BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744800 przez Porto1987
witam Was dziewczynki :)

Asia, dobrze, że synek u lekarza był, to może długo go nie będzie to paskudztwo męczyło. Widzę, że z suwaczkiem sobie poradziłaś :silly:

Aggi, polecam czosnek na katarek :) Miłego wyjazdu, chociaż jak to przeczytasz, to już będziesz po wojażach :P Więc mam nadzieję, że fajnie spędzicie czas, no i w zgodzie :side:

Agnilla, a kiedy będzie fotka odnowionej sypialni??

Domiśś kurcze zupa z prawdziwków mmmmmm.... drażnisz moje podniebienie, a ja ostatnio jest wszystkożerna :P co zobaczę, to jem, o czym pomyślę, to bym zjadła :D :D :D A co to masz za badania do zrobienia? Bo powiem Ci, że ja za pierwsze badania zapłaciłam ok. 75 zł, a teraz mam tylko mocz do zrobienia na następna wizytę. Spróbuj może z tym innym lekarze się jeszcze skonsultować, może akurat bardziej Ci podpasuje. Bo ten coś strasznie wymyśla :dry:

Anusia, ja tez mam kibica w domu. Dziś powiedział, że jak nie będzie miał wyjazdów na zimę, to zamawia dodatkowy pakiet żeby była canal+ sport i będzie oglądał mecze. Porażka :( :X :X :X

Biedroneczka, ja właściwie nic szczególnie innego nie robiłam, bo nie sądziłam, że może się udać. Więc żyłam normalnie i czekałam na rozwój sytuacji. Nawet poszłam na wesele i się na nim bawiłam nie patrząc na nic :P Rozbawiłaś mnie tymi nogami w górze :) Bo to chyba już nie na tym etapie :) czas na nogi już był :D :D :D

Miłego wieczoru :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744803 przez Agnilla
Domiś, ten Twój gin to jakiś pierdolnięty jest, sorry :/
Biedrona, z tego co tu były za przpisy...:P to wiem, że warto przed wysiusiać się ;) potem działasz, robisz świecę a potem śpisz z zawartością :P ale to jak masz dni płodne, teraz to już po ptokach :) ja dietę stosowałąm tydzień :D cały czas truję męzowi, że od poniedziałku powrót, a on się ze mnie śmieje. robię muffiny jutro z rana na akcję charytatywną i wykorzystałam wszystkie czekolady jakie były w domu :P :P :P :lol: i się skończy podjadanie :P
no i folik bierz, bo to chyba warto?
ja mojemu męzowi do salfazinu wczoraj dokupiłam wit Ci E, ma taki arsenał, że się śmieje sam z siebie, że bierze więcej tabletek niż jego ojciec :P a test kiedy??
Porto, ja Wam mogę machnąc fotkę, ale jeszcze tv nie wisi i dodatków brakuje, jest troszkę surowo :)

11 lata 3 miesiąc temu #744810 przez biedroneczka39
Porto he he z tymi nogami masz rację :D
Agnilla aleś mnie rozśmieszyła z tym spaniem z tą zawartością he he :) Świecy I innych akrobacji nie robiłam :laugh:
Łykam kwas foliowy od tygodnia dopiero :) Też żyję jak gdyby nigdy nic I za 10 dni się dowiem. Ale bolą mnie cyce I mam humory jak na PSM :(

Domiś zmień gina bo cię obedrze z kasy ;)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 3 miesiąc temu #744813 przez Agnilla
ej laska, ale serio, spytaj moof, zresztą wiele lasek to robi, że się po seksie nie myją, tylko tylko poducha pod tyłek i spać :) i nie kąpać się broń Boże po, bo woda zabija plemniki. smieszne bo smieszne, ale wielu pomogło.
ja folik łykam od 10 mcy :P super :/
mnie też od 2 dni cycki pobolewają, ostatnio po owu też tak było, może to przed upka, kto wie

11 lata 3 miesiąc temu #744818 przez biedroneczka39
Agnilla napisał:

ej laska, ale serio, spytaj moof, zresztą wiele lasek to robi, że się po seksie nie myją, tylko tylko poducha pod tyłek i spać :) i nie kąpać się broń Boże po, bo woda zabija plemniki. smieszne bo smieszne, ale wielu pomogło.
ja folik łykam od 10 mcy :P super :/
mnie też od 2 dni cycki pobolewają, ostatnio po owu też tak było, może to przed upka, kto wie

No umyć to się nie myłam he he ale siusiu zawsze po robię bo zawsze po mam parcie na siusiu ;)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 3 miesiąc temu #744823 przez anuuuusia
Asia K , Porto mam u Was zrozumienie w niedoli :pinch: :kiss: :kiss:

Agnilla ale że spać z żołnierzami :unsure: :ohmy: i nie myć się :unsure: :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #744848 przez Agnilla
Noooo dla mnie to tez było niewyobrażalne, bo zawsze po był rytuał siku i mycia :) ale wielu pomogło wiec i ja to stosuje jeśli przytulamy się przed snem. Da rade, choć pierwszy raz myślałam, że się zleje :P kilka razy budziłam się np o 4 rano, a teraz to już przesypiam cała noc :lol:
dziś ja jestem pierwsza, od ponad godz pieke muffiny, mam już 24, kolejne dwie blaszki są w piekarniku :)
w nocy mnie tak cos w klatce, w mostku bolało, że myślałam że mam zawał :/ i juz godz niespania pobudka męża itp. Tylko, że on po chwili spał dalej a ja aż się bałam zasnąć :P ale już jest ok :)

11 lata 3 miesiąc temu #744864 przez Porto1987
Witam Was słonecznie :)

W końcu i z rana jest ładna pogoda :D :D :D :D

Ja też spałam z zawartością. Trzeba dać czas plemniorkom :) Polecam sobie wkładkę założyć w razie czego.

Kurcze Agnilla, jak ja bym zjadła jakieś ciasto :)

11 lata 3 miesiąc temu #744917 przez moofka
anusia ja mam z mężem umowę - jak chce oglądać mecz to ja mam drapanko po plecach :lol:

Domiś napiszę to kolejny raz - uciekaj od tego gina! co on za badania wynalazł?!
witamin nie ma co łykać, też już to piszę kolejny raz. po co się szprycować sztucznościami, trza zdrowo jeść i dopiero jak wyniki polecą to się poratować tabletą. mi trochę poleciały dopiero w 25tc, wcześniej nic nie brałam na wspomaganie.
z tą kartą ciąży też nie ma się co spieszyć, bo dopóki nie zrobisz pierwszych badań to rzeczywiście nie ma tam co wpisywać za bardzo. zresztą to tylko kawałek tekturki.... najważniejsze, że serducho bije :kiss:

potwierdzam słowa Agi, ja spałam z zawartością :) wieczorem profilaktycznie już nie żłopałam napojów litrami i przed akcją latałam siusiu z 5 razy, ale po to już żadnego wstawania. a myć to ja się chyba nigdy po seksie nie myłam bo mi sił brakło :P

11 lata 3 miesiąc temu #744945 przez anuuuusia
Agnilla hmmm piszesz, że da radę? Tylko jak przetrzymać to parcie na pęcherz :huh:

Wasze chłopy też zasypiają w 30 sekund, góra 2 minuty? Jak mnie to irytuje :dry:

Porto, moofka no to mamy dowód, że to działa :lol: Ja zawsze leżę tak 15-20 minut, może to za krótko :S Chociaż z drugiej strony, jak te małolaty zachodzą? Przecież nie leżą w kibelsie na imprezie :P

moofka heh drapanko ;) Mój nie przystanie na żadną umowę - on po prostu bierze swojego lapka, zakłada słuchawki i już go nie ma :dry: Z naszej dwójki, to on uwielbia drapanie po plecach - jest zodiakalnym lwem i mówi, że to wynika z jego natury :P

11 lata 3 miesiąc temu #744953 przez Dagnes
Aniusia ja też spałam z zawartością. Do wszystkiego da się przyzwyczaić, a to przecież w imię potomka :)

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744957 przez issska1986
hej

mi wczoraj mężuś kupił płaszczyk w Reserved, taki rozkloszowany, więc przeszyję guziki i po ciąży też będę mogła go nosić...:) i piękny szaliczek.. :)
Farbę tez mamy, jeszcze dywan i wsio, z tapety chyba zrezygnuję jednak ...

Domiś uciekaj od niego.... ja miałam w 6 tyg kartę założoną ale byłam już po badaniach...i idź państwowo jak masz możliwość bo 800 zł masakra!!!

Biedroneczka ja nie robiłam świecy i z zawartością nie leżałam, a zaszłam chyba dlatego,bo po prostu myślałam,że owu nie było i cykl za plecami :D

11 lata 3 miesiąc temu #744974 przez anuuuusia
Dagnes kolejna :) Skąd Wy to wiecie, że ja nie wiem? :blink:

issska1986 ja myślę, że jak plemnior ma dolecieć, to doleci :) No ale zawsze można mu pomóc :evil:

11 lata 3 miesiąc temu #744987 przez Kaś_O
Hej dziewczyny.. Ogolnie to tak.. Domiss te badania czy Tobie przypadkiem nie zlecił badania na downa z krwi? Co prawda to chyba troche za wczesnie.. Bo one kosztują z 400zl.. Ja pamietam jak mi przeziernosc karku badali z Czarkiem to mimo zajebistych wyników to ginka mnie poinformowała ze moge do tego zrobic badanie krwi z ktorej oblicza prawdopodobieństwo chorób.. I to wlasnie kosztuje duzo.. Ale w 8tyg ciazy to lipa.. Faktycznie w sumie teraz i tak ne nasza wyników badań chociaz jestes u niego 2 raz wiec juz powinnas byc z pakietem wyników.. Nie wiem w czym on jest taki zajebisty chyba w tym ze ciągnie duzo kasy a to jest dla tych lasek wyznacznikiem dobrego lekarza.. Jak nie posmarujesz to nie pojedziesz.. Ja bym wolała jezdzic nawet z 50km ale ze y był ktos normalny i z sercem..

Aaa co do tych pysznosci co zajadalas to z tego co dobrze kojarze to kobiety w ciazy grzybów jesc nie powinny tak samo jak surowych ryb i mies.. Wiec uwazaj na to albo poczytaj sobie jest wiele fajnych książek o ciazy ktore napewno Cie uspokaja i poprowadzą przez pierwsza ciaze skoro nie masz wsparcia narazie w ginie.. Ja np czytałam sobie ciężarówka przez 9 miesięcy i bardzo mi podpasowala.. Na spokojnie podchodzila do rzeczy..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #745037 przez biedroneczka39
Kaś_O piszesz o książce którą chciałabym przeczytać...niestety mieszkam w UK I tu nie mogę jej znaleźć :((( Może któraś chętna I kupiłaby mi I wysłała :))) Pieniążki mogę wysłać przez Wester Union np. Chętnie się odwdzięczę :)))

<3 Oliwia i Alicja <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka