska widocznie się z powołaniem minęła. Mój gin kazał mi wszystkie witaminy odstawić na czas ciąży. Jedynie kazał brać kwas foliowy i zelazo. Nic więcej. Młody piękny i zdrowy 56cm 3520 i 10pkt. Dzień przed terminem urodzony. Więc ja w witaminy nie wierzę a przynajmniej nie w takie 'cud witaminy wszystko w jednej tabletce'. Ja miałam żółte plamienie jak miałam
Dostałam leki, przemęczyłam się i minęło. Też nie miałam żadnych dolegliwości ale posiew rozwiał wątpliwości

Asiaa właśnie wodospadem zaczęło się u Maksa, a teraz wodospad z nosa u mnie :( masakra

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965824 przez Sandruska1995
aggi A bolało cię albo szczypało przy tym? Ja jak miałam raz to mnie tak swędziało , że usiedzieć na
nie mogłam :)

Dziewczyny o jakiej czułości najlepiej jutro zrobić test? To będzie 32dc - 3 dni po spodziewanej @. ?

9 lata 10 miesiąc temu #965830 przez aklim88
U nas tez wodospad z nosa. O walentynkach nawet nie myśle i nic mi sie nie chce robic.

Inhalujemy sie nad miska z ziołami i olbasem, bierzemy czosnek (na szczescie jak wysypie Ali z kapsułki czosnkowy proszek na łyżeczkę. To go weźmie - ja bym chyba nie wzięła ;)) zrobiłam syrop z cebuli i gotuje rosół. Mam nadzieje, ze to pomoże.

A co do wodospadu z nosa przy koncu choroby, to powiedziałabym, ze wodospad to nie koniec, tylko kolejna złapana infekcja. Raczej pod koniec katar sie zagęszcza.

Trzymajcie sie ciepło wszystkie chorowitki.
A testującym życzę malin lub 2kresek - według uznania

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka