BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #722389 przez Dagnes
Asia o nagrodę pytasz, a ja widzę że chyba jutro z rana będziesz ją miała :) Tylko kurcze ja nie będę miała możliwości zajrzeć szybko na forum.
Połówkowe mam mieć dopiero 6 września, tak jak myślałam, bo teraz gin na urlop idzie do końca sierpnia.

Wiktoria

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #722392 przez Porto1987
Asia! Kto to widział robić test w środku dnia!? Rób rano jak tylko otworzysz oczy, o ile je zamkniesz :P Faktycznie może tam widać cień, ale pewnie dlatego, że robiłaś w środku dnia i kilka dni przed @ Fajnie jakbym kogoś w końcu zaraziła!!

Dag, a co do płci, to ja jakoś szczególnie nie mam typu ;) ostatnio u Moof była dziewczynka, to teraz czas na chłopaka :D ale nie trzymaj nas już w napięciu i mów szybko!!

Agnilla, pewnie jak tylko wejdziesz do domu, to zaraz namierzysz :P

Aggi, pytałaś jak się czuję, jest całkiem ok, tylko doskwiera mi wrażliwość piersi, aż ciężko spać było. Bardzo mi miło, że o mnie pamiętałaś :kiss:

edit
pisanie na forum z mojego archaicznego telefonu daje niezłe opóźnienie :(
Dag, fajnie, że będzie dziewuszka! To już mamy dwie i chłopca u Kaś. Następna chyba dowie się Issska ;)

11 lata 4 miesiąc temu #722397 przez moofka
Dag to witaj w klubie :) ja polowkowe miałam tak jak dzisiaj Tobie wypada czyli w 19t2d, no i drugie gratisowe tydzień później :)

11 lata 4 miesiąc temu #722401 przez issska1986
hihi to same panienki :lol: chyba,ze będzie niespodzianka :)

Asiula zobaczymy co tam u Cb jutro z rańca :)

Ale gorąco na tym forum :)

Porto no ja połówkowe dopiero na początku paździenika :( ale szybko zleci ;) a najlepiej jak byłby już luty :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #722407 przez Agnilla
Noooo i zgadlam :) gratuluje :kiss:
pierscionki znalezione ufff :)
lece siknac na owu testa, drzemka a potem chyba usmiechne sie do meza ;)
potem sprzatanie, bo jutro znowu tesciowie przyjezdzaja
ale mi dzis jezdzi w brzuchu, co zjem to rewolucja, ale nic poza tym :/

11 lata 4 miesiąc temu #722419 przez Domiśśś
Dag też obstawiałam dziewuszenkę ;)
Super same dobre wieści, jeszcze Asiek może dołączy do grona tych szczęśliwców :)

Mam takie pytanko jak to jest z tym, że po owulacji nie powinno się współżyć bo to przeszkadza w zagnieżdżeniu ??? Słyszałyście coś o tym? Jak to z Tym się sprawy macają ? ;)

11 lata 4 miesiąc temu #722454 przez issska1986
Domiśśś napisał:

Dag też obstawiałam dziewuszenkę ;)
Super same dobre wieści, jeszcze Asiek może dołączy do grona tych szczęśliwców :)

Mam takie pytanko jak to jest z tym, że po owulacji nie powinno się współżyć bo to przeszkadza w zagnieżdżeniu ??? Słyszałyście coś o tym? Jak to z Tym się sprawy macają ? ;)

dOMIŚ JA CZYTAŁAM, ŻE NIE POWINNO SIĘ WSPÓŁŻYĆ PRZEZ 5 DNI , NO ALE INNE DZIEWCZYNY CO DWA DNI I SIĘ PO ZAGNIEŻDŻAŁO :lol: :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #722514 przez Dagnes
Ja nigdy do tego wagi nie przykładałam, ale pamiętam że po mojej owulce mąż miał już dość,bo tak go wymęczyłam i chyba z tydzień nic nie było potem.

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #722539 przez ann-sunshine
Dobry wieczór,

Agni już wcale nie jestem pewna tych moich malin. Może mnie się tylko wydawało że je mam. Może jaja rosną tylko nie pękają. Albo endo mam kiepskie i nie ma się gdzie zagnieździć. No nic, nie będę gdybać tylko idę po poradę. Z tego co wyczytałam to tsh bada się 3-5 dc, czyli w poniedziałek muszę. A prolaktynę 5-7 dni po owulacji, czyli to mogę dopiero po wizycie.

Agni mam nadzieję, że biżuterię znalazłaś :-* Edit: doczytałam że znalazłaś. A mężowi się przyznałaś że bez chodziłaś?

Aggi a ile potem ma ta @ przyjść? Tak za tydzień już będzie?

Asia nie pozostaje ci nic innego tylko jutro z rańca na drugi ciążowy siknąć.

No dobre Agi, tak siedzę i dumam jak zrobić test ciążowy bez wstawania z łóżka hi hi. A ty owu robiłaś?

I znów obstawianki płci przegapiłam :-( Dag, hm jeżeli na 100 % nie ma pewności, to może warto się jeszcze nie przyzwyczajać. Choć też czuję że u ciebie dziewuszka.

11 lata 4 miesiąc temu #722543 przez aggi
Asia jutro masz se siknąć i nam tu relacje zdać :kiss: :kiss:

Porto pamiętam o Tobie bo razem zaczynałyśmy tzn mniej więcej w tym samym czasie tu przyszłyśmy :kiss:

Agni i gdzie te pierścionki Ci się tak pochowały ? :silly:

Ann no mam wszystko wyliczone tak że od niedzieli biorę dowcipne przez 5 dni czyli wyjdzie w 26-31dc i w 31-32 powinna przyjść @ :-) i po @ gin kazał się pokazać na badania

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #722544 przez Agnilla
Ann ja czasem tak mam, ze jak zdejme bizuterie to moge kilka dni nie nosic, bo np sprzatam albo co. I mam swoje miejsce gdzie klade, a wczoraj zdjelam u mamy i juz strach. Aaaa nie pisalam Wam. Pierscionki schowalam w tylna kieszen spodenek, bo farboalam mamie wlosy. Rano sprawdzalam, ale tylko w przednich kieszeniach spodenek <glupek> i caly dzien stresior byl
co do badan, to u mnie nikt nie przywiazywal uwagi do dni cyklu, prolaktyna jak byla wysoka to bez wzgledu na dzien. Bardziej patrzyli na to ile juz biore leki itp.
test owu zrobilam, kontrolna malinowa testowa leeeedwo widoczna. Takze narazie nie bede szaalala, bo seks na gwizdek sie u nas nie sprawdza ;)
ogladamy program o czlowieku torsie, widzialyscie go?? Jestem w ogromnym szoku. Czlowiek cierpi na brak wszystkich konczyn masakra

11 lata 4 miesiąc temu #722553 przez gosia28
Wracam dziewuszki :)
Asia co ja widzę :cheer: widzę, że jutro koniecznie powtarzasz testa, nie zapeszam ;)

Dag gratuluję córuni :kiss:

Agi ja też ciągle gdzieś kładę i nie wiem gdzie :P

Ann kurczaki, do mnie @ chyba też dotrze...
więc dziewczyny nie szykujcie się, że jutro będę testować. Z rańca mi się cosik okresowego pojawiło, niby cały dzień nic, albo jakieś mini plamki teraz cisza, ale brzuch mówi do mnie, że przyjdzie nieproszony gość :angry:

Ann mi lekarz nie zwracał uwagę na dc przy prolaktynie (chyba ze pomyliłaś z progesteronem bo też go warto zbadać właśnie po owu jakieś 7 dni).

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #722555 przez ann-sunshine
Goś i Agi dzięki za wskazówki, może i pomyliłam jedno i drugie na 'p'. To w takim razie najpierw idę na wizytę a potem dam się pokłóć. Może za jednym zamachem da radę wszystko.

Goś :-( no nic to walczymy dalej.

Ale oby choć Asia pokazała nam śliczne czerwone krechy.

11 lata 4 miesiąc temu #722558 przez gosia28
otóż to, Asia w Tobie nadzieja i to całkiem spora po ostatniej fotce co tu uwidziałam B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #722562 przez moofka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no niech chociaż jedna 2 krechy zapoda, potem pójdziemy serią :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka