BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #719299 przez Agnilla
tesciowie pojechali, maz mnie wkurza :P siedze dzis i w sumie nic nie robie. pomalowalam paznokcie, ale jakis dupny lakier, musialam ze 3 razy a teraz co dotkne juz mam ryske wiec zaraz go zmyje i pomaluje jakims standardowym.
ja juz jestem po okresie, a raczej po czyms tym co ze mnie lecialo, a okresem nie bylo, dziwne to wszystko :/
we wtorek badam prl i w czw kolejna wizyta u gina....a w tv mowia o in vitro i juz sie tam dzis widze :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #719305 przez Kaś_O
Aga zadnego in vitro u Ciebie nie widze.. Ciekawe co Cie tam bylo.. Moze przez dupka tak Ci sie porobilo.. Ja pamietam jak Isska mowila ze ona to ostatnia w zajściu i w ogole.. Cykl przed miała długi a pozniej bach i malenstwo rosnie.. Wiec ja wierze ze i u Ciebie tak bedzie.. Innej opcji nie ma..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #719310 przez Agnilla
głupie to wszystko, ja to w ogóle patrząc na swój brzuch zastanawiam się nad zrobieniem kolejnego testu :P ale z cycków trochę zleciało, więc pewnie kilka dni zajmie mi to unormowanie. odkąd zjadłam te okropne winogrona w piątek nie mogłam się załatwić a brzuch rósł, 3 dni bez wc :unsure: :unsure: dziś już staram się mniej jeść i może od jutra zaczęłabym chociaż trochę rowerem jeździć, choć planów mam tyle na ten tydzień, że nie wiem kiedy się wyrobię :P zaniedbuje nawet moje bransoletki, oj brzydko :angry: :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #719315 przez aggi
Ann chyba masz rację, dziś testowałam i wielkie nic, a w tamtym cyklu była już owu. Więc chyba nici z owu w tym cyklu. No ale jeszcze trochę się przemęczę z lekami i będzie dobrze ;)

mloda cudowny chłopczyk :)

Issss super że wakacje udane ! :kiss:

Dagnes
ale tortem dowaliłaś :D Hhahahaha choćby nie wiem jak słodki był to też bym nie zjadła :D

Och dziewczyny a u mnie się działo. Weekend strasznie upalny po 36 stopni, zero wiaterku :( Byliśmy wczoraj w kinie z moim i wieczór z winkiem był :) No i oficjalnie zakończyłam pierwszą fazę leczenia, teraz tydzień bez dowcipnych i kolejna dawka aż do @. Więc już jestem na połowie :) A z mniej fajnych wieści dzisiaj się dowiedziałam że bratowa od mojego co była w ciąży - poroniła. Tak bez powodu @ dostała i niestety, nie udało się uratować mimo że na podtrzymanie brała luteinę :dry: No ale z dwojga złego lepiej jak było takie maleńkie niż jakby miało się chore urodzić, albo nie daj Boże w ogóle poronić jakby już miało wszystko wykształcone.

11 lata 4 miesiąc temu #719377 przez Domiśśś
Aggi zobaczysz szybko minie nawet się nie obejrzysz :*

A my dzisiaj byliśmy w kinie ze znajomymi i pizzy hat mniam ;)
Ale film powiem, że jak lubicie horrory to dobry... a nawet przerażający "OBECNOŚĆ"
na autentycznych wydarzeniach oparty...

Ja o 22 testuje mam nadzieję że będą maliny... :P
A jak nie będą no to też podziałamy ;)

Miłego wieczoru kobitki :)

11 lata 4 miesiąc temu #719386 przez aggi
Domiśśś ooooooooooo my mieliśmy iść na tę OBECNOŚĆ ale mój specjalista kochany stwierdził że jak nie ma wiekowych tych no.. ograniczeń to film będzie do dupy :P I wkońcu wybraliśmy coś innego. Czyli mówisz że fajny i warto? :) Może bestia się da jeszcze namówić na drugi wypad ;)

11 lata 4 miesiąc temu #719449 przez ann-sunshine
Iss witaj po urlopie :-* na tych kajakach to siedziałaś sobie jak dama i byłaś wożona? Hę?

Dag ciekawe co goście zaproszeni na imprezę, którym taki tort zaserwowano. No przegięcie i tyle.

Agi do invitro to ty masz jeszcze długą drogę. Ciekawe czy gin jakoś skomentuje ten twój okres - nie okres. Wychodzi Ci urlop + leczenie i dlatego organizm powariował.

Aggi dobrze że masz takie pozytywne myślenie i widzisz szklanę do połowy pełną a nie pustą.

Domiś i co? 22 dawno minęła a raportu od ciebie brak.

Nie cierpię bać się w kinie.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #719450 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #719452 przez Kaś_O
Uh przykro z powodu straty :(

Ja nie lubie horrorów a teraz w ciazy to juz w ogole ciezko mi staszne filmy oglądać bo czuje sie jakbym zaraz miała zawału dostac..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #719471 przez Asia K
Dzien dobry z rana :D (no bo przecież nie mogę Moof zawieść :D:D:D )

Iss - cieszę się że już wróciłaś - no i ba - pewnie że tęskniłam :kiss:

Agnilla - no i jakos weekend z teściami minął - wszyscy żyją ? :blink:

Tort - bleee - Kaś robi rewelacyjne torty na każdą okazję i napewno ma w tym "wyczucie smaku". Jestem pewna , że z okazji urodzenia dziecka (bo domyślam się , że z tej okazji był tort ze zdjęcia) wymyśliłaby coś mega bombowego i każdy ze smakiem by to zjadł - co nie Kaś ? :)

Moof - gratuluje odwagi :) Tak trzymaj :)

Aggi - odpuść testowanie na ten cykl - dziewczyny dobrze radzą

Młoda - może jednak za wcześnie się wyrwałaś z tym testem - poczekamy - zobaczymy :blink:

Porto - oj nieładnie , nieładnie postąpiłaś - dałaś nam zdawkowe info o gince która nie wiadomo co ci powiedziała i sobie poszłaś :ohmy:
My tu się martwimy :huh:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #719476 przez Asia K
p.s. wczoraj co chwila mnie troche brzuch pobolewał i troche nadziei sobie zrobiłam :dry:
Kurde ale będzie rozczarowanie jak nic z tego kolejny raz :(

Porto widzę cię - teraz nie ma mocnych musisz nam opisać co ci ginka powiedziała :P

11 lata 4 miesiąc temu #719481 przez Asia K
p.s. Agnilla przypomnij mi proszę , jak się nazywały te tabletki dla facetów :unsure:
Bo ja mam pamięć dobrą ale krótką :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #719515 przez moofka
Asia ja dzisiaj pocisnęłam ze spaniem prawie do 9, więc miałaś więcej czasu :lol:

wczoraj najpierw sprzątaliśmy i gotowaliśmy a później mama siedziała z nami do wieczora, fajnie było :) a żeby babcia wyszła zadowolona to nawet dzieć się popisał i dał jej kopniaczka :woohoo:

Agi Tobie chyba przez tą wizytę na mózg coś padło, z tym IV to dałaś....

Ann z tym jeżdżeniem to trochę tak, że ja się uczę od nowa i się strasznie stresuję. a to teraz nie wskazane, wiec się zobaczy.

Iss :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #719523 przez Agnilla
no zobaczymy, zdziwicie się, że ja tak szybko nie zajdę
Asia, ten lek to SALFAZIN, muszę iść dziś kupić
moof dasz radę, ja się też bałam jeździć, a jak ruszyliśmy z remontem, musiałam dużo załatwiać, bo mąż pracuje w innym mieście, i nie było wyjścia :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #719524 przez Asia K
moofka napisał:

Asia ja dzisiaj pocisnęłam ze spaniem prawie do 9, więc miałaś więcej czasu :lol:

wczoraj najpierw sprzątaliśmy i gotowaliśmy a później mama siedziała z nami do wieczora, fajnie było :) a żeby babcia wyszła zadowolona to nawet dzieć się popisał i dał jej kopniaczka :woohoo:

Agi Tobie chyba przez tą wizytę na mózg coś padło, z tym IV to dałaś....

Ann z tym jeżdżeniem to trochę tak, że ja się uczę od nowa i się strasznie stresuję. a to teraz nie wskazane, wiec się zobaczy.

Iss :kiss:

No dałaś mi fory :p

A dzieciątko nie takie wredotko jak pisałaś skoro tak ładnie babcie potraktowało :D

Agni - dziękuje :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka