BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1032481 przez Nefri
ktoras pytala o witaminy - moj maz bral androvit, udalo sie w 3 cyklu z androvitem.

a to moje chlopaki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1032482 przez Nefri

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032483 przez moofka
Nat eeeej ale dałaś :P

Aklim bierz tego joggera! ja mam wersję nie GT na trzech kołach (potrzebny nam był do miasta) i kocham go ;) aż mi szkoda że już nie używamy :silly: w sumie to znam 4 mamy z wersją miastową i 2 z wersją GT i żadna nie narzeka :whistle:

Nefri super chłopaki :cheer:

8 lata 9 miesiąc temu #1032486 przez Nowa...
Nefri- temperaturę mierzę i nie było jeszcze owu. Póki co się zastanawiam co zrobić, bo od pewnego czasu mam zawroty głowy, ale czy to możliwe że od castagnusa? miałyście tak? Nie biorę nic innego, tylko siemie lniane pije- ale to już kiedyś je piłam i na pewno nie od niego. Dawkę zalecaną biorę.
Chłopaki super :)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032488 przez aklim88
Pumcia - spacerowki juz sie nie da naprawić, bo wyrwaly sie zawiasy łączące dół z oparciem także tego. Bardzo fajny Twoj wózek, tylko ja potrzebuje czegos zgrabnie składanego do samochodu. I tak za jakiś czas planowałam kupic spacerówkę. Z reszta uważam, ze te wózki 2w1 czy 3w1 to niedobry pomysł. Lepiej gondola a potem składana spacerówka. Te oczywiscie tez sie składają, ale zajmują cały bagażnik

Dzieki moofka. Zastanawiam sie jeszcze nad używanym...

Nefri - tak nadal karmie go piersią. Mam nadzieje, ze pociągniemy jeszcze z pol roku. Chociaz wiąże sie to z nieprzespanymi nocami, bo niestety laktacja pobudza sie w nocy. Ja nawet nie wiem co mozna a co nie. Nie sprawdzam w ogóle tego. Daje mu chrupki, bo je lubi. Dobre są na dziąsła. Co prawda zje moze pół ale zawsze cos. Daje mu np. pogniecione ziemniaki od obiadu, banana, mus jabłkowy, jajko i inne rzeczy które jemy. Widać, ze jest bardzo zainteresowany jedzeniem. Chociaz nie mozna powiedziec, ze on je. Raczej smakuje. Moze z łyżeczkę zje na raz. Otwiera chętnie buzie, ale muszę mu bardzo malutko dawać, bo inaczej sie krztusi. Super te Twoje chłopaki. Eryk tez na piersi? Kiedy chcesz zacząć rozszerzać mu dietę?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032492 przez brown24
Aklim, Nefri super dzieciaki- rosną jak na drożdżach :)
Nowa mi po castangusie nic się nie dzieje, nawet chyba lepiej sie czuje, zobaczymy czy na napięcie przedmiesiączkowe zadziała :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Puma pokazuj nam tu natychmiast siebie w calej okazalosci! :evil: Jeszcze zatęsknisz za tym swoim kaloryferem :) a porodem sie nie stresuj, będziemy Ci dopingowac w myślach: Pumaaa przyyyj, przyyyj, przyyyj maleńka :laugh: :evil: :silly:

Która cos testuje? :) Paula?

8 lata 9 miesiąc temu #1032512 przez aggi
Która by chciała te zioła ojca sroki?? Mogę odesłać ;) priv, kto pierwszy ten lepszy :-)

8 lata 9 miesiąc temu #1032520 przez natB
pumcia nic nie chce Ci mówiąc, ale my takie sieroty jeszcze w dwupaku :P...
wietrzyca, karii tez juz są po :P mają Dzieciatka przy sobie heh

aklim, nefri Jeery te Wasze chłopaki juz są takie duże szok :D.... Czas leci strasznie szybko...
Odzywajcie się częściej :D

Moofka a Ty jak tam się czujesz? Kiedy obejrzysz groszka na usg?

A u mnie zero jakichkolwiek informacji porażka :/.. Jak będą wywoływać to hm w poniedziałek?! Nawet nie mam siły myśleć :/ i się denerwować eh

8 lata 9 miesiąc temu #1032523 przez aggi
nat powiem Ci że wywoływanie tydzień po terminie to chyba standard, u mnie wszędzie wokół tak właśnie robią,każą czekać tydzień i jak nic się nie dzieje to dopiero wywołują.. szkoda że musisz tak długo jeszcze czekać, pewnie już masz dość. Trzymam kciuki by Helenka zechciała wcześniej wyjść :*

8 lata 9 miesiąc temu #1032528 przez Nefri
Aggi a czemu ziółka sprzedajesz, już trzy cykle minęły?
Nat ale oparta ta Hela. Jeszcze gdybyś w domu czekała to luz ale w szpitalu to sobie wyobrażam jak się meczysz i tęsknisz. A jak Władek daje rade bez Ciebie?
Aklim karmie piersią i zamierzam do 12 miesiąca. Dietę planuje rozszerzać jak Eryk skończy 4 miesiące. zaczynam od marchewki, ale tez nie pamiętam już co sie kiedy podaje, niby tak niedawno to przerabiałam. Musze sobie z netu wydrukować schemat zywienia. Ja karmie tylko raz w nocy, tak ok 3, bo wtedy się budzi a potem dopiero miedzy 6 a 7 rano.

8 lata 9 miesiąc temu #1032535 przez Sandruska1995
Dziewczyny mam pytanie czy to normalne że dziecko bardzo nisko jest ? Mam wrażenie że mała siedzi mi zaraz przy pochwie , takie napieranie czuje i rusza się tam całkiem nisko . Cały czas mam uczucie pełnego pęcherza. Z małym tak nie miałam :S

A puma nie chce się pokazać to ja Wam pokaże brzucho :laugh:
I mojego skarba. :)
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1032536 przez Pumcia
Nefri - ja tez jestem za tym zeby jeszcze posiedział i poczekał aż ojciec wróci :P cudownych masz chłopaków :kiss: a Eryczek jaki już duzy, kurcze ale te dzieci rosną :woohoo:

Aklim - to w takim razie, masz racje sama lekka spacerówka bedzie dla Ciebie idealna :side:

Brown - o jaaaaaaaa - przeciez juz wstawiłam :laugh: ok ok ale jutro dobra ? Bo dziś zarobiona jestem :whistle: :evil: Juz ja widzę ten doping :P :laugh: :laugh: :laugh: a owulke może masz . . robiłas testy ? a zresztą nie sugeruj sie tak nimi tylko obserwuj siebie i na wszelki wypadek dopadnij dziś " Starego " :P

Aggi - ziółek sie pozbywasz? łaj ? az tyle masz ? czy słabo działają ?

Nat - ale mnie z Wietrzyca zdziwiłaś, az musiałam na kwietniowki szybko wejsc bo jeszcze wczoraj nic nie zapowiadało u niej porodu :) taaaaaaaaaa a my se poczekamy :lol:

Sandrusia chudzielcu super wyglądasz :)
Podziękowania: Sandruska1995

8 lata 9 miesiąc temu #1032537 przez natB
sandruska U mnie też mała bardzo nisko siedziała, od zawsze... Nie panikuj :)

nefri daje rade, dziś spytał się o mnie, ale chwila moment i zapomniał... Odwiedza mnie w sobotę lub w niedziele... Chyba się poplacze eh... Koszmar tak tęsknię...

aggi kurcze ja wszystko rozumiem, tylko u mnie przynajmniej tak mi się wydaje jest ciąża wyższego ryzyka, ale oni tak tego tutaj nie traktują mam wrażenie... Usg miałam 2 dni temu. Badanie gin tez :/.. Ciekawa jestem, kiedy teraz mnie tu ktokolwiek zbada eh

8 lata 9 miesiąc temu #1032538 przez Nowa...
Nat- nie dziwię się, że jest Ci tęskno, najlepiej to iść urodzić i mieć z głowy. A teraz to takie czekanie. Może jutro się Tobą zajmą. Upomnij się o siebie ;) weź trochę poćwiczyć, może Helence zrobi się niewygodnie i będzie chciała wyjść :laugh:
Sandruska- Ja też pamiętam, że mój synek był bardzo szybko nisko i nieźle mi dokuczał ;) , a kiedy masz wizytę u ginekologa? Może warto to skontrolować, niż się niepokoić. Brzuszek masz piękny :)

8 lata 9 miesiąc temu #1032541 przez ziaa
Aklim i Nerfi - rozkoszne te maluchy Wasze! Super, że grzeczne do tego, zazdroszczę bardzo! :)
No tak PUMA, jak ja z Magmusem miło pytam, grzecznie proszę, to nie, zdjęcia nie będzie, ale jak Brown natychmiast powie to już, zaraz fota! Nie no foch jest, prawda Magmus?? :evil: :evil: :evil:
NatB czekamy, czekamy! :) Trzymaj sie dzielnie i nie bucz ;)

U mnie 43dc :dry: Jakieś jeszcze dobre rady na przyspieszenie @ skoro przytulanki :evil: i winko :woohoo: nie dają rady i tu ani widu, ani słychu :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka