BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1031936 przez moofka
Niagara mnie ta ciąża wzięła z zaskoczenia ;)

Dzięki dziewczyny :kiss: w pon mąż ma urodziny to dostanie dodatkowy prezent :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1031937 przez Nowa...
i ja gratuluje :) a ile się staraliście? jesteś już po terminie @ czy przed :) ?

8 lata 9 miesiąc temu #1031938 przez Pumcia
Moofka ale super :woohoo: :woohoo: :woohoo: Gratulacje Kochana :evil: Lepszego prezentu mąż nie mógł sobie wymarzyć - wiem cos o tym :P

Brown - ooooooooo nieeeeeeeeee ! :evil: coraz bliżej świeta . . . coraz bliżej swieta . . .

Ziajku a czemu zmieniasz gin ? :blink: coś z tamtym nie teges ?

8 lata 9 miesiąc temu #1031939 przez Pumcia
W sumie . . . ja i Nat niedługo do rozpakowania więc 2 miejsca czekają :woohoo:

8 lata 9 miesiąc temu #1031941 przez moofka
Dzięki jeszcze raz :kiss:

Nowa z Zośką udało się za pierwszym razem, teraz za drugim :blush: jestem chyba 2 dni przed terminem @ ale pewności nie mam bo jak zaczęłam siurać na testy owu to już kreska bledła więc przegapiłam skok :whistle:

8 lata 9 miesiąc temu #1031942 przez Sandruska1995
moofka cudowne wieści! Gratulacje. :)

My już ku końcowi przeprowadzce. Dzieci pokój i sypialnia gotowe :woohoo: nawet M się uparł i z małym rozłożyli łóżeczko już. Natan właśnie w nim zasypia. :laugh: .

U mojej koleżanki nic nowego. Ci lekarze tam w mieście są beznadziejni. Wczoraj robili jej usg pęcherzyk jest , zarodek też. Zrobili betę okazało się że nie przyrasta, rano mieli podać jej tabletkę ale zrobili bete i co ładnie rośnie! Jutro rano mają robić jej usg. A wczoraj lekarz powiedział jej se w 99% ciąża obumarla. Co za ludzie. :evil:

8 lata 9 miesiąc temu #1031946 przez magmus88
Hej :)

moofka - gratki! :)

Sandra - to pięnie, święta na nowym mieszkanku :) Sprawnie Wam to poszło. Czekamy na zdjęcia łóżeczka, może być z Natanem hehe
No na miejscu koleżanki miałam bym już chyba pełne gacie!

Pumcia - trzymaj tego zająca w brzuchu ile się da!!!

Ciekawe jak tam NatB??

Ja dziś byłam na "dogrywce" badań prenatalnych jak to okreśłił mój lekarz... Po ostatnich prenatalnych nie do końca widział serduszko, bo mały nie chciał się ładnie pokazać. I miałam przyjść dziś... byłam.... dziś już tylko obserwował samo serduszko. Lekarz stwierdził, że wg. niego wszystko jest ok, nie ma się czego obawiać ale za 2 tyg mam przyjść znowu na następną "dogrywkę" .... Podczas USG zaobserwowaliśmy zwalniające tętno - ale powiedział, że na tym etapie to normlane i mam się niczym nie stresować, ze to jest fizjologia. Mam być za 2 tygodnie znowu i wtedy powinno być wszystko ok. Powiedział jeszcze, że robimy tą wizytę za 2 tygodnie żeby mnie uspokoić, żebym widziała że wszystko jest ok.... Niby jestem spokojna... ale wiecie jak to jest.

Kochane, zdrowych, wesołych świąt Wam życzę :)
Lecę sprzątać.... hmmm może uda mi się dziś upichcić jedno ciasto... a jak nie to zostawiam wszystko na jutro hehehe
Podziękowania: Pumcia

8 lata 9 miesiąc temu #1031949 przez Sandruska1995
Magmus pokaże narazie mam tylko takie zdjęcia :) pościeli nie mam jeszcze złożonej.
Załączniki:

8 lata 9 miesiąc temu #1031954 przez natB
Moofka cudowne wieści :D...gratuluję :D rosnijcie kochana :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Święta jak Święta udaje, że jest super... Staram się coś przygotować... Dziś biorę się za sprzątanie, idę z małym do Swieconki i zleci...

8 lata 9 miesiąc temu #1031955 przez Pumcia
Kochane życzę Wam Wesołych i Spokojnych Świąt w Gronie. Najbllizszych :kiss: i przede wszystkim dużo spokoju ;)
Ps. Ja chyba zacznę medytować :blink: :laugh:

Nat - cholera jasna, nic tylko takiej wygarnac. Boże co niektórzy lekarze sobie myślą? Że są bogami? Że mają prawo wybierać kogo godnie " obsluza " ? Paranoja-dlatego uważam że wielu lekarzy powinni zwolnić, i powinni zostać tylko Ci z powołaniem! To sie tyczy także księży ! Kochana 3 maj się i staraj się nie myśleć- nikomu to nie pomoże a wręcz przeciwnie. Nic już nie poradzisz na to a zadreczac się nie ma potrzeby.

Magnus - tak jest ! :P
Fajnie że u Ciebie lekarz ma zdrowe podejście i wie że możesz się denerwować niedomowieniami i fajnie że jednak wszystko ok :silly: aAAAAA i . . . Dawaj ciacho :evil:

8 lata 9 miesiąc temu #1031956 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja również Wam życzę Alleluja kochane... Niech ten czas będzie spędzony w gronie Wam najbliższych osób, w spokoju i w radości... :*

8 lata 9 miesiąc temu #1031957 przez brown24
Nat brak slow na polska sluzbe zdrowia :angry: trzymam kciuki żeby pomimo wszystko poród odbył sie bez komplikacji,sprawnie i szybko.Moze Helenka sama wcześnie zdecyduje ze chce wyjść :kiss: .Życzę Wam dużo spokoju i sily na te Święta i na każdy kolejny dzień :kiss:
I dla wszystkich forumowiczek Zdrowych ,Radosnych Świąt Wielkanocnych :)

8 lata 9 miesiąc temu #1031960 przez Julka1987
Moofka wspaniałe wieści,moje gratulacje:*
U mnie od wczoraj akcja pieczenia w kuchni:)
Wszystkim Wesołych Świąt i żeby w najbliższym czasie zajączek ,,coś'' przyniósł:) :*

8 lata 9 miesiąc temu #1031966 przez niagara
NatB trzymam kciuki, żeby Helenka sama zechciała wyjść i żebyście nie musiały czekać na czyjąś łaskę lub niełaskę :angry: A przy okazji chodzenie po schodach polecam na wywołanie porodu :laugh: Mi się udało wychodzić :P :laugh:

Życzę Wam wszystkim Dziewczynki rodzinnego ciepła, smacznych potraw, wielu powodów do radości, zafasolkowanym spokojnych ciąż i szybkich bezbolesnych rozwiązań, a oczekującym wymarzonego prezentu od Zajączka II :kiss: :laugh:
Podziękowania: Pumcia

8 lata 9 miesiąc temu #1031968 przez Nefri
Niagara ponoć lepsze od wchodzenia jest schodzenie po schodach ;)
Nat brak słów. Przecież chyba ona zna Twoja historie, wiec dziwne, że się nie interesuje. Moja ginka, pomimo, że z moja ciąża nic złego się nie działo, zrobila wszystko, zeby to ona wykonała mi cc i zresztą zrobila to naprawdę super, potem szukala mnie w szpitalu w pierwszy dzień świat, bo miała wtedy dyżur, ale wypuscili mnie w wigilię, wiec się nie widzialysmy a potem była że mną przy zdjęciu szwów i sama sprawdzala, czy wszystko się ładnie goi, pomimo, że tym zajmują się polozne a lekarzy w ogóle przy tym nie ma. Także jak widać sa lekarze z powołania, szkoda, że Ty nie masz takiego wsparcia że strony lekarza, potrafię sobie tylko wyobrazić jak bardzo jest ci ono potrzebne. Trzymaj się. Już 39 tydzień. Uparta ta Helenka, ale może jednak zapragnie wyjść na święta jeszcze, albo zaraz po, czego Ci życzę.

Najlepszego w te święta dziewczynki :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka