BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1032181 przez Sandruska1995
moofka moja mama ma 41 lat .

A nie wyszło z krwi obniżone żelazo muszę brać dodatkowo. Od dwóch dni czuje się strasznie ,senność, ból głowy i zawroty głowy. Nie żyje w ogóle. :sick: wczoraj pół dnia na toalecie :sick:

Dziś przyszedł nowy router podłączyłam i już działa internet a mówili że będzie trzeba czekać na sygnał :laugh: ale nie nadrobie was teraz. Idę spać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1032182 przez Pumcia
Miluniek żebym wzięła przykład z Ciebie to bym dziś rodziła :evil: Ale spoko Szymkowi się nie śpieszy :P

8 lata 9 miesiąc temu #1032185 przez natB
hej ho :)... u mnie też nie widać ani nie słychać porodu :D... trzymamy się bardzo dobrze :D... powiem Wam, że jestem dziś z Władem w domu, bo mame wziął na ładne oczy, że do żłobka nie chce iść no to go zostawiłam... i ogarnęliśmy tak fajnie razem czas, że dopiero teraz położyłam go na drzemkę...

A z racji tego, że jest CUUUUDOWNA pogoda muszę go za maks 2 h wybudzić :)

nattka jaka piękna Tosia <3 :D też chcę już mieć taką królewnę w domu :D... i co raz bardziej papa mi się cieszy, jak sobie pomyślę, że w poniedziałek już mnie kładą do szpitala JUUPI :D :P

8 lata 9 miesiąc temu #1032187 przez aggi
Dzień 'dobry' ;) Maks od wczoraj gorączkuje... zaczęło się po 17tej.. nagle zrobił się smutny.. 38,7.. noc przespana, rano max 37,5. Co to za dziadostwo :( od grudnia ciągle coś się go czepia :/

Gosia !!! :kiss: jak 'nasz' książę Piotruś???? :-)

nattka śliczna ta Twoja córeczka :-) !

nat gdzie ta cudowna pogoda? U mnie leje i brzydko :(

8 lata 9 miesiąc temu #1032189 przez natB
No właśnie Gosia jak Piotruś :D?

aggi ano proszę, żeby nie było że ściemam

Kurna biedny Maks jakiś wirus?! Katar? Kaszel? Cokolwiek ma? A może zeby?
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032190 przez aggi
nat właśnie nic. W ogóle wczoraj był super a po 17tej zesmutniał i zaczął się tulic. Jakiś gorący mi się wydawał.. no i 38.7 miał. Ale dostał paracetamol i mimo że ciągle miał około 37 z drobnymi to bawił się, apetyt dopisywal.. kicha jedynie kilka razy ale nie wydawało mi się to jakoś uciążliwe dla niego. Kupy w normie. Echh już nie wiem.
A u mnie taka szarówka, w pokoju ciemno brrr ech
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

8 lata 9 miesiąc temu #1032191 przez Nowa...
Brown- to super, że na śluz Ci pomaga- bo to podstawa działania :laugh: a kiedy staranka zaczynasz :whistle: ?
Julka- ja też biorę castagnus od tego cyklu- mam nieregularne cykle po odstawieniu tabletek, a i dodatkowo ból piersi przed @, a teraz to nie dość, że 2 tyg przed @ to jeszcze 2 tyg po mnie bolały. Teraz już nie bolą i nie są obrzęknięte- więc może castagnus zaczął pomagać :cheer:
Ja

8 lata 9 miesiąc temu #1032192 przez natB
Hm to może jednak zeby?

Pociesze Cie, bo w wknd ma być chyba wszędzie ładnie :D...ostatni wknd w trójkę u nas :D

8 lata 9 miesiąc temu #1032193 przez aggi
nat kurka jak będzie gorączkował to i tak nic mi po ładnej pogodzie :( a z zębów długo się może gorączka utrzymywać? Bo nigdy nie miał.. a ty w poniedziałek na wywołanie już jedziesz? :-)

W ogóle która teraz testuje? PAULA? czy pomieszałam, :-) przyznać się :-)

8 lata 9 miesiąc temu #1032194 przez Nowa...
Nat- podziwiam Twoją odwagę :cheer: i super, że niedługo przytulisz swoją księżniczkę :cheer:

8 lata 9 miesiąc temu #1032195 przez Nowa...
Brown- wysłałam Ci wiadomość na priv :)

8 lata 9 miesiąc temu #1032196 przez natB
aggi kurcze no dopóki chyba zeby się nie wybija... sprawdź, czy ma czerwone dziąsła...
Kurna Wład mi pokasluje, byłam dziś z nim u lekarza, a teraz ten kaszel się nasilił :/..
Temp nie ma ale poszłam, żeby nic się groźniejszego nie rozwinęło, nie mamy czasu chorować...
Szczerze to nie wiem, co zrobią lekarze, będę 2 dni po terminie wiec myślę, że będą wywoływać... OBY :D

8 lata 9 miesiąc temu #1032200 przez Paula1704
Aggi no pewno będę testować we wtorek o ile wcześniej nie dostanę @. Tylko mam jakieś negatywne nastawienie do tego wszystkiego bo od kilku dni mam gorączkę nieco podwyższoną i trochę źle się czuję a nie chce brać żadnych leków bo wszędzie jest napisane żeby nie stosować w ciąży albo skonsultować to z lekarze. No i tak czekam. A nie chce robić testu przed terminem @ bo wiem że się nie powinno.

8 lata 9 miesiąc temu #1032202 przez Sandruska1995
U nas taki upał że na taras nie chce się wyjść :S
I jutro ma być to samo
.
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1032207 przez weronia89
Witajcie dziewczyny :)
Dawno mnie nie było :)
Obecnie od tygodnia jestem już na macierzyńskim :) wolny czas aby ogarnąć dom przed narodzinami małej :) szykowanie wyprawki i powoli torby dla siebie :)
Jak już wcześniej wspomniałam moja malutka ma dwunaczyniowa pępowinę, co wiąże sie z problem przyrostu, dzięki szybkiej interwencji lekarza mała rośnie prawidłowo w 28tc ważyła 1160g :) wciąż biorę zastrzyki w brzuch aż do 36 tc :) po drodze okazało sie ze mam błonę owodniowa która jest bardzo niebezpieczna, ponieważ może sie owinąć w rączkę bądź nóżkę dziecka i dochodzi do amputacji tej ze części. Całe szczęście usg w UK mam co miesiąc, bacznie obserwują malucha i jak na razie wszystko jest Ok :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka