- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- TESTY OWULACYJNE- TYLKO DLA STARACZEK
TESTY OWULACYJNE- TYLKO DLA STARACZEK
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
szpula była u nas i dała szpule na inny wątek
a tak w ogóle to Jula spadówa no ja tez juz ide, i oczy zamykam, i szyjke i wszystko bede miała zamkniete oooo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
a żeby być w temacie, kiedyś stosowałam, pokazywały co trzeba a fasolki nie było, więc na mnie NIE zadziałały
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Zabieram swój brzuch i wychodzę
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
tak,tak ostatnia w kolejce jest Ferii
- szpulka
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Cel mobilizuje siły.
- Otrzymane podziękowania: 0
Natomiast gosia tamten watek prześledziłam i oprócz 90% postów cieszaych sie z ciazy, nic to nie wnosi do tematu. Natomiast akurat te testy nie daja 100% pewności, szczegolnie przy nieregularnych okresach Kolezanka mi teraz poleciła z rossmana i te akurat pokazuja, jak te z allegro nie pokazują i jak robie 2 x dziennie (dla sprawdzenia czy to ma sens) to jedne pokazuja inne nie i juz nie wiem jak na to patrzec, chyba w ogole zrezygnuje
A tak w ogóle ktos mial z rossmana te testy?
PS I nie zmienie nicka bo nie mam czego sie wstydzic, uwazam ze forum jest dla wszystkich ale po to sa podtematy zeby kazdy pisal w swoim a nie robic balagan.
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
można złagodnieć ??? powiem Ci że tamten wstęp bardziej do Ciebie pasował ....
sory ale tylko wyrażam swoje zdanie
- szpulka
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Cel mobilizuje siły.
Julka mozesz szerzej to opisac? Ze na plus te z rossmana?
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zanim napisałam na forum swój pierwszy post przeczytalam wzdłuż i w szerz dany wątek by wiedzieć co i jak i jakos mi to nie przeszkadzalo a poza tym to ja wbijam się w czyjś wątek i to ja proszę o rade dlatego to ja czytam i szukam a nawet i pytam....dziewczyny chętnie odpowiedzą.... jeśli mi się to nie podoba zakładam nowy wątek nie odnosząc się do starego bo on mnie nie interesuje...I tyle ....
PO PROSTU W ZŁY SPOSÓB WYRAZIŁAŚ SWOJE ZDANIE NIE POTRZEBNIE ATAKUJĄC ZACIĄŻONE A TERAZ SAMA PYTASZ CIĘZARNEJ O ZDANIE NO I PO CO TO BYŁO:ohmy:
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Natomiast gosia tamten watek prześledziłam i oprócz 90% postów cieszaych sie z ciazy, nic to nie wnosi do tematu.
szpulka, to nie wiem jaki Ty wątek czytasz, bo u nas na wątku wiele dziewczyn miało i nadal ma problmy z zajściem w ciąże. te kilka ciężarnych jak sie przyjrzysz zachodzilo stopniowow w ciaze.sama miałam problemy, testy pomogly wykryc brak owulacji ale w koncu sie udalo. no i co, mialam powiedziec im, haaa jestem lepsza mi sie udalo zajsc, a Wy sie walcie i dalej męczcie ?? kto pomoze w testach lepiej niz te, ktore je uzywają miesiacami? przyjdzie Ci tu kilka nowych i same bedziecie wertować neta żeby dobrze zinterpretowac wynik.
i jeszcze jedno, zajdziesz w ciaze i opuscisz watek, ktory sama zalozylas? to po jakiego uja sie z ludzmi jakos wiązac, skoro zaraz moze Cie tu nie byc.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
szczerze, to w życiu nie spotkałam się z taką nieczułą osobą. przychodzisz na forum, robisz zamęt i zarzucasz że my stare baby po przejściach robimy bałagan na forum. Nie wiem kto dał Ci takie prawo, bo ewidentnie nas obrażasz.
wiesz co, jakoś mi się wydaje ,że te nowe co tu na ten Twój niesympatyczny konkretny tylko dla wybranych wątek wejdą to szybko Cię tu zostawią samą... bo właśnie taki od czapy wątek tylko o jednym i tym samym nic nie wnosi. No chyba że uważasz ich dumanie o tym czy testy a allegro są lepsze od testów z rossmana uważasz za merytoryczne. I tak nigdy się o tym nie dowiesz, bo każda tu z Tobą testująca, która się przekona o tym czy testy działają czy nie nie bedzie mogła Cię o tym poinformować bo nie będzie już tu mile widziana.
wydaje mi się że nie wiesz na czym polega w ogóle bycie na forum, bo każdy wątek na na celu konkretny temat, ale zawiązują się przyjaźnie i jak nas wszystkie łączy jeden cel "bycie mamą" oraz wspólne przeszkody w dążeniu do tego celu to siła rzeczy rozmawiamy o wszystkim.
życzę Ci aby nikt nigdy Ci nie wytknął że nie chce z Tobą gadać bo jesteś w ciąży i ochujesz i achujesz się nad tym...
szczerze Ci tego życzę.
podsumowując :
dla mnie choćbyś tu samego profesora od testów sprowadziła i przytoczyła najnowsze badania to Twój wątek nic nie wniesie do tematu bo U NAS SĄ NAMACALNE ŻYWE DOWODY DZIEWCZYN KTÓRE NIE RAZ PRZESZŁY ŻYCIOWE PIEKŁO ŻEBY W CIĄŻE ZAJŚĆ. U nas są prawdziwe emocje, szczere rady i serdeczność, którą Ty skreśliłaś już na wstępie tworząc grupę tylko dla staraczek.
- szpulka
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Cel mobilizuje siły.
Ferrirtka wlasnie forum ma konkretny cel- nie jeden temat ale kilka na dany temat a nie jeden na kupie i sie robi calkiem rozlazle to wszystko. Jak zajde w ciaze tak to opuszcze ten temat i wejde do zaciazonych i tam bede sypac postami na temat ciazy. To tak jakbys weszla do sklepu po proszek a tam owoce.
Agnilla ja sie nie chce z ludzmi wiazac, tylko wymienic zdanie, i uwazam ze chyba lepiej mi wchodzic tam gdzie mam wspolny cel niz siedziec tam gdzie tego celu nie mam.
Teraz nie rozumiem, skoro sie obrazilyscie i tak bronicie temtego watku to piszcie a ja tu sama bede siedziec z nowymi-moze ktoras sie dopisze, ja Wam nie przeszkadzam i tam nie wytykalam, zalozylam sobie kulturalnie nowy watek i jakies wielkie pretensje ze chce klikac z osobami na danym etapie. Tutaj wlasnie jest duzo postow pojedynczych ktore maja malo odpowiedzi, bo Wy macie swoje grono i tylko jeden temat, przeciez mozna zlozyc temat np O wszystkim i tam wtedy sobie pisac, ta o ciazy, ta o czym innym a trzecia o tym ze nie wstala rano.
I rozumiem kobiety, ktore zajsc nie moga i sie denerwuja, na pewno nie jest im latwo, z tego co juz poczytalam czytac o x kobiet zaciazonych w tematach gdzie sie osoby staraja i tym bardziej powinniscie to wiedziec skoro tak dlugo razem przebywacie. A na koniec powiedzialyscie swoje, i ok, to wroccie do swojego watku dla swoich i dobrze, a ja tu bede sama siedziec jak prorokujecie i tez dobrze. Jak nawet jedna osoba starajaca sie przeczyta moj watek i cos wyniesie, bo bedzie KONKRETNY, to juz plus. Mi pomogla Julka bo sie wypowiedziala konkretnie
Ps Ide do pracy, to juz dluzej nie wejde - zycze słonca i usmiechu