BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #738658 przez moniaW
sorki moofi rypło mi się bo mojemu bratu urodził się teraz Zuzia i ciągle o niej gadają,pewnie dlatego tak napisałam.w sumie to oba imiona mi się podobają:) i nic nie zmieniaj!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #738664 przez moofka
ja nie mam nic do zuzi, ale w rodzinie mam już dwie to kurna trzeciej nie będzie!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu #738666 przez Agnilla
aaa bo Asia edytowała post :P dobry ten maly jest! facet :P
Zostaje Zofia Helena i tyle! :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #738736 przez Domiśśś
Hey kobitki. U mnie też dziś ładny dzień nawet bardzo.

Wczoraj trochę się źle czułam chyba pierwsze mdłości mnie dopadły, dziś już lepiej.

Powiem Wam, że właśnie tutaj z NFZ i jakimś dobrym lekarzem jest problem... Wszyscy się wycwanili i prywatne gabinety porobili. A w państwowych przychodniach albo zaraz po studiach albo jacyś emeryci.
Będziemy jeszcze szukać. A na razie pójdę do niego.

Gosia robiłam te dedimery i wyszły coś koło 250 i powidział, że w ciąży jeszcze rosną wiec może dlatego mi dał, że obawia się, że mogą być za duże. Nie wiem... nie chce się denerwować. Skoro one nie szkodzą a mogą tylko pomóc to się nie będę z nim kłócić. Zobaczymy co będzie 14 września.

11 lata 3 miesiąc temu #738759 przez ferritka
bry moje drogie panie :lol:

która chce mi przyjść pomóc odgruzować chatę bo do ślubu się nie wyrobię :dry: ogarnęłam garderobę i mi brakło energii :dry:
a i okno jedno szornęłam...i nie chce mi się już a gdzie tu koniec :angry:
i pustki w mojej szafie zapanowały bo się pozbyłam wszystkich klamotów których nie miałam na sobie od dłuższego czasu. Stary się zdziwi ,no bo jak wróci trzeba by skoczyć na szoping :lol: :lol:

no i która mnie zaraziła katarem?? przyznać się bo jestem uciapana po kolanka :dry:

Stary wrócił nad morze, to nie wiem czy jest sens testować :dry: znowu jak ja będę w szczytowej formie to go nie ma. lewizne zrobię w końcu jak się mój nie dostosuje :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #738769 przez Porto1987
Ferritka, przyznaję się. To ja zarażam katarem :(

Kurcze mam jakieś osłabienie organizmu, bo nawet mi się zajad zaczyna robić. I tak strasznie mi się nic nie chce i nie mam siły :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #738800 przez julka
.

11 lata 3 miesiąc temu #738824 przez moofka
Julka trzymamy trzymamy! :kiss:

Ferri kuwa bym przyszła ale zanim dojdę to pewnie już skończysz :P

jadę z mężem na kilka dni na łono natury :lol: właśnie kończę pakowanie, oczywiście będę podczytywać z tel bo będzie tam fifirifi :)

11 lata 3 miesiąc temu #738829 przez anuuuusia
Asia K napisał:

Ann , a co ci w sierpniu i wrzesniu nie odpowiada ;)

Własnie słyszałam w radiu ze dzisiaj bedzie pozytywny dzien, ze wszyscy powinni sie dzisiaj czuc rewelacyjnie i och ach :lol:

Tak wiec - UDANEGO DNIA DLA WSZYSTKICH :lol:

Chyba coś w tym jest, bo nie było ani jednej osoby w urzędzie pracy i zarejestrowałam się bez problemu :) Fajny obiad ugotowałam i mąż był zadowolony. A moja przyjaciółka przeczuwa, że udało mi się w tym miesiącu zajść w ciążę... Zobaczymy :silly:

julka trzymam :kiss:

moofka udanego wyjazdu :)

11 lata 3 miesiąc temu #738832 przez ferritka
Moofka, no możecie z Małżem zahaczyć o moją dzielnie, Tobie zrobię pysznej herbatki a szacownego Pana poproszę o umycie okien B) B)
odpoczywajcie i cieszcie się sobą :kiss: :kiss: :kiss:

z tą systematycznością to u mnie na bakier raczej jest :lol: kupiłam sobie jakiś magiczny szampoooon co to go po chemii uzywają, póki co wciąz wypadają, może za mały czas jeszcze zeby stwierdzić czy działa, pożyjemy zobaczymy :dry: poczytam o tych odżywkach co mi poleciłaś, i pewnie się skuszę co bym łysa nie była :cheer:

julka, clonowanie fajna sprawa, tylko czy skuteczne, hmmm nie wiem brałam kiedyś, kulezanki na staraczkach również i kiszka...oby Tobie pomogło :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #738839 przez issska1986
issska1986 napisał:

Porto1987 napisał:

Ja to dziś średnio się czuję :( już jestem pod kocykiem, ale chyba zaraz się zdrzemnę :)

Zaraźcie mnie tą pozytywną energią :D

Porto jest taki dobry syrop dla kobiet w ciąży, jak poznam jego nazwę to napiszę...

Prenalen :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #738841 przez anuuuusia
ferritka czasami, żeby szampon zadziałał to i pół roku trzeba. Stosowałaś jakąś magiczną dietę czy schudłaś dzięki morderczej i wykańczającej pracy? Tak czy siak, proszę się ładnie odżywiać teraz, bo przypuszczam, że wycyckałaś swój organizm z witamin wszelakich :S

Pobawiłam się tym kalkulatorem, co tu link do niego był i phi, ciążę urojoną mi pokazał :P A chciałam tylko wiedzieć, kiedy bym rodziła gdybym rodziła :whistle:

11 lata 3 miesiąc temu #738847 przez issska1986
Ann pracą w ogóle się nie przejmuję, mam tak wyjeb...e na wszystko. Problem leży gdzie indziej, ale ... nie będę pisac na forum...

I chyba Was na trochę opuszczę, bo jakoś nie mam weny nawet nic pisać...

11 lata 3 miesiąc temu #738852 przez ferritka
Isss brzmi strasznie poważnie...z tego co pamiętam przed moim wyjazdem również Cię tu nie było dłuższy czas ( kurde, czy pomyliłam ???) tak czy siak 3mam kciuki żeby wszystko u Ciebie się ułożyło jak najszybciej i żebyś jednak nas nie opuszczała nawet na troszkę :kiss: :kiss:

u mnie to żadna dieta tylko praca...hmmm w sumie praca i nicniejedzenie, bo nic nie smakowało :dry: ale ja rok w rok tak mam, że w sezonie gubię w zimę nadrabiam...oby te stracone teraz kilosy nie wróciły bo się zastrzelę normalnie.
nooo chyba że wrócą z Groszkami to biorę je na siebię dumnie :lol: :lol:

ostatnio mi chodzi po głowie że w sumie to mogłabym już zobaczyć maliny, jestem gotowa...więc która chce mi podarować szczęśliwego testa :woohoo: :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #738856 przez Kaś_O
Julka zaciskam kciukasy :) :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka