- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje wczorajsze kreski to były jednak maliny chyba. Całą noc + dzisiaj do południa bolał mnie prawy jajnik (dokładnie tak jak w zeszłym cyklu) + dzisiaj zaczęły mnie boleć sutki wieczorem straszliwie (tak samo jak w zeszłym cyklu). Poza tym dziś już drugiej kreski brak. Więc zapisuję jako pozytywny. I czekam na @
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ja też mogła bym się na wiele spraw w życiu poskarżyć ale co to da? Co to zmieni?
Niestety nie pozostaje Ci nic innego tylko wziąć się z życiem za bary i robić to co możesz, a na co nie masz wpływu zostawić w spokoju. Można sobie pobiadolić od czasu do czasu, ale na dłużą metę jeżeli w odpowiednim momencie się nie ogarniesz, zniszczysz się.
Nikt też nie powiedział, że życie jest sprawiedliwe. Pozostaje nam tylko szukać pozytywnych stron jego stron
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Nawet ze wszystko w swoim czasie dopiero sie pobralismy.. Bo takie nakręcanie niestety nie daje rezultatów.. Co Ci moge poradzic to zbierz sie w garść i idź do lekarza.. I ak bedziesz musiała do niego isc zeby prowadził ciaze.. Ja bym poszła sprawdziła cytologie i ogolnie..
I naprawde spróbuj troche spuścić ciśnienie bo szkoda Twoich nerwów kasy na testy.. Ciezko sie słucha rad wyluzuj wiem bo ciezko mi było takich słuchać jak mówiły mi kolezanki.. Dopiero urodziłas, organizm musi sie unormowac.. I inne pierdoly.. Odprowadzalo mnie to do szału.. Ale co zrobic z perspektywy mieli racje.. Organizm doszedł do siebie, przestałam karmić i było ok.. Nie ma innej opcji jak tylko uzbroić sie w sile i cierpliwość..
Nie wiem moim zdaniem powinnas sobie sprawdzic tarczyce, prolaktyne i inne rzeczy.. Nawet wlasnie cytologie i w ogole przegląd podwozia bo nigdy noc nie wiadomo.. Życzę Ci zebys była zdrowa jak ryba i po prostu zaraz zaszła ale roznie bywa czasem nawet mała infekcja sprawia ze cos jest nie tak..
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Iss nie wiem jak to jest z tym jeżdżeniem w brzuchu w 12 tygodniu, ja tam dość długo poza nudnościami nic nie czułam.
Że Mucha znów w ciąży? A ja kiedy?
Oj Gosia, i co z tym kolanem? Wadliwe są te nasze kolana, łatwo uszkodzić.
Porto uspokoisz się jak serduszko zobaczysz. Czyli w sumie ginka nie wyjaśniła ci powodu czemu tak cię ten brzuch bolał.
Iss to rozgrzeszona za tenis i kajaki jesteś. Widzisz przed nami nic się nie ukryje.
Goś doczytałam o tych twoich kolanach, kurczę to niedobrze
Się zapieram że testować nie będę, ale pewnie będę, żeby móc bez oporów na weselu pić. No chyba że małpa mnie niemile zaskoczy przed.
"Młoda Kaś" szafeczka dodała Ci skrzydeł, co?
Moof gratulacje córeńka będzie Moof bo dziewczynki wstydliwe są, nie tak jak Maks Kasiowy wystawił co trzeba na światło usg ;-p
Domiś czyli 18 dc miałaś skok hormonu owu wykorzystana sytuacja?
Iss śliczna fotka, a do terminów nie przywiązuj tak bardzo wagi, bo dzidzia i tak przyjdzie na świat kiedy będzie chciała. Ciąża donoszona jest już od 38 tygodnia i wtedy wszystko może się już wydarzyć. Idealne dziecko, fajnie tak usłyszeć.
Dag ty miałaś tyle nadrabiania po jednym dniu, a co ja mam po dwóch powiedzieć?
Wara od testów!!! Moje pierwsze maliny, moje pierwsze testowanie, musicie poczekać ;-p
Asia ale smakowicie ta kawa wygląda
Agni uśmiałam się z twojego opisu skierowania z ptaszkiem w budce. Dał ci to skierowanie żebyś się odczepiła?
Dag tak przyszła sukienka, tylko czasu mi brak na zrobienie foty, tu macie link:http://allegro.pl/sukienka-dekolt-v-kwiaty-bialo-czarne-turkus-38-m-i3406723527.html.
Oj Dag, w piątek połówkowe, a ja relację przeczytam pewnie dopiero w poniedziałek.
Młoda im więcej myślisz o ciąży i im więcej się nakręcasz tym trudniej w tę ciążę zajść. I tak jak radzi Kaś znajdź sobie już teraz zaufanego lekarza, przebadaj się, rozwiejesz wątpliwości, a przy okazji zapoznasz się z lekarzem, który poprowadzi twoją ciążę ( a w ciąży do lekarza biega się co 3 tygodnie az do znudzenia).
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
mloda, Kaś dobrze gada o badaniach? Robiłaś takowe? Ile cykli się starasz bo jakoś mi umknęło?
Lecem dzieochy jeszcze wziąć prysznic, spakować ostatnie rzeczy i do soboty
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj ja króluje wszystkich Was ubiegłam )
Ann-Sunshine no mam nadzieję, ze dobrze wykorzystana i owocnie
Młoda wiem jak to jest z tymi pytaniami ale trzeba krótko odpowiadać, jak będziesz to wszystkich poinformujesz... jak to moja siostra po 2 latach staraniach powiedziała, że jak będzie to da afisz w ogłoszeniu Wiec spoko... A tak serio to każda z nas by już chciała... Ja nawet bardzo... bardzo...
A powiem Wam, że jestem taka wkur...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Agni - dzisiaj pewnie juz ci lepiej , ale i tak możesz wleciec na dobrą kawusię
Ann - mam zamiar czekać do poniedziałku za tobą z testami , ale nie wiem czy dam rade
Młoda - przeciez wy jestescie jakies 2 miesiace dopiero po ślubie, młoda jesteś, a jeszcze pamietam ze zaczelas sie starac jakos jeden cykl przed slubem więc daj se luz. Masz jeszcze czas. Co z tego że inni mają dzieci? Jesteś młoda - jeszcze będziesz miała gromadke, a my (nie obraźcie się dziewczyny) nam już zegar biologiczny strasznie bije więc : " do not worry be happy"
Dag - ale to zleciało - bedziesz miała połówkowe i płeć pewnie poznasz. Ale obiecaj , że nie zrobisz nam takiego psikusa jak Moof , że najpierw nam kazała czekać , a potem stresowała spoilerami
Która to miała niedawno maliny teraz jakies 14 dni i TESTOWANIE
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domiss - co mi w parade wskakujesz ? Ja wszystkich z rana witam :P:P:P:P:P
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale może któraś ma ochote wpaść i mi masaż zrobić
Nie no ale serio tak mnie nawalają że nie wiem jak siedziec
Idę się przyjść moze choc na chwilę przejdzie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
no Ann w końcu się pokazałaś! nie zobaczyłam tej kiecy bo mi jakiś błąd wyskoczył....
Asia fotkę chcemy a nie nam piszesz gdzie masz koszyczek
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Goś, baw się dobrze i szalej. Uważaj na kolana, moje niestety też są pogruchotane, muszę się znowu wybrac do lekarza. miałam kiedyś skierowanie na zabiegi, ale musiałam jechac na studia i przepadło. potem było git, a teraz znowu się kruszę
Asia, mnie też plecy bolą, prawa strona i prawa nera, nie wiem czy mnie w nocy nie przewiało jak spałam z tyłkiem na wierzchu.
Młoda, czy Ty w ogóle poszłaś do lekarza?? zrobiłas postawowe badania? ja pierdole, nawet ja nie mogę powiedziec, że się długo staram, bo to zaledwie pól roku. tak jak Asia mowi, ledwo ślub wzięliście. poczytaj sobie, że nawet jeśli oboje partnerów jest 100% zdrowych to mają zaledwie 20% szans na zajście.co dopiero ktoś, kto się leczy. przestań narzekać, mięc pretensje d całego świata tylko idź w końcu do lekarza. zrób podstawowe badania. i weź się w garść
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Mloda jeju jak Cię czytam to mam ochotę jechać do Ciebie i Ci nakopać Dziewczyny dobrze radzą, a zdanie mam takie jak Agni tzn "przestań narzekać, mięc pretensje d całego świata tylko idź w końcu do lekarza. zrób podstawowe badania. i weź się w garść"..
Ann pokazuj sukienkę
a Ty Asia rower Aż zazdroszczę
U mnie dziś 22dc, jeszcze tak 10 dni i @ i nowy cykl nie mogę się doczekać !
Miłego dnia
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56