BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #763000 przez zoi
anuuusia, to Twój emek już wie jak będzie pracował za te kilka miesięcy :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #763011 przez anuuuusia
zoi no właśnie nie (chociaż można by to było obliczyć), bo u niego w firmie zmienia się co jakiś czas system zmianowy. Ale cokolwiek ważnego nas czeka w życiu, on zawsze z tą drugą zmianą wyskakuje :dry: Czasem mnie to śmieszy, a czasem mam ochotę go czymś porządnie walnąć w główkę :P

11 lata 6 miesiąc temu #763016 przez zoi
anuuuusia, może sie boi i dlatego takie wykręty robi :P

11 lata 6 miesiąc temu #763021 przez Kaś_O
Anusia termin wyznaczonego porodu a termin porodu to naprawde wiele wspólnego raczej nie maja.. Moim zdaniem to data dla lekarzy zeby wiedzieli kiedy interweniować.. ;) wiec niech sobie wylicza ile chce :p

Trochę to przykre ze te chłopy takie głupie.. Mój maz powiedziała ze będzie przy porodzie zanim ja sie na to zdecydowalam..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu #763032 przez Asia K
jesli chodzi o pobyt przy porodzie to chyba mnie nie zawiedzie i bedzie - dla mnie jest to tak naturalne ze nawet go o to nie pytam - ma byc i juz :blush:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #763105 przez Chudzinka
Bagietki wyszły super, a że do ciasta dodałam podsmażonej cebulki i kminku.. No to same wiecie :silly: Cieplutkie z masłem czosnkowym wszamałam że tylko okruchy zostały :)
a ja nie skumałam o co z tą szatańską stroną chodzi, dopiero teraz :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zoi - ja też z realistek pesymistycznych raczej. Ale najwyżej los Cię mile zaskoczy w poniedziałek. To już niedługo! :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #763111 przez aggi
Mloda no to oby ta wiara Twoja czyniła cuda :) zresztą każdy z nas ma osobę/rzecz w której działanie wierzy i to pomaga:)

Chudzinka ja może jakieś testowanko będę mieć ale dopiero ok 21.10 :P

Asia jak fajnie tam było to nie przejmuj się męzem tylko idź tam znów ! wiele się możesz nauczyć a on niech potem żałuje

Kaś
fajnie że Ci mężu pozwala wybrać bo mój najpierw mówi żebym wybrała a jak już wybiorę to pyta czy nie może być coś innego - we wszystkich kwestiach :P to czekamy na foto łóżeczka bo ja uwielbiam wszelakie odcienie zielonego/turkusu :)

Agnilla tylko spokojnie ! ja to zakładam że Ty już nie będziesz potrzebowała kochania się na 'gwizdek' :silly: a nawet jeśli to po co mu gadasz że liczysz i że test pozytywny :P Ja bym najpierw podeszła do tego grzecznie, miło a jak nie będzie się mu chciało czy coś to wtedy bym powiedziała że test pozytywny :P chociaż ja np mojemu wogóle nie mówię że testuję i jest git. On ma ochotę jak kiwnę palcem a tylko w mojej głowie jest ten fakt że test pozytywny czy coś :) A on leci na spontana :) Pomyśl nad tym.

Ann witaj w klubie ja ledwo z pracy wróciłam i idę zaraz do szmat !

anuuuusia rzeczywiście tekst Twojego męża powinien być w poradniku dla przyszłych tatusiów hahahahah :S

11 lata 6 miesiąc temu #763112 przez aggi
Kochane no nic przyszłam z pracy, poczytałam Was a teraz idę do szmat bo ktoś ten bajzel musi ogarnąć :S No to tego.. do wieczora :*

11 lata 6 miesiąc temu #763127 przez zoi
B)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #763132 przez goska.gogo
Cześc dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test ciążowy i niepotrzebnie bo jedna kreska, ale mam jeszcze nadzieje, bo nie dostalam jeszcze miesiaczki wiec wszystko możliwe:)

11 lata 6 miesiąc temu #763142 przez goska.gogo
Może faktycznie mialam wtedy owulacje jak robilam ten test co dwie malinowe kreski wyszly a to było w niedziele, to 5dni temu to nawet test nie wykryje. Miesiączke mam dostac za jakies 3-4dni moze akurat nie przyjdzie na co bardzo liczę! :) To nie wyścigi, tylko akurat też mam nieciekawą sytuacje w pracy,jestem na chorobowym i po prostu nie mogę wrócić bo do zwolnienia idę ;/ naszczęście mam fajnego lekarza który bez problemu daje l4, ale wolałabym już nie kombinować tylko zanieśc zwolnienia z powodu ciąży :). Liczę ze się uda, a jak nie to w następnym mc, ale dziwnie sie czuję, bo jak nigdy bola mnie cycki, sutki, i brzuch jajniki kują. Zobaczymy :)

11 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #763162 przez julka
.

11 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #763168 przez julka
.

11 lata 6 miesiąc temu #763191 przez Kaś_O
Tak o Czarka.. Zastanawiam sie bo widać ze boli go brzusio w nocy a je to samo i to samo mleko.. Ale w dzień nie ma takich problemów a po wieczornej butli jakos za 3h zaczyna sie płacz i spinanie brzucha a jak sie uda baczka puścić to zasypia i po 30/50min taka sama sytuacja..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #763203 przez Agnilla

Zoi kiedy wyniki??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka