- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
ziaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do brzuchola to ja się dziwię małej, że chce tam siedzieć ... Szuka wyjścia i nie może trafić hah musze jej chyba poświecic latarka
My planujemy wyjazd taki konkretny na początku września .. Taki wiecie jechać i się wybyczyc... Może morze? Ze względu na małą o jej plucka, ale to jest kwestia jakiś tam moich,, głęboko,, ukrytych planów
W dodatku na 17 kwietnia dostaliśmy zaproszenie na poprawiny, od koleżanki z pracy .. Mój mąż jest jej przełożonym, wiec myślę że to stąd, ale dziewczyna bardzo miła i w sumie dzięki temu, że będąc na stażu na prawdę dużo chciała się u nas nauczyć, pomagała i na prawdę była mega kumata ma teraz po mnie stanowisko i prace ..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Strasznie się cieszę, że trafiłaś na dobrego lekarza - poczucie bezpieczeństwa jest bardzo ważne
Masz się pojawić w szpitalu podczas okresu? Jeśli tak to ja też już to przerabiałam... Najgorsze są tylko badania podczas okresu ;/ wiadomo, dla lekarza moze to normalne ale dla mnie to było bardzo krępujące.
Nowa - sorki... chyba Ciebie okłamałam hehehe. Pisałam, ze costangus poprawia śluz - źle mówiłam.... costangus źle wpływa na śłuz a wiesiołek poprawia czyli oeparol Aggi w dawkowaniu leków jest specjalistką hahah wiec się jej słuchaj )
natB - fajne jaja sobie z nas robisz, że masz rodzić ze zdjęcia wynika, że jeszcze z dwa miesiące Ci zostały ehhehe. A tak serio to mega śłiczny, zgrabniutki brzusio Ale co się dziwić przy takiej kruszynie
A z tymi kwiatami to masakra hehehe. Mi wczoraj mąż mówił, ze u nich w biurze, też stał wielki, pięny bukiet róż.... że koleżanka dostała od mężą, kurier przyszedł do pracy - a nie ma niby urodzin ani żadnej rocznicy.... to ja się śmiałam, że teraz inne babki będą miały o czym gadać że pewnie coś przeskrobał hahaha
Ja odświeżam moje ogłoszenia na OLX hehehe. Przeglądam, robię nowe zdjęcia, może coś ruszy W końcu muszę wykorzystać na coś mój cenny, wolny czas heheh
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Dziewczyny trzymam kciuki za was i pozdrawiam
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Nat malutki piękny Helenkowy brzusio nie dziwie się że czuje się w nim bezpiecznie;)
Ziaaa pieronie super ze trafilas na takiego fachowego gin.Mam nadzieje ze teraz pójdzie u Ciebie szybko:) i widzimy sie na stuczniowkach lub lutówkach, pamiętaj!
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pumcia jak tam ?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Moofka gratulacje póki co niestety nie doczytałam tych 70 stron mała potrzebowała trochę uwagi no i byłyśmy na usg bioderek
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Ziajek ej to super wiadomość-trafić teraz do dobrego lekarza graniczy z cudem więc cieszę się że Ci się udało i powidzenia
Nat - Ale masz mały brzuszek Mi też już do przodu poszedł i się obniżył- w sumie spoko bo lepiej mi się oddycha tylko te skurcze w nocy mi spać nie dają i śpię ostatanio na czuja
Wybaczcie dziewczynki ze tak na szybkiego ale pilnuje chrzesniaka i pisze na telefonie więc ciężko was nadrobić