BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #677927 przez Agnilla
Iss, I co, mowilas M.? :)
asia, pewnie, ze pekniesz z dumy nie ma innej opcji
wrocilam, dzieci mi robily herbatke ;) brzuch napitala, ale chyba zdrowieje bo poszlam do sklepu po czekolade, 6 kostek poszloooo :) jadlyscie. Milke z toffee I orzechami? Lepsza przyjemnosc niz seks :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #677933 przez moofka
a ja byłam z mężem na spacerze i w połowie przyczepił się do naszej suczki jakiś pies i nie chciał odejść a jak mąż tupał to zaczął warczeć i skończyło się tak, że zrobiliśmy lotę do domu i dopiero jak schowaliśmy się za furtką to sobie poszedł ten upierdliwiec! i dupa bo zamiast spaceru był bieg i się zmęczyłam :angry:

mloda Ty nie zazdrość bo na Ciebie też przyjdzie pora :)

Agi moja ukochana to jest milka cream, do herbatki najlepsza bo uwielbiam jak się rozpuszcza w buzi :lol:

a i jeszcze Wam powiem, że podoba mi się takie siedzenie w domu :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #677937 przez Agnilla
Ja tez bym mogla w domu siedziec, zawsze mialabym cos robic, nie nudzilabym sie ;) ja sie obcych psow boje, czasem jak ide dopracy to taki maly gnojek stoi I szczeka to na druga strone ulicy przechodze ;)
a wy jakiego psa macie? Tez bym chciala, maz najbardziej goldena, ja nowofundlanda :D :D ale po 1 blok, po 2 moja alergia :/
maz mnie dokarmia truskawkami, moja mama z niemiec przywiozla ichne gatunki I w ogrodku ma, uwierzcie nie jadlyscie tak pysznych truskawek a jakie slodkie matko :) a zaraz bede plakac z bolu brzucha
ej, a Kas tu dzis byla?? E-e, zdziwi sie ;)

11 lata 10 miesiąc temu #677943 przez moofka
Agi u nas jest labradorka, ma 15 lat już. jak się wprowadzałam to już tu dawno była, do nas na górę nie przychodzi bo nie daje rady po schodach.

ja miałam jamnika szorstkowłosego, ale jak miał 13 lat to musieliśmy go uśpić.... ale był płacz....

Kaś dzisiaj nie zaglądała, będzie miała co nadrabiać :)

11 lata 10 miesiąc temu #677949 przez Agnilla
Ja za dzieciaka mialam owczarka, tez byl placz jak umarl. Zreszta 2 papugi to tez, bo ja sie przywiazuje niestety. U rodzicow sa 3 sierotki nimfy, wole nie myslec ze ich kiedys zabraknie, bo ja za miekka jestem

11 lata 10 miesiąc temu #677951 przez moofka
ja do tej pory mam swojego czochraka na tapecie w kompie i w tel, rodzice tak samo. u nas pies był jak członek rodziny :) ja też jestem za miękka....

11 lata 10 miesiąc temu #677958 przez Kaś_O
Isssunia nie czytałam w ogóle ale normalnie ha :*:*:* jednak humorki były tego powodem :D

pamiętaj zero alkoholu!!!!!!!!!!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #677959 przez mloda
no jak nie na 100%?? pewnie ze tak , test wskazuje jednoznacznie

11 lata 10 miesiąc temu #677964 przez mloda
Agnilla napisał:

a wy jakiego psa macie? quote]

ja mam yorka w domu i owczarka podhalanskiego

maz hoduje kroliki jedna miala mlode przed naszym wyjazdem druga tez za chwile bedzie miala
jeszcze mamy trzeciego krolika ktorego dostalismy jako prezent na pultrze ale jest jeszcze maly i na dole w tej klatce 2 swinki morskie :P papugi o ktorych pisalam wczesniej w tym 4 mlode i kury na rosol a i kot dachowiec na podworku. male zoo:)

11 lata 10 miesiąc temu #678067 przez Agnilla
mloda, w Twoim zoo bym nie mogla byc wolontariuszem, bo bym sie zakichala ;)
moof, ja to samo, mam nawet zdjecie psa w ramce a to juz 18 lat jak go nie ma szok
czas na mnie do lozka dzis niestety, oprocz porannych pielgrzymek do lazienki caly dzien skrecony zoladek, nic poza tym, zobaczymy jutro :)
czy jutro z rana ktos sypnie dobrymi wiesciami? :)
Iss, a Ty kiedy mialas owulacje? tak z ciekawosci pytam :)
dobrej nocy laski :* :*

11 lata 10 miesiąc temu #678096 przez Kaś_O
Noo noo.. nareszcie, jakoś czasu nie miałam.,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Issska jeśli chodzi o tą torbiel to w ogóle to super naturalna sprawa w ciąży i bardzo częsta. Ja nawet jak w pierwszej poszłam tak wcześnie i jeszcze nie wiedziałam że w ciąży to mi ginka powiedziała że ten cykl i tak mogę odpuścić bo jajo nie pękło i torbielka jest. To chyba jest tak jak dwa jaja dojrzewają i u mnie akurat to bardzo prawdopodobne że mogły być dwa jaja. Jedno pęka i to 2 nie i pod wpływem hormonów tworzy się torbielka. Pewnie będzie jeszcze na pierwszym USG a później zniknie jak kamfora zobaczysz. Ja teraz też miałam (bo pewnie już jej nie ma) i nawet ginka się śmiała że wiem o co chodzi bo jak mi pokazała to się zaśmiałam "standardowo trobielka" Moja ginka jak poszłam do niej i powiedziałam że test mi pokazała 2 kreseczki to powiedziała że 99% ciąża więc już nieswirkuj :) A tak w ogóle to naprawdę bardzo wcześnie ja w 28dc miałam też słabiutkie kreseczki ale te cycki to faktycznie typowy ciążowy objaw chociaż nie wszystkie tak bardzo napierdziela. Czyli jednak wtedy była owu co Ci testy pokazały i się jakoś wstrzeliliście :D Uh idę poczytać o macierzyńskim i sobie książkę. Śpię dziś sama z Czarkiem a i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #678167 przez issska1986
Hej,

sorki,że wczoraj nie odp. ale padłam ok 19 spać, wstałam o 23,22 - musiałam jeszcze M. obudzić bo też zasnął....

Agi powiedziałam.... :)

Agi mi dwie kreski na owu pokazały się raz 27/05/2013 i wtedy się kochaliśmy, ale nie leżałam z niczym ani nic bo byłam przekonana ,że na nast dzień będą dwie mocne i wtedy będzie sex z leżeniem z zawartością, ale że nie zobaczyłam to się wkurzyłam i zamknęłam w sobie :P i na męża, potem się pokłócilim i też nie było, więc albo wtedy albo nie wiem kiedy...

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #678175 przez Asia K

11 lata 10 miesiąc temu #678186 przez issska1986
Asiu to brawo :) synuś geniuszek :)

Już kiedyś pisałyśmy o domowym zoo... Ja swego czasu jak byliśmy mali też było pełno zwierząt.. ja mialam wszystko co można mieć w domu oprócz kota... ale i tak najlepsza byla moja żółwica..., już to pisalam, ale była wielka jak talerz obiadowy, oglądala tv stając przed tv na środku pokoju i tak do konca filmu, i oczywiście bawiła się ze mną.... była moim koniem dla barbie :D

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #678212 przez ann-sunshine
Bry,

Iss drugi pokazuje to samo co pierwszy, oba mylić się nie mogą. Ale dobrze, spokojnie macie czas z mężem żeby oswoić się z nowiną

Asia super gratulacje synuś zdolniacha a pokaż go choć na chwilę, daj nam jakąś fotę, pliss

Kaś to hormony, to przez nie te kłótnie w domu. Daj na luz, wiem, że łatwo się mówi. W każdym razie, nam się możesz wygadać, całusy

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka