- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Clomid, Femara, Gonal F itp.
Clomid, Femara, Gonal F itp.
- kasiahun
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #42258 przez kasiahun
witam, zaczynam nowy watek, mam nadzieje, ze pomozecie mi go rozwinac. Czt ktoras z Was miala stymulacje lekiem GONAL F? Z mezem staramy sie o dziecko od prawie dwoch lat i niestety nic.
Cykle mialam nieregularne- dostalam luteine na wywolywanie miesiaczki, pozniej przeszlam na Duphaston. Nastepnie 2 cykle na Clomidzie- reakcja nie byla zadawalajaca. Nastepnie stymulacja za pomoca Femary, w drugim cyklu sie udalo, ale pozniej sie okazalo, ze to puste jajo plodowe. Po oczyszczeniu sie macicy i odczekaniu 4 miesiecy ponowilismy proby na Femarze i nadal nic. Pani doktor zasugerowala stymulacje za pomoca GONAL F. Byc moze od stycznia zaczne. Troche sie boje.
Dodam, ze mam PCOS, ale jajniki nie wygladaja jak ser z dziurkami, ni ejest tak zle. Caly czas biore duphaston, Estrofem na zwiekszenie grubosci endometrium, Glucophage i Aspirynke.
Leczenie trwa ponad rok. Czy ktoras z Was brala GONAL F?
Pozdrawiam
Cykle mialam nieregularne- dostalam luteine na wywolywanie miesiaczki, pozniej przeszlam na Duphaston. Nastepnie 2 cykle na Clomidzie- reakcja nie byla zadawalajaca. Nastepnie stymulacja za pomoca Femary, w drugim cyklu sie udalo, ale pozniej sie okazalo, ze to puste jajo plodowe. Po oczyszczeniu sie macicy i odczekaniu 4 miesiecy ponowilismy proby na Femarze i nadal nic. Pani doktor zasugerowala stymulacje za pomoca GONAL F. Byc moze od stycznia zaczne. Troche sie boje.
Dodam, ze mam PCOS, ale jajniki nie wygladaja jak ser z dziurkami, ni ejest tak zle. Caly czas biore duphaston, Estrofem na zwiekszenie grubosci endometrium, Glucophage i Aspirynke.
Leczenie trwa ponad rok. Czy ktoras z Was brala GONAL F?
Pozdrawiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 3 miesiąc temu #48682 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ja biorę już kilka cykli Duphaston od 19-25dc 1x1, Bromergon od 5-15dc 1/2x1, Clostilbegyt teraz będzie 3 cykl 2x1 od 2dc. Dwa cykle wcześniej Clostilbegyt chyba nic teraz będzie koniec 2cyklu zobaczymy.
ViFi
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 3 miesiąc temu #48763 przez Emme
Też mam PCO i brałam to samo co ViFi, a jak przestałam, (bo się poddałam) to zaszłam w ciążę

- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #50097 przez ViFi
ViFi
Jak dostane okres to czysto nic nie zażywam. Mamy obserwować owulację....byłam u gin.
ViFi
Ostatnio zmieniany: 14 lata 3 miesiąc temu przez ViFi.