BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #719527 przez Kaś_O
Looo matko ale sie nie wyspalam.. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #719531 przez Domiśśś
Aggi no dla mnie był naprawde dobry i jak mój mąż stwierdził, że naprawdę ok a dla niego horror musi być konkretny to myślę, że jest ok. Nie jest typowa rzeźnia tylko trzyma w napięciu... no i ta świadomość, że mogło tak być naprawdę

Kaś też bym w ciąży nie oglądała horroru... nie ma szans... ja chce oglądnąć zawsze a później przez tydzień mi się film śni...

Młoda Ty masz nosa ;) tyle, że były 2 kreski ale to chyba jeszcze nie maliny... ;/ a to już 18 dc...

11 lata 4 miesiąc temu #719535 przez issska1986
Hejka,

widziałam tą reklamówkę "obecności" jak byłam na "Gorącym towarze" i też bym poszła bo ja uwielllbiam horrory :) ale w ciąży nie będę oglądać, dziecko czuje emocje matki...po co ma być wystraszone ;)

Agnilla bez kitu z tym in vitro to dojeb....ś teraz :ohmy:

Aggi przykro mi z powodu bratowej, w którym była tygodniu? :(

A ja mam dzisiaj usg o 18,45... :) Ej nie wiem czy wy tak miałyście , ale jak leże i przyłożę rękę do brzucha to czuję jak coś się tam ruszyło, np przed chwilą, a jeszcze wzdęć nie mam ;) przeczytałam też ,ze podobno dziecko jak czuje ciepło dłoni matki to podpływa do dłoni już w 12 tc ... nie wiem albo sobie wmawiam,że to to, albo to dziuniek pływa sobie koło mamy łapki?
Na wyjeździe spodobało mi się jeszcze jedno imię dla dziewczynki, z którym miałam największy kłopot- Nadia... mężowie też się spodobało :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #719552 przez gosia28
dzień dobry :)
coś miałam pisać ale już zapomniałam
na pewno wiem że zjeba się należ Agi każda wie za co.

Asia ciekawe bo mnie też coś wczoraj cosik z tym brzuchem się działo, a czy będę rozczarowana jak się nie uda? Pewnie coś tam ukłuje ale w sumie rzeczy przyzwyczaiłam się i specjalnie zdziwiona nie będę.

aggi przykro mi z powodu bratowej, życie jest niesprawiedliwe.

isss włacha, przyznaj się jak to było z tymi kajakami? Tenis :unsure: hm, nie przesadzaj ze sportami a najlepiej skonsultuj to z ginem. Zapytaj nawet dziś na usg. Pilnuj koniecznie żeby fotki były dla ciotek :)

a ja byłam wczoraj z P. na koncercie oddziału zamkniętego, ale zabawa :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #719564 przez Agnilla
aleście się zgadały :P spoko, IV po jakims czasie jest finansowane przez nfz, wiec jak sie nie udato bede miala odlozone na bora bora ;)
moj brzuch tez nie teges, mam nadzieje, ze pwooli dojde do ładu
zapominam o tym wiesiołku, 2 razy brałam go przed snem
kuwa, cichopek w ciazy, teraz mucha...pfff
Iss, Gosia ma racje, nie przesadzaj
co jak co, ale Zielińska ślubna suknię miała okropną :P

11 lata 4 miesiąc temu #719569 przez Asia K
Cichopek wiedziałam ale Mucha też :unsure:
No no no super mamy się udzielają :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #719573 przez Asia K
Goś- ja ten mój brzuch przeanalizowałam i wydaje mi sie ze za dużo kawy wczoraj wypilam i mi flaki jexdziły ;) Bo ja zaraz kibelek odwiedzam po kawie :p wiec moze to bylo to u mnie :cheer:

11 lata 4 miesiąc temu #719584 przez gosia28
też mi się sukienka Zielińskiej średnio podobała :S

a ja jestem dziś zmęczona i śpiąca nie wiedzieć czemu... zazwyczaj to ostatnio spać mi się nie chce w ogóle. Na 13.00 idę do dr ogólnego co by zerknął na moje kolano i może wysłał do ortopedy bo mi się dziwne rzeczy z nim dzieją, trzeszczy mi i chrupie a jak długo to mnie pobolewa.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #719589 przez moofka
Agi myśmy się nie zgadały tylko Ty walnęłaś z grubej rury :P

mi ta suknia zielińskiej to wygląda jakby ktoś owinął papierem butelkę wina :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #719593 przez Asia K
Ale musze wam cos powiedziec tylko prosze się nie śmiać ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #719596 przez Porto1987
Witam Was Dziewczynki :) :)

To czym mnie ginka nastraszyła, to to, że powiedziała, że 20% zdrowych kobiet, które są w pierwszej ciąży, tracą ją. Niby człowiek jest świadomy, że takie ryzyko jest, ale jakoś nie chciałam dopuścić do siebie takiej myśli (mimo, że mężowi mówiłam, że wszystko jeszcze się może zdarzyć).
I powiem Wam, że muszę się do edukować, jak liczyć wiek ciąży przy 30 dniowych cyklach. Bo nie wiem, który to byłby tydzień, ale coś ok. 7. Więcej już takich bóli brzucha nie miałam jak tam której nocy wcześniej. Teraz to czasami gdzieś z boku mnie pobolewa, ale to różnie. Czyli usg będę miała 7/8 tydzień :) już bym chciała wiedzieć, czy wszystko jest w porządku!!

11 lata 4 miesiąc temu #719602 przez moofka
kurka ja bym wolała żeby mi ginka taki rzeczy nie mówiła.... sama byłam świadoma, że różnie może być.

ja korzystałam z tego kalkulatora, bo mi uwzględnił mój cykl 37 dni a reszta liczyła dla 28.

www.turkusowy.pl/kobieta/ciaza-i-macierz...-ciazy-i-porodu.html

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #719604 przez Porto1987
Podejrzewam, że powiedziała mi tak żebym na siebie uważała. Z resztą mówiła, że mam być ostrożna. Moofka już zaraz sprawdzam ten Twój kalkulator :)

edit: niby jestem w 6 tygodniu i 3 dniu :P

11 lata 4 miesiąc temu #719611 przez issska1986
Ann, Goś spokojnie na kajakach to siedziałam jak Królowa, mój M. miał póżniej zakwasy jak opłynęliśmy wyspę :)
A w tenisa grałam z 9-letnim dzieckiem , nie biegałam i lekko odbijałam, tylko tyle,że wyciągałam trochę rękę do góry.

11 lata 4 miesiąc temu #719623 przez Agnilla
no to wg Waszych kalendarzy, za 2 tyg mam poczecie :P ale w to nie wierze, bo u mnie owulacja byla po 14-16 dniach tylko lutealna mialam dluzsza. i badz tu czlowieku madry. chcialm w sierpniu odpuscic, potem wziac sie i badac wszystko co mozna...ale do mierzenia temp. sie nie moge przekonac :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka