- Otrzymane podziękowania: 50
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nowa... napisał: Dziewczyny mnie sutki nie bolą tylko po boku piersi a generalnie to 1 dna. Zawsze mnie ta bardziej boli przed okresem. Eh.. I dziś test owu negatywny. A w ostatnich 2 ch cyklach 10 dc był już pozytywny. Może teraz ten castagnus wszystko rozchwiał. Coś tak myślę, że w tym cyklu owu wcale nie będzie, nawet śluz lipny. Eh...
A może costagnus sprawił że owu będzie z dwa dni później a dzięki temu będziesz miała piękny książkowy 28-dniowy cykl:) Daj czas organizmowi i się nie załamuj:)
magmus Jakie nakładki kupiłaś?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Magmus jakoś żyje, chociaż dziś w nocy dostałam takich skurczy,że miałam ochotę na pogotowie jechać bo i ból brzucha był jakiś dziwny. Ale zjadłam nospe a nawet 2 i zasnelam - pewnie już ze zmęczenia. Niestety często się budzilam i ten ból nadal był-przestało dopiero rano. Skurcze były nie regularne więc nie pamikowalam że to już czas
Milunia- od którego tyg można zacząć rodzić w klinice? Będę wiedziała ile jeszcze sciskac
Ale wiecie co? Nienawidzę tych wscibskich, najmadrzejszych ciotek mego męża-cieszę się że im pocisnal. Wiedza ze u mnie koniec ciąży, wyglądam jak wyglądam ale nie chciało mi się na okrągło słuchać-taka szczuplutka byłaś, już zapomnij o swoich ciuchach, oj przutylas sporo, ale duży masz brzuch jak na ten miesiąc, 12 kg przytylas? O Boże jak dużo . . . I tak parę godzin przy stole, najlepsze jest to że ich córeczki nigdy nie wazyly tyle co ja teraz w ciąży więc trochę nie rozumiem po co te dopiepszanie-zwalaszcza że zawsze je lubiłam. Czy to hormony zadziałały że w pewnym momencie już się wlurzylam? Bo w sumie mnie to nie ruszalo cała ciążę
DiabełQ ale chyba nie byłaś na diecie na święta? Dyspense dostalas od maratonu ?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obrzydliwe jest takie gadanie ciotek wrrr fuj! Wredne baby!Co mąż im powiedział?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Jest godzina 12, ja po spacerze z Wladem, po zrobieniu obiadu PADAM! Zaraz kładę małego na drzemke i wkulne się do wyrka ach...
Ja tylko tak na chwile o sobie, wybaczcie, ale mózg mam zlasowany
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
moofka jeszcze raz gratulacje, Ty to masz farta powiedz kiedy miałaś om? i ilu dniowe cykle?
ziajek powiedz że mi się ta milka należała haha póki wyrzutów nie mam
nat mocno zaciskam kciuki by Helenka chciała wcześniej wyjść szybko i bezboleśnie
sandra już 21tc ?! szok
nowa proponuję zbadać hormony. może coś masz za wysokie i dlatego piersi bolą.
A u mnie 28dc. Cykl szykuje się 33dniowy wg moich obliczeń.
zjadłam całą milkę łaaaaaaaaa chyba rzygnę
Miłego dnia !
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Brown- a jak u Ciebie który masz dzień cyklu ?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Pumka - już nieługo a wszelkie niedogodności ustąpią
aggi - ciesze się, że z Maksem powracacie do świata żywych
Nat - pomyśl, ze to jeszcze maksymalnie kilka dni Wytrzymasz! Wierzę w Ciebie
Ja robię ostatnie podejście do PITów... mam andzieję, ze wszystko mi ładnie wyjdzie i będę mogła jutro je zawieźć.... Chcę to mieć już głowy. W przyszłym tyg znowu maraton - poniedziałek, środa, piątek i następny poniedziałek - lekarze lub jakieś badania... echhh. Ciąża - stan pełen szczęśliwości ehhe.... gdyby nie te wizyty hehehe Ale nie mam co narzekać.... lepiej wiecej niż za mało
Dziś ma do mnie wpaść kumpela.... ma jakąś plotkę ehhehe. Pisała czy moze wpaść do mnie... zapytałam się jej, czy chce mi coś powiedzieć (z myślą, ze może się w końcu hajtają, bo on kilku lat są zaręczeni, lub może będzie dzidziuś bo on nalega heheh) ale podobno nic z tych rzeczy....
Ziaa a Ty nie masz cor obić tylko po siłowniach chodzić?? ehhehe widzę, ze na Ciebie toffifee działa jak na mnie rafaello..... mmm nie odejde jak nie zjem całego opakowania :PP dlatego nie kupuję zbyt często...
Nowa - może wszystko się reguluje. 10 dzień na pozytyw do dość wcześnie chociaż wcale nie mówię, ze źle ehhee... także spokojnie. Daj sobie czas
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Dziś mogę powiedzieć - Przeprowadzka zakończona! O 19 oddajemy klucze od starego mieszkania.
U mojej mamy nie ma dalej @ . 18 kwietnia będzie już miesiąc a ona dalej testu nie zrobiła. Nie rozumiem jej
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Sandra, super brzusio a czemu Twoja mam nie robi testu? Troche to nie odpowiedzialne, przeciez ma juz swoje lata..
Nat jeszcze chwila, chwilunia i będziesz miała malenka przy sobie, trzymaj sie:-*
Puma a Ty spakowana do szpitala? W kazdej chwili możesz rodzic
Aggi dobrze ze z Maxiem lepiej, a Ty masz rozgrzeszenie za milkę hehe
Ziaaa Ty strongwomenko hehe, nie kusi Cie tescik zrobić?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Nati spoko, ja często pisze ogólnie nie koniecznie do moich konkretnych wredot - ale widzisz super trafiłaś, mi wypadło z głowy ile mam jeszcze zacisnąć nogi. A co u Ciebie ?
Magmus a u Ciebie jak też czas zapiep... Kurde to Ty zaraz wyprawkę musisz szykować-chwal się co już masz
Aggi - moim zdaniem to należał Ci się ten złoty strzał cukru, tyle wytrzymać bez słodyczy - pamiętaj i zawsze sobie tłumacz ze organizm cukru też potrzrbuje ja zawsze się tak oszukuje hihi