- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to moje chlopaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Aklim bierz tego joggera! ja mam wersję nie GT na trzech kołach (potrzebny nam był do miasta) i kocham go aż mi szkoda że już nie używamy w sumie to znam 4 mamy z wersją miastową i 2 z wersją GT i żadna nie narzeka
Nefri super chłopaki
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Chłopaki super
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Dzieki moofka. Zastanawiam sie jeszcze nad używanym...
Nefri - tak nadal karmie go piersią. Mam nadzieje, ze pociągniemy jeszcze z pol roku. Chociaz wiąże sie to z nieprzespanymi nocami, bo niestety laktacja pobudza sie w nocy. Ja nawet nie wiem co mozna a co nie. Nie sprawdzam w ogóle tego. Daje mu chrupki, bo je lubi. Dobre są na dziąsła. Co prawda zje moze pół ale zawsze cos. Daje mu np. pogniecione ziemniaki od obiadu, banana, mus jabłkowy, jajko i inne rzeczy które jemy. Widać, ze jest bardzo zainteresowany jedzeniem. Chociaz nie mozna powiedziec, ze on je. Raczej smakuje. Moze z łyżeczkę zje na raz. Otwiera chętnie buzie, ale muszę mu bardzo malutko dawać, bo inaczej sie krztusi. Super te Twoje chłopaki. Eryk tez na piersi? Kiedy chcesz zacząć rozszerzać mu dietę?
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Nowa mi po castangusie nic się nie dzieje, nawet chyba lepiej sie czuje, zobaczymy czy na napięcie przedmiesiączkowe zadziała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Puma pokazuj nam tu natychmiast siebie w calej okazalosci! Jeszcze zatęsknisz za tym swoim kaloryferem a porodem sie nie stresuj, będziemy Ci dopingowac w myślach: Pumaaa przyyyj, przyyyj, przyyyj maleńka
Która cos testuje? Paula?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
wietrzyca, karii tez juz są po mają Dzieciatka przy sobie heh
aklim, nefri Jeery te Wasze chłopaki juz są takie duże szok .... Czas leci strasznie szybko...
Odzywajcie się częściej
Moofka a Ty jak tam się czujesz? Kiedy obejrzysz groszka na usg?
A u mnie zero jakichkolwiek informacji porażka :/.. Jak będą wywoływać to hm w poniedziałek?! Nawet nie mam siły myśleć :/ i się denerwować eh
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nat ale oparta ta Hela. Jeszcze gdybyś w domu czekała to luz ale w szpitalu to sobie wyobrażam jak się meczysz i tęsknisz. A jak Władek daje rade bez Ciebie?
Aklim karmie piersią i zamierzam do 12 miesiąca. Dietę planuje rozszerzać jak Eryk skończy 4 miesiące. zaczynam od marchewki, ale tez nie pamiętam już co sie kiedy podaje, niby tak niedawno to przerabiałam. Musze sobie z netu wydrukować schemat zywienia. Ja karmie tylko raz w nocy, tak ok 3, bo wtedy się budzi a potem dopiero miedzy 6 a 7 rano.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
A puma nie chce się pokazać to ja Wam pokaże brzucho
I mojego skarba.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Aklim - to w takim razie, masz racje sama lekka spacerówka bedzie dla Ciebie idealna
Brown - o jaaaaaaaa - przeciez juz wstawiłam ok ok ale jutro dobra ? Bo dziś zarobiona jestem Juz ja widzę ten doping a owulke może masz . . robiłas testy ? a zresztą nie sugeruj sie tak nimi tylko obserwuj siebie i na wszelki wypadek dopadnij dziś " Starego "
Aggi - ziółek sie pozbywasz? łaj ? az tyle masz ? czy słabo działają ?
Nat - ale mnie z Wietrzyca zdziwiłaś, az musiałam na kwietniowki szybko wejsc bo jeszcze wczoraj nic nie zapowiadało u niej porodu taaaaaaaaaa a my se poczekamy
Sandrusia chudzielcu super wyglądasz
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
nefri daje rade, dziś spytał się o mnie, ale chwila moment i zapomniał... Odwiedza mnie w sobotę lub w niedziele... Chyba się poplacze eh... Koszmar tak tęsknię...
aggi kurcze ja wszystko rozumiem, tylko u mnie przynajmniej tak mi się wydaje jest ciąża wyższego ryzyka, ale oni tak tego tutaj nie traktują mam wrażenie... Usg miałam 2 dni temu. Badanie gin tez :/.. Ciekawa jestem, kiedy teraz mnie tu ktokolwiek zbada eh
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Sandruska- Ja też pamiętam, że mój synek był bardzo szybko nisko i nieźle mi dokuczał , a kiedy masz wizytę u ginekologa? Może warto to skontrolować, niż się niepokoić. Brzuszek masz piękny
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
No tak PUMA, jak ja z Magmusem miło pytam, grzecznie proszę, to nie, zdjęcia nie będzie, ale jak Brown natychmiast powie to już, zaraz fota! Nie no foch jest, prawda Magmus??
NatB czekamy, czekamy! Trzymaj sie dzielnie i nie bucz
U mnie 43dc Jakieś jeszcze dobre rady na przyspieszenie @ skoro przytulanki i winko nie dają rady i tu ani widu, ani słychu