- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- POTRZEBUJE POMOCY PORADY NIE USUWAJCIE TEMATU
POTRZEBUJE POMOCY PORADY NIE USUWAJCIE TEMATU
- boski_roman
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #440830 przez boski_roman
cześć
odrazu przepraszam na nick wolę być anonimowy, jak mój problem wygląda jestem chłopakiem 23 l. wyglądało to tak że kochałem się z dziewczyną nie długo chwilę w sumie bez zabezpieczeń nie doszło do wytrysku w jej pochwie itp, natomiast o co chodzi spóźnia się jej okres juz 2 tygodnie kiedys dawno jej się tak spóźniał tez no i przyszedł ale co martwi mnie jedno ze ma chwilowe takie dziwne bóle brzucha ja jestem pewien ze to nie ciąża tzn jestem rzekonany w 99 % potrzebuje pomocy co robic bo nie wiem jak juz ja pocieszac a dziewcyzna ma jeszcze szkole itd no i sami wiecie o co chodzi ostatnio moja dziewczyna chorowała niewiem duzo stresu itd jest to spowodowane tttm ze sie jej spóźnia ten okres ? powinna 21 wrzesnia dostac a nie dostala a kochalismy sie okolo 1,5 tygodnia przed okresem a wiem ze sa to dni nieplodne wtedy wiec prosze wypowiedzcie sie bo juz sam nie wiem co robic
odrazu przepraszam na nick wolę być anonimowy, jak mój problem wygląda jestem chłopakiem 23 l. wyglądało to tak że kochałem się z dziewczyną nie długo chwilę w sumie bez zabezpieczeń nie doszło do wytrysku w jej pochwie itp, natomiast o co chodzi spóźnia się jej okres juz 2 tygodnie kiedys dawno jej się tak spóźniał tez no i przyszedł ale co martwi mnie jedno ze ma chwilowe takie dziwne bóle brzucha ja jestem pewien ze to nie ciąża tzn jestem rzekonany w 99 % potrzebuje pomocy co robic bo nie wiem jak juz ja pocieszac a dziewcyzna ma jeszcze szkole itd no i sami wiecie o co chodzi ostatnio moja dziewczyna chorowała niewiem duzo stresu itd jest to spowodowane tttm ze sie jej spóźnia ten okres ? powinna 21 wrzesnia dostac a nie dostala a kochalismy sie okolo 1,5 tygodnia przed okresem a wiem ze sa to dni nieplodne wtedy wiec prosze wypowiedzcie sie bo juz sam nie wiem co robic

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 miesiąc temu #440833 przez Mirella
Po pierwsze po co dajesz taki idiotyczny tytuł? nikt tu nie usuwa żadnych tematów z wyjątkiem reklam, nie bój się 
Po drugie słyszałeś o kropelkowaniu? Wcale nie musi dojść do wytrysku w pochwie żeby doszło do zapłodnienia.
Po trzecie przyczyn zaburzenia miesiączkowania może być naprawdę bardzo wiele.
Po czwarte kto Ci powiedział że 1,5 tygodnia przed okresem to dni niepłodne? Stuprocentowej pewności nie ma nigdy, jajeczkowanie tez moze się przesunać z różnycyh przyczyn.
Nie wiesz co robić? Idź do apteki albo do sklepu i kup test ciążowy
Twoja dziewczyna nie potrzebuje pocieszania, potrzebuje wiedzieć. Ty zresztą też. I wybacz ale na mój gust to wcale nie jesteś boski

Po drugie słyszałeś o kropelkowaniu? Wcale nie musi dojść do wytrysku w pochwie żeby doszło do zapłodnienia.
Po trzecie przyczyn zaburzenia miesiączkowania może być naprawdę bardzo wiele.
Po czwarte kto Ci powiedział że 1,5 tygodnia przed okresem to dni niepłodne? Stuprocentowej pewności nie ma nigdy, jajeczkowanie tez moze się przesunać z różnycyh przyczyn.
Nie wiesz co robić? Idź do apteki albo do sklepu i kup test ciążowy

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 5 miesiąc temu #458679 przez Marta M
Mirella

Mojego kolegę na studiach nazywali go boski roman, ale tu kolega ma 23 lata, za młody żeby nim być
A tak podpisuję się pod słowami Mirelli, ma rację co do wszystkiego
Pozdrawiam

Mojego kolegę na studiach nazywali go boski roman, ale tu kolega ma 23 lata, za młody żeby nim być

A tak podpisuję się pod słowami Mirelli, ma rację co do wszystkiego

Pozdrawiam