BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032404 przez brown24
Nat kochana, wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie i Twoją kruszynkę :kiss: Dasz radę!!!
Aggi czy Twoja @ to zawsze musi być tak punktualna?! :evil:
Pumciak aaaa yyy u mnie nie ma nudy :P doszkalam się w swoim fachu ;)
A Ty już psychicznie przygotowana na poród? :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Julka glowa do góry i do przodu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032405 przez niagara
A ja od 6.30 w szpitalu, czekam na badania i chyba jeszcze poczekam :angry: Musze mojego doktorka na korytarzu wyhaczyć, niech przyspieszy to trochę, bo parking mam do 11.30 i głodna już jestem :P

NatB jest na Polnej? Może ją tu spotkam :P :whistle:

8 lata 9 miesiąc temu #1032407 przez Julka1987
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032414 przez Pumcia
Brown - nigdy nie będę gotowa :whistle: jak mnie wczoraj gin uświadomił że mam ciąże donoszoną to aż się przestraszyłam :lol: Kochana czy Ty myślisz, że ja na złość robie komuś i nie chce miejsca zwolnić ? phi ja myślę też o Was, o tych mdłościach, chodzeniu jak kaczka, nieprzespanych nocach itd :evil: zartuje - tego Wam cholera życze :woohoo: Jakie nowości mi :Pani zaproponuje ? :P

Nat - polecam sie na przyszłość - zawsze chciałam pobawić się w adwokata :P

Niagara - co mi umknęło ? a czemu jesteś w szpitalu ?

Julka - mój stary nic nie brał :P

Aggi - to Ty nie musisz kalendarza prowadzić - organizm Ci powie jaki mamy dzień :evil:

Magmus - nie pokaże bo nie ma czego ;( ze względu na to, że niedługo wyjadę nie robiliśmy dziecięcego pokoju. Nie opłacało nam się na pare miesięcy. Do sypialni wstawiliśmy łóżeczko - tyle :dry: pochwal się co Ty już kupiłaś :P

8 lata 9 miesiąc temu #1032416 przez Nowa...
Dziewczyny bo słyszałam dużo pozytywnych opini o ziołach ojca Sroki mieszanka nr 3. A wy jakie stosujecie? Zastanawiam się czy mogę sobie je włączyć? Jak myślicie? :)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032417 przez Pumcia
Ziajek Milunia Aklim Weronia Majka Nattka Miśka KAmka MArtyna Nati. Olsztyn Cornik Miri Chudzinka Nefri Dodi łer ar ju ?

[/u][/color]
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1032419 przez Pumcia
Nowa dużo dziewczyn stosuje tu te zioła - ja byłam jedną z nich :evil: popytaj bo może któraś ma mieszankę do sprzedania - nie będziesz musiała się produkować i sobić tego sama :)

8 lata 9 miesiąc temu #1032423 przez Nowa...
a gotowej nie można kupić? No pewnie, jak jakaś ma to proszę o informację :lol: Samej to nie bardzo mam jak, chodzić z moim synkiem po zielarskich, niestety u niego niestety jest problem z chodzeniem. a Ty piłaś tą mieszankę na owulację? ;)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032427 przez nati.olsztyn
pumcia Jestem jestem! Śledzę co u Ciebie i Nat. A jak dzis rano zobaczyłam że mam dwie strony do nadrobienia to juz myslalam ze ktoras urodziła. ;) a tu (jak to moj straszak mówi) klops.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 9 miesiąc temu #1032431 przez Pumcia
Nowa - tak piłam ale . . . miałam problem z . . . regularnością :evil: piłam kilka dni, pozniej zapomniałam albo juz mi się nie chciało parzyć, owulki nie zdążyłam zaobserwować bo pamietam, że pytałąm dziewczyn czy z @ coś im się działo po piciu ziółek ale żadna tak nie miała jak ja - wtedy się dowiedziałam, ze jestem w ciązy :) piłam chyba 1 nieregularny cykl i o zaraz rodzę. . . :whistle: :woohoo:

8 lata 9 miesiąc temu #1032432 przez niagara
Pumcia na badaniach byłam :laugh: :P Krwi mi trochę upuścili, ale najważniejsze, że groszek ma się dobrze :laugh: i ładnie rośnie, 1,9cm :) Dostałam też pierwszą fotkę, później Wam pokażę ;)

Nowa ja piłam ziółka i polecam, wystarczył mi jeden cykl i widzisz co się stało :P
Jakbyś chciała to sporo mi jeszcze zostało ;)

8 lata 9 miesiąc temu #1032433 przez Paula1704
PumciaJak Ziółka działają takie cuda to i może ja się skuszę:) jakby któraś z was miała niepotrzebny zapas to dawać znać:)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032434 przez Paula1704

niagara napisał: Pumcia na badaniach byłam :laugh: :P Krwi mi trochę upuścili, ale najważniejsze, że groszek ma się dobrze :laugh: i ładnie rośnie, 1,9cm :) Dostałam też pierwszą fotkę, później Wam pokażę ;)

Nowa ja piłam ziółka i polecam, wystarczył mi jeden cykl i widzisz co się stało :P
Jakbyś chciała to sporo mi jeszcze zostało ;)

Jak nowa wszystkiego od Ciebie nie zgarnie to ja chętna:)

8 lata 9 miesiąc temu #1032435 przez majka1987gnoWlkp
Puma 3 dni temu się odezwalam.. Nie wymagasz za dużo?? :-D :-D

Nic się u mnie nie zmienia prócz tego że wyszła mi glukoza w moczu... Dziś 33 tc.. Lekarz we czwartek...
A Ty juz się na wylot szykuj puma :-D
Nat 3600 toć to małe pierdnięcie.. Ja się boję że Nela mi do 5 kg dojdzie :-o

[/url [/url]

Podziękowania: Aneta_78

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032436 przez Pumcia
MAjka o 4 dni za długo :evil: :woohoo: Nie czepiamy się nie czepiamy - ciocia Pumcia ma dziury w mózgu połączone z nadgorliwością także uważaj bo jutro mogę też Was przyzwać :whistle: :laugh: A ile teraz MAleństwo Twoje waży ?
KOchana ja już w butach i płaszczu na korytarzu stoje i czekam aż czopek z wodami i skurczami puści a tu cisza . . . trudno, musze jeszcze postać ze 2 tyg :lol:

Niagara - aaaaaaaaaaaaa tylko krew, to niech mi będzie :silly: przyzwyczaj się do kłucia - to dopiero początek :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka