BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 9 miesiąc temu #1032358 przez magmus88
Dziewczyny czekamy na wieści :D Szczególnie Aggii.... melduj co tam u Ciebie :PP Mamy już wieczór :PP

Puma - to dobrze, że wszystko ok... Szymcio niech rośnie grzecznie :)

Pamiętacie może swoje wyniki z glukozy?? :D tzn z tego testu obciążenia.... Bo mam wyniki i trochę dygam :D

Poza tym Wam się pochwale, ze w jednym pomieszczeniu w domu mam już remont zakończony :D a mianowicie jest to kuchnia.... teraz zostają mi tylko porządki :) Mama mi dziś pomogła okno umyć :) śmiałam się, ze jestem chyba jedyną osobą, która teraz myje okna :D tydzień po swiętach hahahha :D no ale nie mówcie nikomu..... ja na święta nie myłam ahhaha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 9 miesiąc temu #1032360 przez Pumcia
Mam nadzieję, że Nat mi wybaczy - cytuję : " Melduje się ze szpitala,wszystko.ok, będzie poród wywolywany prawdopodobnie, ale co i jak dowiem się jutro...szyjka dalej 1,5 cm skurcze dalej jakieś są... Ekipa na sali fajna, warunki bardzo dobre, jedzenie tez..." tak dziś pisałą :evil:

Magmus - Moja glukoza : na czczo 77, po godz 107, po 2ch godz 101 przy obciązeniu 75 g - a ile Ty miałaś ? Okna u nas Kochana też myją bo swieta prawosławne sa w maju także rozumiesz ? :P

8 lata 9 miesiąc temu #1032362 przez magmus88
Haah zawsze mogę się wytłumaczyć że jestem prawosłąwna :D

Tez miałam glukoze 75... z tym, ze wynik po 2 h ponad 150 :( właśnie czytam, ze prawidłowy powinien być do 140.... wynika z tego, ze mam stan przedcukrzycowy ;/ ale na lipcówkach jest mamusia, która miała wynik kilka stopni wyższy niż ja i lekarka jej powiedziała, ze wszystko jest ok. Ciekawe jak moja "jędza" je zinterpretuje.... Akurat z tymi wynikami idę do tej babki, która miała problem z daniem mi L4... Ciekawe czy na tej wizycie mnie chociaż zbada ;/ jak ja nie umiem się doczekać aż mój lekarz wróci buuuu :(

8 lata 9 miesiąc temu #1032364 przez Pumcia
Magmus o ile dobrze pamiętam to norma u mnie była do 150 a nie 140 - spokojnie zobaczysz co lekarz Ci powie, najwyżej będziesz musiała odstrawić słodycze :P

8 lata 9 miesiąc temu #1032375 przez moofka
Pumcia myślę, że Nat się nie obrazi - w końcu jest też "nasza" ;)

Magmus ja miałam wynik po 2h 147 i zdiagnozowano to jako nietolerację glukozy. miałam zalecenie diety i dostałam glukometr do pomiarów :whistle: generalnie nic strasznego a dzięki temu jadłam zdrowo i regularnie ;) poka kuchnię! my też jeszcze się remontujemy, w zeszłym roku robiliśmy kuchnię w starej łazience :woohoo: i łazienkę w garderobie :woohoo: taki szał i mało kto wierzył jak pokazywałam zdjęcia przed i po :whistle: kocham remonty ale nienawidzę syfu w trakcie :pinch:

8 lata 9 miesiąc temu #1032377 przez Julka1987
Wyniki pewnie z samego rana będą. W systemie jeszcze nie widać.Ale czuję,że nic z tego.brzuch już na @ boli i małe krwawienia są. Ale czekam :)

8 lata 9 miesiąc temu #1032378 przez magmus88
moofka - za bardzo nie ma co pokazywać... bo "TEN" remont polegał na pomalowaniu ścian hahahah :D

Tzn malujemy całe mieszkanie - odświeżamy, może tak to nazwę :) a przerabiamy jedynie naszą sypialnie pod pokoik dla malucha. A że musieliśmy wcześniej kuć (przesuwaliśmy drzwi) to nabrudziło się wszędzie.... a od razu nie sprzątałam na "tip top" bo wiedziałam o tym malowaniu :)
I dlatego jestem szczęśliwa, ze powoli wychodzę na prostą i mogę już tak sprzątać ostatecznie :)

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1032379 przez Paula1704
Julka to trzymamy kciuki i razem z Tobą czekamy z niecierpliwością na wyniki :-)

Mnie tez brzuch już drugi dzień pobolewa więc nawet testu nie robię na razie :)

8 lata 9 miesiąc temu #1032381 przez moofka
magmus u nas było wykuwanie podwójnego okna balkonowego, wykuwanie dużego przejścia między salonem a jadalnią i wykuwanie drzwi do przedsionka także kucie nie jest mi obce :silly: :evil: ale kącik malucha chyba nam pokażesz cooo? :whistle:

8 lata 9 miesiąc temu #1032385 przez magmus88
Tzn... prawie 4 lata temu jak się wprowadzaliśmy to prawie wszystko było kute co tylko było możłiwe :D heheheh
Teraz tylko małe zmiany :)

No jak będę miała kącik gotowy to pokaże hehehe. Ale do lipca jeszcze daleko.... póki co cały czas czekam na kącik małego Szymusia od Pumci :evil:

8 lata 9 miesiąc temu #1032390 przez natB
Jestem.jestem wybaczcie :).. puma dzięki dzięki :kiss: za przekazanie informacji :)..

U nas cisza, co mnie dobija w sumie, ale czekam na poranny obchod, co dalej... Mała jest dość duża, bo waży prawie 3600 gr... Nie wiem, jak ja urodze ja naturalnie :whistle:
Moje chłopaki nieźle sobie radzą same w domu, bardzo za Wladem juz tęsknię euh... Ale powiedziałam mu, ze wrócę juz z dzidzia i się chyba ucieszył :)...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jest godzina prawie 4 a ja nie śpię, bo dziewczyna obok mnie sapie jak parowóz edit jak mój mąż :P...

Ok spróbuję jeszcze się zdrzemnac :) po obchodzie się zamelduje :)

8 lata 9 miesiąc temu #1032395 przez aggi
Melduje 1dc ;)

8 lata 9 miesiąc temu #1032396 przez aggi
nat kochana Maks miał 3520 i dałam radę, babki nie wierzyły gdzie on się pomiescil! W ogóle w szoku były bo ja taki patyczak byłam. Także napewno sobie poradzisz, będę bardzo mocno trzymać kciuki :kiss: mąż do Ciebie na sam poród będzie jechał???

magmus ja potem sprawdze dokładnie wyniki glukozy, ale wiem że coś miałam przy górnej normie a mimo to lekarz powiedział że jest ok

8 lata 9 miesiąc temu #1032398 przez natB
aggi liczę, że tak choć nie ukrywam, że ma mega urwanie w robocie... Wyjdzie w praniu :).. Gdyby to była noc to nie wiem, co z Wladem zobaczymy ;)

8 lata 9 miesiąc temu #1032403 przez Julka1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka