- Otrzymane podziękowania: 12
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
stokrotka fajny wózeczek - co to za firma? My mamy Jedo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
My przerabialiśmy ten temat dwa lata temu i tez strasznie to przeżyłam...
Odnośnie wózka to firma Tako, maja fajne wózki w przystępnej cenie.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
MARTYNA piękny widok jak to jest z tą inseminacją? dużo was kosztowałą?
MAGMUS no faktycznie imprezka was czeka Ten czas jest bezlitosny, człowiek z roku na rok starszy heh,,, u mnie jak to zleciało że już 3 lata staramy się o dzidziulka
ZIAA pamiętaj że w kupie siła jedziemy na tym samym wózku ja cały czas biorę acard, jeśli na wizycie okaże się że jest pęcherzyk to też pregnyl dostanę, kurcze powiem ci że w tym cyklu po tym nowym leku stymulującym bardziej odczuwam swoje jajniki raz lewy raz prawy..
STOKROTKA super bryka
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Nam się udało po równo trzech latach. Z tym że pierwszy rok to u innej pani doktor, która nie zrobiła żadbych badań mi tylko zaleciła mężowi i jak je zobaczyła to powiedziała że jest bardzo źle i że ma łykać Geriavit Pharmaton. Sama zmieniłam lekarza jak sama odkryłam swoją chorą tarczycę. Gin u którego się leczyliśmy do końca jak usłyszał o tym Geriavicie nie bardzo umiał zachować profesjonalizm i mało się nie popłakał ze śmiechu, powiedział że dawno nie słyszał nic dziwniejszego. Co ciekawe według niego wyniki męża były ok.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Joanna a mi się wydawało że Ty już miałaś jakaś inseminację, pomyliłam się?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja się wyjątkowo kiepsko czuję i sama nie wiem co ze sobą zrobić. A młody wcale nie pomaga ma powrót histerii o cyca
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
A co do polnej ja nie polecam ... hihi
U nas w miarę ok... Helena od dziś ma dożylnie podawany antybiotyk przez kolejnych 5 dni, a później albo przejdziemy na zwykły antybiotyk w domu, albo dokończymy w szpitalu dożylny.. wszystko zależy od lekarza... nauczyłam się na oklepywac, wrócimy do domu poszukam jakiegoś fizjoterapeuty i pójdziemy na kilka spotkań... w przeciągu 14 miesięcy jest to nasza 4 wizyta w szpitalu :/... patrzeć na dziecko, jak przeżywa każde wkłucie, podanie leków, ćwiczenia, na wszystko Helena reaguje przeokropnhm płaczem ;( eh to tak wszystko boli... moje biedactwo...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ZIAA poprzednia ginka zasugerowała inseminacje bo rozłożyła już ręce, ale jeszcze nie podchodziliśmy, zobaczymy co zdziałamy z doktorkiem.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Wycałuj Helenkę od cioci
Joanna dobrze że w końcu gin coś działa. U Was przynajmniej wiadomo z czym walczyć u nas długo nie było wiadomo o co chodzi. Chociaż i teraz gin nie bardzo wie dlaczego tak długo mam się nie udało mimo dobrych badań. Ja wolę myśleć że to ten na górze na dla nas plan i wie kiedy najlepiej dostać to co tak bardzo chcemy. Doczekacie się i Wy. Wiem to
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Helenka bardzo dzielna jest, az sie serce sciska. Dzieciom nie powinny sie takie choroby przydarzac.
Macie zdjecie Juniora Mam pytanie - czy u ktorejs z was dziecko stawialo stopy troche do srodka? Junior tak robi od zawsze, nozki ma proste, ale jak chodzi, to stopy skreca do srodka. Przy bieganiu mniej, a jak stoi to stoi ze stopami prosto. Pediatra mnie uspokaja, ze to z czasem mija, ze wynika z rosnacych nozek, plaskich jeszcze stopek, wiekszej rotacji bioder itp. Ze tylko mamy kontrolowac, zeby przy siadaniu siedzial po turecku. Faktem jest, ze jego ulubiona pozycja do siadania to w kleku ze stopami do srodka. To moglo miec wplyw na ustawienie stopy podczas chodzenia?
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
I póki co ciągle piorę i prasuję, już miałam końcówkę, ale koleżanka przywiozła mi 4 ogromne worki ciuszków, ale na szczęście różne rozmiary, więc do półtora roku mam taki zapas, że hej
W czwartek będziemy szykować łóżeczko Malutkiej
Jesteśmy tak zabiegani, ciągle coś się dzieje, że czasem zapominam, ze niebawem mam rodzic:p
Wizyty teraz co 2 tyg, wiec szybko to mija
A Wy jak tam kobietki po weekendzie?
Wykorzystałyście słoneczko?