- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
aggi, my sie az tak nie znamy, byc moze leki Ci zaklucaja testowanie, moze owu nie ma, ale my tego nie wiemy
moof mowilam Wam, ze zdazycie urodzic zanim ja zajde. Zobacz, juz 20 tyg minelo, a nawet wiecej bo pierwsza Kas miala dwie kreseczki na tesstowym
a ja wlasnie siedze rozwalona na barce i plyniemy na Westerplatte bo sie tesc napalil. Dobrze, ze posmarowalam nogi i rece przyspieszaczem do opalania
musze Wam przyznac, ze i u nas jest dzis mega goraca, meeeeega
moj okres nadal pozostaje zagadka, flaki spuchniete bo cale podbrzusze wywalone, twarde, a to co leci to na pewno nie jest krew .( martwie sie troche. Dobrze, ze z cyckow mi trochhe zeszlo.
co do tesciow to ja zawsze jestem dla nich mega dobra itp. Skacze wkolo nich. Choc ost jak sie wkurzylam na meza to powiedzialam, ze skoro on jest anty na moich rodzicow to mu powiedzialam, ze wkolo swoich bedzie sam skakal. Ale wiadomo, ze pomoge. Wiec i dzis mega sniadanko i swieze buleczki maz kupil i jajeczko zrobilam na miekko
oni nie sa tacy rodzinni. Byscie widzialy ich przywitanie po kilku mcach niewidzenia sie.
Ale ogolnie jest spoko. Jutro jada na tydz nad morze.
aaa dzis maz sie pytal gdzie sa jego tabletki bo bralaam folik. A ja mowie, ze zalatana bylam, zapomnialam kupic. I spytalam, czy bedzie bral, to mowil ze oczywiscie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Dzisiaj mialam tyle pracy że dopiero teraz usiadłam Troche mnie brzuch pobolewał dzisiaj , ale zanim zaczniecie wypisywac ze to zagniezdzenie albo cos innego to powiem wam ze to od przepracowania na bank
Młoda o ile dobrze pamietam to maliny mialas w przedostatni piatek czyli owu w sobote mysle ze test jutro bedzie zdecydowanie za wczesnie Ale zrobisz jak uwazasz
Porto tez jestem ciekawa co ci powiedziała ta gin
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a dzisiaj przychodzi do nas moja mamunia, zaraz się biorę za porządki a później będziemy robić chłodnik. przyda się na dzisiejszy dziki upał....
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Plaża plaża.. A mi sie nic nie chce.. Wczoraj był mały grill i tak jakos lenia mam.. Zaraz pranie trzeba wstawic..
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
wczoraj miałam dużo roboty w robocie, dziś za to jedziemy na plażę, słoneczko takie zamglone więc nad wodą będzie nam najlepiej.
Moof w nocy to pusto na drogach więc mniej stresu. A planujesz znów mieć taką przerwę, czy może się przekonasz do jeżdżenia?
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj w końcu zauważyłam jakiś cień drugiej kreski więc może dziś albo jutro pojawią się maliny chciałabym
A która to juz teraz na dniach ma testować??
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Asiula, widzę ,ze Ty się najbardziej za mną stęskniłaś
Urlopik udany, trochę się opaliłam, mama nawet mówi,że bardzo,ale zapewniam,że plackiem nie leżałam i się nie smażyłam, chyba że w cieniu, tylko chodziłam, siedziałam na pomoście, albo na kajakach... ogólnie pogoda była, uśmiałam się, wyluzowałam, pograłam w tenisa, dostałam piłeczka w brzuch nawet, ale lekko i nie w dół tylko wyżej, ale trochę się przestraszyłam
Widzę,że pełno malin było pod moją nb mam nadziję,ze zaowocują
Fotki zz wakacji wrzucę później mam wielki bebson... prawie jak moof
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My jedziemy nad jezioro.. Z rana basen wystawilismy i było fajnie ale basen mały wiec nad jeziorko zamykamy.. Miłego dnia
Issska :* :* :* fajnie ze juz jestes
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
isss fajnie że jesteś i urlopik się udał. To ja poproszę zdjęcie bebolka na zarażenie
mloda Kaś ma racje, nie wiadomo jak hormon by Ci przyrastał więc to testowanie było trochę bez sensu.
a ja wczoraj też grillowałam, byliśmy u znajomych i też późno wróciliśmy bo blisko 2.00
skwar skwar skwar, dobrze że wiatraki chłodzą
Dominiś nam testowanie wszystkim wypada na ten sam termin mniej więcej więc testuje najbardziej niecierpliwa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A nas wygonily chmury i zrobiło sie chlodnawo.. Ale w sumie juz i pogoda szalona.. Czarek dzis w ogole w dzien nie spał.. Jestem ciekawa jak bedzie z zasnieciem bo na razie grają w piłkę na podwórku o mały lata jak szalony..