- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Daaawno mnie tu nie było !!!
Przepraszam Was ale mój Mąż przyjechał i kompletnie nie miałam na nic czasu Tak się za soba stęskniliśmy , że szok !!
Jeszcze do tego wszystkiego Lilka mi się tak usadowiła, że mi na nerw uciska i mnie od pośladka promienuje do stopy i kuleje :/
Byliśmy w piątek na usg i wyszło że Malusia waży 1598 g wszystko w porządku, pomiar kości udowej wychodzi na 29 tydzień, lekarz sie sam dziwił, że ma takie krótkie nóżki, ale mówił, że może przez to że ja niewysoka i będzie raczej drobna jak się urodzi
Tą wagą się zmartwiłąm, bo jak byłam prywatnie na usg tydzień temu to ważyła 1750 g a teraz wyszło 1600 g , może przez to że na innym aparacie było usg robione ....
W piątek rano oddałam również mocz na posiew ....oby wynik był ujemny ....aby antybiotyk zadziałał....
Wieczorkiem oglądaliśmy Alvin i wiewiórki 3 w tv leciało
W sobote bylismy w szkole bo musiałam wpis wziąć z egzaminu , zaliczyłam sesja zdana
Pozniej obiadek na miescie zjedlismy
I takz leciał weekend
Sophie - Śliczne Modelki z Was Zofijka Moja Mała Cyganeczka Widac, że z z Niej taka Agenciara że hej
Slicznie wyglądasz Sexy Mamuśko !!!
Koniecznie musisz wstawić tą fotkę :"D
Emilia - Starajcie się ostro !! Piękne krechy !!!! :* :* Owocnych starań !!!
Jaki chomiczek śliczny !!!! Pięknie wcina sobie
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- AnaSylv
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Emilia druga kreska mocniejsza, idealnie jak w instrukcji, ja bym interpretowała jako pozytywny wynik tak więc do dzieła
Powiem Wam, że chyba zaczęły mi się nudności... cały czas czuję jakby coś mi siedziało na żołądku, jak narazie bez wymiotów. Piersi bolą coraz mocniej, aż spać nie mogę, trudno mi się ułożyć. To tyle z moich dolegliwości, chociaż te już mi wystarczą
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
ana sylv to zycze by wiecej se nie pojawialo:)
ciekawe dlaczego kobieta tak reaguje na ciaze ze ma mdlosci i wymiotuje??
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hmm.... ciekawe co?? Pewnie, przez hormony
Ja tam się mdłościami nie przejmowałam aż tak, były męczące fakt, ale bardzo mnie cieszyły te objawy, bo to moja upragniona ciąża
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
a ty karolincia jak gotowa do niebawem tulenia lili?? a wlasnie masz zdjecie 4d wstawiszzz??
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
Emilia owocnych staran:-)
AnaSylv te 3 pierwsze miesiace byly najgorsze dla mnie. Non stop bylo mi nie dobrze ale z drugiej strony cieszylam sie bo lekarz mi mowil ze jak sa objawy to jest duzo hormonow ktore podtrzymuja ciaze i jest ok. Wydaje mi sie ze to wszystko to wina hormonow, poza tym organizm kobiety traktuje ciaze jak cos obcego i z nia walczy i dlatego poczatkow jest temperatura podwyzszona, nudnosci, sennosc, zle samopoczucie. Tak mi sie wydaje.
Karolinka teraz juz tylko odpoczynek i oczekujcie na Lilcie.
Imprezka udana, maly sie wyszalal. Teraz spi, ja tez zaraz zmykam bo jutro ciezki dzien przed nami. Stresuje sie caly weekend. Oby moja kruszynka dzielnie to zniosla i wszystko bylo ok. Zawsze przed takimi badaniami przypominaja mi sie nasze ciezkie chwile i gdybym mogla przezyc to wszystko za niego od razu bym to zroibila.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spakowac torbe do szpitala
Jestem taka szczęśliwa ze już niebawem będę mama !!!
Te wszystkie dolegliwości które mi towarzyszą to nie narzekam
Chciałam być w ciąży więc to normalne Nie uzalam się nad soba ze mi.wystarcza te dolegliwości które mam
Ciąża ma swoje uroki
Kasienko - Trzymam mocno kciuki za Jasiulka Naszego!! Wyniki będą książkowe Rozumiem że się denerwujesz - jestem z.Wami myślami :* A synka masz bardzo dzielnego
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
No to super ze juz prawie wszystko masz;)) a jaki proszek dla dziecka kupilas??)
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlaśnie wrocilam z miasta bylam w.urzedzie złożyć wniosek o zmiane dowodu osobistego
Odpoczywam terAz i.wcinam zelki
A Ty co robisz?
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Karolcia Jelp jest super jak moja miala atopowa skore to lekarz zalecil i super sie wygoila ani uczulenia ani krostek nie bylo wiec super Swietny jest
Super ze nacieszyliscie sie soba za niedlugo juz we 3 bedziecie ciaza szybko leci i zobaczycie córe :*
A ja mdlosci nie mialam z Zoska tylko zaparcia straszne nogi puchly ale taki urok poznie jjest skarb najwiekszy
Emilcia jak dzialania byly ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia w lecie załapie mały zakladaj majteczki podstawiaj nocnik albo na trawke bd dobrze kciukam za Was :*
No dzis mi jedna baba mowi ze moje dziecko wyglada na 3 lataaaaaaaaa taka jest duza :O
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie dzis siostra wpadla bylysmy w rosmanie pokazala mi perfumy rihanna i sie zakochalam musze se je kupic tylko ciekawe czy dlugo beda pachniec;))