BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1008069 przez Nefri
Pati myślę, że przeziębienie może delikatnie wpłynąć na wyniki morfologii, ale nie ma się czym przejmować, ja ostatnio też była przeziębienia jak robiłam badania i ogólnie było ok. Ja nie place za badania to nie pomogę. Dobry pomysl z ta sprzedaz wycieczki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1008073 przez aggi
pati ale byłaś w krynicy zdrój czy morskiej? :p ja w morskiej i jestem zakochana :-) a z gór polecam miedzybrodzie żywieckie, góra żar te strony :-) też pięknie :-) ile placiliscie za wycieczkę a za ile odsprzedajecie? :-)

9 lata 6 miesiąc temu #1008080 przez Patikierc
Agi- w morskiej :) a za taka sama cene sprzedajemy 3500zl za dwie osoby tylko pokrywamy koszty przebukowania biletow 400zl wiec lepsze to niz biuro za odwolanie chcę polowe kasy zlodzieje straszne :D coraz blizej lekarza ekscytacja jest czy wszystko ok i uslysze serduszko!!

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 6 miesiąc temu #1008142 przez Patikierc
Byłam u lekarza i mam dziwne uczucie czy wszytko ok bo znów nie widać było serca kazała przyjść znów w poniedziałek :blink: niby mówi ze wszytko ok kropek większy a serca nie widać. Dziwne zaczynam się martwić. (Może to dla tego że pierwszy raz byłam u innej lekarki a teraz u innej bo chciałam zobaczyć która wybiorę żeby mi prowadziła ciążę) może inny sprzęt kurka do poniedziałku tak daleko :( a i ta dała mi L4 do 12tygodnia.

Szczęśliwi!

9 lata 6 miesiąc temu #1008166 przez Pumcia
Patikierc - nie martw się. Ja jak zaszłam do lekarza w 6 tyg to ledwo zarodek widział, a jak zaszłam 10 dni później to na początku powiedział mi : ja tu zarodka nie widzę - to dopiero się zestresowałam ! - ale chwilę później jednak znalazł i powiedział - ze serduszko tez jest także u mnie widoczne było po 7 tyg. Zależy też od owulacji bo ciąża i tak jest młodsza niż nam liczą - czyli od ostatniego okresu. Spokojnie w poniedziałek zobaczysz czerwoną kropeczkę na monitorze :) a czemu zwolnienie Ci dała ? chciała?

9 lata 6 miesiąc temu #1008169 przez aggi
pati nic się nie martw !! Czekaj grzecznie do poniedziałku i się nie stresuj :* miała może gorszy sprzęt, albo fasolka jest o kilka dni młodsza. Czekaj cierpliwie napewno wszystko będzie dobrze :* masz zwolnienie to leż, pachnij i karm fasolke :-)

9 lata 6 miesiąc temu #1008175 przez Patikierc
Tak zrobie bede grzecznie czekac i starac sie nie martwic :) L4 dala mi gdyz pracuje jako fryzjer 10h dziennie dwa badz trzy dni ood rzad i stwierdzila ze do 12tygodnia lepiej zebym sie nie przemeczala tym bardziej ze jedna ciaza mi poleciała. Mam nadzieje ze bedzie ok ;) a może nawet troche lenistwa mi nie zaszkodz :)

Szczęśliwi!

9 lata 6 miesiąc temu #1008180 przez Asiaa
Pumcia a Ty znów zmieniłaś nr telefonu? :laugh:

Pati nie martw się :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #1008181 przez niagara
Pati nie martw się, u mnie w 6 tygodniu, też nie było widać serduszka, a tydzień później już było :) Głowa do góry, będzie dobrze :) Będziemy tu wszystkie razem z Tobą czekać na poniedziałkowe wieści :)

9 lata 6 miesiąc temu #1008201 przez natB
Wróciłam i ja ;) wczoraj nie wzięłam do pracy tel i czułam się jak bez ręki! Ba nawet jak bez głowy :)

Po krótko co u nas, Wład w pon miał szczepienie juz ostatnie, nic mu nie było. Bardzo był dzielny, trochę poplakal, potem dostał traktorek z beczka i dziecko do dziś zadowolone heh :)
Dziś mają w żłobku Dzień Chłopca ;) koszula, muszka obowiązkowo :) takie pocieszne są tam maluchy, żegnają się, witają, całują no ubaw po pachy :)

magmus Eee a Ty gdzie kochana? Czekamy na wieści..

pati cieszy się, że chcecie zrezygnować z Egiptu, szczerze kamień z serca mi spadł :) heh w Grecji troszkę juz chłodno może być, chyba, że Kreta :) albo pomyślcie o Turcji :) tam na spokojnie możesz jechać :)
A co do serduszka na spokojnie, jjatez mam ciążę młodsza o dobre 1,5 tygodnia, bo tak późno miałam owu no i wiem kiedy były dokładnie przytulanki heh :) czekaj do poniedziałku i wypoczywaj :)

A mnie okropnie boli w krzyżu, albo to kość ogonowa kurde kij ci wie :/ miałam z.Wladem przepisana raka dobra maść musze dziś sobie ja kupić, bo są momenty ze nie mogę nic zrobić :/

No i z najlepszych info zabukowalam hotel w Karpaczu na styczeń aj :D juz Odliczam do wyjazdu heh :) musimy jeszcze się nacieszyć w trójkę sobą, a potem kolejny wypad latem juz w czwórkę hoh :) wesolo :)

9 lata 6 miesiąc temu #1008203 przez natB
Iza my ostatnio na roczek ale to w maju kupiliśmy kuzynowi Włada piaskownice drewniana i base.. U nas mały dostał od chrzestnego jeździk z Little tikes, a od chrzestnej stoliczek z krzeselkami :) ka rzeczy bym nie kupowała. Pieniędzy tez nie dawała tylko zabawkę :) wybór jest duży wiec na pewno coś wybierzesz :)

9 lata 6 miesiąc temu #1008205 przez natkka
Patikierc - spokojnie, bo faktycznie serduszko może się pojawić trochę później, wszystkie te wyznaczniki co w danym tygodniu trzeba brać spokojnie :) u mnie też serduszko było widać znacznie później a teraz jest wszystko w porządku :) co do badań to ja nie wydawałam więcej niż 150 zł, podzwoń po różnych laboratorium i dowiedz się jakie mają ceny. Ja np. na początku ciąży poszłam tam gdzie nie tylko było całkiem tanio, ale po przekroczeniu 100 wydanej na badania dostawało się kartę stałego klienta i badania robię jeszcze taniej. U mnie grupa krwi kosztowała 27 zł :)
U mnie wszystko w porządku poza tym, że dalej jestem chora :(

9 lata 6 miesiąc temu #1008213 przez natB
nattka a Ty pochwal się brzuchem :P.. Czujesz juz ruchy dzidziusia :)? Ja już się nie mogę doczekać hehe :)

9 lata 6 miesiąc temu #1008220 przez aggi
dzień dobry :)

pati leniuchuj ile możesz :kiss:

nat no no dzisiaj dzień chłopaka, wypłata do tego szaaaaaaał zawsze ostatniego jedziemy na wielkie zakupy dla Maksa więc on ma się dobrze haha :) daj zdjęcie Włada w koszuli :woohoo: ja byłam w Grecji końcem września do prawie połowy października i było gorąco tylko ostatni dzień deszcz padał :) jak hotel będzie fajny to daj potem namiary :) My byśmy po nowym roku chcieli gdzieś jechać :)

natka zdrowiej :kiss: kiedy wizyta jakaś? połówkowe pewnie niedług??? pochwal się później :)

9 lata 6 miesiąc temu #1008235 przez magmus88
Hej :) jestem u ja!

Pozwólcie że teraz Was nie nadrobie... B) ale po czasie nadrobię napewno!!!

Wyszłam wczoraj..... szczerze to po samym wyjściu ze spzitala czułam się najgorzej... jakoś tak słabo, bolała mnie głowa, było mi niedobrze.... ale po południu już mi się polepszyło trochę.
Podobno wszystko dobrze poszło. I faktycznie jajowody mogły być trochę przytkane, ponieważ okazało się, ze były zrosty, których na USG nie było widać. Udało się wszystko udrożnić... Skaryfikacja też poszła bez problemów.
W przyszły czwartek idę na zdjęcie szwów, myślę, że będzie też wizyta bo idę do niego prywatnie. tzn to ten sam lekarz co byłam u niego na tej wizycie prywatnej i on mnie też operował.

Jedyne co mnie najbardziej boli na dzień dzisiejszy to gardło... po tej intubacji :(

I powiem Wam, ze ta klinika to głónie nastawiona na cesarki jest.... ile ja się tam dzidziusiów naoglądałam hehehe a ile nasłuchałam!! O mamo :D hehe Słodziaki

Ziółek w tym miesiącu nie zdążyłam zacząć.... tak samo i wiesiołka.... więc znowu pozostawiam to do następnego cyklu. Zaparzacze już mam więc mogę działać...
I zastanawiam się czy nie zacząć dziś testować z ciekawości.... mam dziś 9dc. Jak myślicie??

Zafasolkowane, mam nadzieję, że wszystko u Was ok :) A moze ktoś jeszcze dołączył do tego grona przez ta moją nieobecność?? Chwalcie się!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka