BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #720106 przez issska1986
moofka napisał:

Iss a okruszek ile już ma cm?

ee Agi jak mąż nawet wyczuł to musi być niezła różnica B) Ty możesz już przyjechać do mnie to Cię pierdyknę w czoło za te głupoty :angry:

dziewczynki zaciskam kciuki za testowanie i może nie będzie już czego zazdrościć :kiss:

moof całej długości nie podawał, od główki do tułowia ma 56mm, więc pewnie z 60 mm. Ale widziałam paluszki, stopki tak śmiesznie sobie trzymał- tradycyjnie się popłakałam, jeszcze ten lekarz tak śmiesznie komentował, serducho 164 uderzeń/min. :lol: i jeszcze tak śmiesznie sobie skakała w brzusiu...:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #720110 przez Asia K
No Iss ubiegłaś ubiegłaś , ale teraz marsz do wyrka spać i wypocząć :D

Moof - gratuluje córci :kiss: - A ja od samego początku obstawiałam synka ;)

Goś z tym testowaniem to mnie tez strasznie korci ale se postanowilam ze niezrobie conajmniej do poniedziałku :huh: tzn jak się to uda :silly:
Na dzien dzisiejszy troche pobolewa mnie brzuch , ale to normalne na tydzien przed @ zawsze coś takiego czułam :angry:
Nie mam objawów typowych jak ostatnio dlatego testu - niet !!!
Kogo ja chcę oszukać :unsure: ;) przeciez ja i tak doszukuje sie kolejnych objawów ciąży u siebie :P
Sprowadzcie mnie na ziemie i powiedzcie , że białe, gęste coś wylatujące z wiadomo czego :P (ale tylko przy dużym wysiłku) to jest przy każdym cyklu :unsure:

Agni jak długo - ile dni juz łykasz ten wiesiołek? :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #720133 przez moofka
Iss my wczoraj też oglądaliśmy stópki i rączki :) niby 56 mm a już widać że to człowieczek :)

Asia u mnie większość obstawiała synka :cheer: i wracaj na ziemię! nie nakręcamy się!!! czekamy grzecznie aż przyjdzie czas na test :)

11 lata 4 miesiąc temu #720165 przez gosia28
isss gin zawsze mierzy dł siedzeniowo-ciemieniową :)

Asia ogarnij się, mi już z testowaniem przeszło niech przejdzie i Tobie. Ja myślę, że w pn to już @ powinna być jak się nie uda.
białe gęste coś to objaw II fazy cyklu, Asia halo odbiór, ziemia :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #720175 przez Agnilla
ej Gosia, a Ty mi kiedys pisałaś ze to biale cos to juz po ptakach jest :pinch:
Asia, ja wiesiolka biore od 5 dni, nie wiem czy to jego zasluga ta szybko, ale bylo dobrze ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #720191 przez Asia K
Goś no tak myślałam ale juz sobie wkrecilam ze to ciąza :P
Ja wg planu/nie planu mam wlasnie w poniedzialek dostac @ :angry:

p.s. mam 5 testów ciazowych - byly w zestawie z owul. i one tak mnie wołaja z szafki : "chodz tu, weź nas, siknij sobie" :D:D:D:D

11 lata 4 miesiąc temu #720212 przez moofka
hehe Asia moje jeszcze mówiły "jest nas aż 5 to jeden możesz zmarnować nie czekając na termin @" :P nie słuchaj ich!

11 lata 4 miesiąc temu #720217 przez Kaś_O
Hej dziewczyny podnioslam sie z wyra masakra..

Gosia mowila wtedy ze to białe cos to po ptakach z owu.. Ze juz wtedy nie ma dni plodnych..

Ale musze posprzątać:( nie ma ochoty któraś wpaść do mnie na kawę i zrobic tego za mnie?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #720218 przez Kaś_O
Asia nie myśl o nich.. Do poniedziałku to jest jeszcze ho ho.. Nierobów testu..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #720227 przez Asia K
Kaś_O napisał:

Hej dziewczyny podnioslam sie z wyra masakra..

Gosia mowila wtedy ze to białe cos to po ptakach z owu.. Ze juz wtedy nie ma dni plodnych..

Ale musze posprzątać:( nie ma ochoty któraś wpaść do mnie na kawę i zrobic tego za mnie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #720236 przez Asia K
To akurat była bomba kaloryczna dla mężulka :D

11 lata 4 miesiąc temu #720238 przez Kaś_O
Asia bajer :) :) z czekolada w srodku super tez wyglada.. Ja to zapominam zawsze kupic ale chyba sie skusze :p taka by mi sie przydala teraz bo czuje sie ledwo żywa..

11 lata 4 miesiąc temu #720239 przez Domiśśś
Asia K. mniam mniam ;)

Ale mam dzis lenia... nic mi się nie chce...

Wracając do wczorajszych kresek to dziś widać na nim wyraźną kreskę. Ciekawe dlaczego...

Niby netmama mówi, że przy 33 dniowym cyklu dziś owulacja... niby by się to mogło zgadzać... ale i tak pieron wie... :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #720262 przez gosia28
moof nie kuś Asi, Asia nie daj się :P testy wołają do Ciebie że możesz siknąć najwcześniej w piątek B)

ale kawka mmmmmniam

no i dokładnie to pisałam, że biały to znaczy, że już po owu i tera czas oczekiwania na rezultaty ;)
a mi się dzidziuś jakiś śnił w nocy, przy tego typu snach zazwyczaj w niedługim czasie dowiadywałam się, że ktoś z rodziny lub bliskich jest w ciąży, tak, że dziewczyny zacieram ręce i czekam na to Wasze weekendowe testowanie ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #720290 przez Asia K
gosia28 napisał:

moof nie kuś Asi, Asia nie daj się :P testy wołają do Ciebie że możesz siknąć najwcześniej w piątek B)

ale kawka mmmmmniam

no i dokładnie to pisałam, że biały to znaczy, że już po owu i tera czas oczekiwania na rezultaty ;)
a mi się dzidziuś jakiś śnił w nocy, przy tego typu snach zazwyczaj w niedługim czasie dowiadywałam się, że ktoś z rodziny lub bliskich jest w ciąży, tak, że dziewczyny zacieram ręce i czekam na to Wasze weekendowe testowanie ;)

Ale że co? Że w piątek już moge :unsure: :lol: Net mama pozwala mi dopiero w sobote :P

Ale tak serio to chce wytrzymac do poniedziałku jak mi sie uda :silly: hmmmm sama nie wierze w to co pisze :blush: :P :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka