BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 8 miesiąc temu #1032697 przez ziaa
Moofka genialna historia :D Zatoki wypłukane? B)
Paula to czekaj, zdaj się teraz na Twój organizm :) Jak widzisz, nie ma rzeczy niemożliwych! :D Nawet jak coś pójdzie teraz nie tak, to wiesz, że możecie :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 8 miesiąc temu #1032698 przez Paula1704
Dzięki dziewczyny, trochę podniosłyście mnie na duchu:) dziś piątek, a ja już bym chciała, żeby weekend się skończył, tak to jeszcze nie było hehe

8 lata 8 miesiąc temu #1032700 przez moofka
Paula spróbuj się na nic nie nastawiać :whistle:

ziaa lekarka mi zapisała nasodrill i dobrze na mnie działa, więc już nie kupowałam tego drugiego środka. także sorki wiem, że na pewno jesteście mega rozczarowane ale fotki gilów nie będzie :P

8 lata 8 miesiąc temu #1032701 przez nati.olsztyn
Paula Jak to mówią:"tylko spokój moze nas uratować":) Oby sie w poniedziałek okazało że betka pięknie wzrasta.

moof Mina koleżanki musiała byc bezcenna;) Boska historia.

8 lata 8 miesiąc temu #1032707 przez nati.olsztyn
Nat Co u Was?

pumcia Młody grzecznie siedzi w brzuszku?

8 lata 8 miesiąc temu #1032711 przez Pumcia
NATi i tak i nie :evil: tak - siedzi w brzuszku i nie - nie grzecznie. :woohoo: u Was też taka burza ? :ohmy:

8 lata 8 miesiąc temu #1032713 przez nati.olsztyn
Pumcia Najważniejsze,że w brzuszku;)Tatuś wraca w przyszly piatek czy dziś?
O burzy nic mi nie wiadomo;) Wstalabym sprawdzić ale dzieciaki mnie obsiadły :-)

8 lata 8 miesiąc temu #1032715 przez nati.olsztyn
Sandra Co z Tobą ??? Byłaś na IP?

Dziewczyny, nie wiem skąd ale mam przeczucie, że wojownicza Helenka naszej NatB jest już poza maminym brzuszkiem.

8 lata 8 miesiąc temu #1032716 przez brown24
Paula bądź dobrej myśli ;) :kiss:
Ja tez znam historie o @ w ciąży.
Sandra jak tam?

8 lata 8 miesiąc temu #1032718 przez Miluniaa
Pumcia ?? jaka burza ?? o czym Ty mowisz ?? to chyba Szymek łobuzuje :laugh: ja tam nic nie slysze :whistle:

8 lata 8 miesiąc temu #1032719 przez magmus88
Hej hej :)

Sandra! Melduj się! I to szybko :)
Nat to samo tyczy się Ciebie!! Tak myślę, że chyba już nieługo zobaczymy tutaj tą słodką kruszynkę!! :)

W końcu mam trochę czasu, zeby na spokojnie usiąść :)

Wizyta w środę... hm... ciężko to nazwać wizytą. Byłam znowu u tej kobiety co jest za mojego lekarza. Nawet mnie nie dotkneła palcem.... Czyli Madzia rozumiem Twoje frustracje ;/ Miałam KTG.... Bo osttanio tak doktorka zaleciła, żeby było.... ale wynik dostałam "na pamiątke". Rozmawiałam wcześniej z położną, ze od jakiegoś czasu boli mnie "tam" na dole.... jakby zakwasy... albo jakbym nosiła jakąś belkę między nogami :PP To położna mi powiedziała, ze muszę o tym powiedzieć lekarce.... i zależy jaki to bół.. bo jak taki miesiączkowy, który trwa już dłużej to od razu do lekarza albo nawet na szpital jechac.... ale mogą też np. wiązadła się rozciągać..... No i powiedziałam o tym lekarce to ona na to: no tak się dzieje :unsure: :blink: Także luz.... Następną wizytę mam mieć u swojego lekarza bo PRAWDOPODOBNIE wróci..... Jedyne co to dała mi skierowanie do diabetologa (JEDNAK! Cholercia). Chociaż położna mi mówiła wcześniej, ze wg starych norm (nie wiem, kiedy weszły nowe?) powinnam dostać skierowanie ale wg nowych mieszczę się w normie.

Poza tym dziś byłam u lekarza, który robi badania prenatalne, zeby ponownie skontrolować serduszko. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Teraz już serduszko nei zwalnia, czyli faktycznie była to tylko fizjologia..... Mój mały klocek ma już 720g :D Wasze dzieci też takie duże?? Czy tylko mi się wydaję, że mały klocuś się szykuje hehehe

No i byłam dziś w poradni zapisać się do diabetologa.... za tydzień mam się zgłosić do pielęgniarki i później będę miała ustalony termin do lekarki. Ale Pani mi powiedziała, ze ciężarne mają pierwszeństwo i aż tak długo się nie czeka ;) chociaż taka dobra wiadomość....

No i jeszcze Wam się pochwalę, że kupiliśmy dziś nosidełko i wanienkę :) łał :D cieszę się, ze coś posżło do przodu ahhaha

Milunia, Pumci już w uszach grzmoci :D

Ja powoli ogarniam chatę.... wracamy do normalności po malowaniu.
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1032725 przez nati.olsztyn
magmus Ciesze sie ze serduszko w porządku!:) Jesli patrzec na to co sugeruje suwaczek to klocuszek rośnie. Aż jutro spojrze ile moje Żuczki w tym wieku ważyły:)
Ja w pierwszej ciazy mialam taka lek.dla ktorej totalnie wszystko było normą. Do 37 tygodnia z nią wytrzymałam az zmienilam jak.nie chciala mi zrobic usg a na moje pytanie : kiedy zamierza zrobic odpowiedziala:"na ostatniej wizycie przed porodem";)

aggi Zdróweczka Kochana!

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1032734 przez brown24
Nat,Sandra co z Wami? :huh:
Paula i jak? Plamienie dalej jest?
Magnus dobrze ze wszystko w porządku:) pochwal sie zakupami :)
Ale paskudna pogoda, nic się nie chce...

8 lata 8 miesiąc temu #1032735 przez Paula1704
brown jest i to nawet większe. Robiłam rano w domu dwa testy i oba negatywne więc nawet nie wiem czy się jeszcze na tą betę w poniedziałek wybierać:)
A pogoda u nas też dramatyczna. Nic się nie chce przez ten deszcz

8 lata 8 miesiąc temu #1032736 przez brown24
Ehh Paula szkoda, no ale może powtórz betę dla pewności :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka