- Otrzymane podziękowania: 63
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Magmus, Ty chciałaś podrzucić Bartka, żeby szybciej czas szybciej zleciał? To ja poproszę Nie mogę się już doczekać wtorkowej wizyty, już ponad miesiąc od poprzedniej, powoli zaczyna mnie ogarniać przerażenie, zwłaszcza że to USG prenatalne...
Wczoraj zrobiliśmy pierwszy zakup dla Groszka kocyk w Biedrze i zestaw pieluch wielorazowych, bo mam ambitny plan pieluchować wielorazówkami. Zobaczymy na ile mi zapału wystarczy
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
martyna Brawo za ambitny plan:) ja wczoraj przygotowalam do szycia ostatnią partię formowanek:) Zresztą w rozmiarze NB wykroilam za duuuuzo i będę probowala sprzedać jak skończę szycie;)
Załącznik IMG_20170708_225514.jpg nie został znaleziony
Załącznik IMG_20170709_105956.jpg nie został znaleziony
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
Ja dopiero w czwartek wizyta. Jak przedtem malutka spieszyla się na świat tak teraz coś spokojna siedzi. Może jeszcze przesnosze...
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Nowa moja koleżanka leżała pod ok 34 tyg. na patologii bo jej się szyjka skracała, brała luteinę i miała zakaz czegokolwiek robienia, a potem spokojnie donosiła do 40 tygodnia, teraz z drugim dzieckiem podobna sytuacja tylko jej nie położyli, bo uznali że taka jej natura i młody urodził się chyba w 38 albo 39 tygodniu, więc też ok. Także czasami te prędkie dzieciaki potem rezygnują z wychodzenia i jeszcze trzeba wywoływać
Ja mam jutro wizytę, trzymajcie kciuki!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- madzia25
- Wylogowany
- gaworzenie
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
Ja teraz w czwartek wizyta. A dziś nad ranem pobolewanie brzucha plus plamienia. Póki co cisza:)
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
Martyna jak wizyta?
Stokrotka jak u Was? Jesteście w domu? Jak kp?
Nowa, Nati, Ziaa jak się czujecie?
Nati ja się do tej pory nie mogę ogarnąć z wielorazowkami. Chociaż nieraz mam ochotę się za to zabrać bo teraz pewnie by to nie było aż tak uciazliwe jak przy maluchu
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Po wizycie wszystko ok. Na USG nie było widać żeby coś było nie tak. Jeszcze mamy dostać wyniki poczta. Chyba że po wyliczeniach coś będzie źle to będą dzwonić w piątek. Groszek ma całe 7 cm. Termin przesunął się na 13.01.
Pani doktor powiedziała że to raczej będzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pinezka a Ty też masz zaraz wizytę?
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
Która teraz wizytuje lub testuje? Potrzebny zastrzyk emocji żeby rozruszać forum.
W sumie specjalista od zatrzykow jest teraz Ziaa
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ja mam prenatalne w piatek rano. Wyniki Pappa juz mam i na pierwszy rzut oka wygladaja ok, oba wskazniki blisko 1 MOM (przy tych roznych syndromach te wskazniki sa mocno odchylone). Od dzis jestem na antybiotyku (penicilina), bo przyplatalo mi sie brzydkie zapalenie gardla i po kilku dniach leczenia naturalnego tylko mi sie pogarszalo. Mam nadzieje, ze pomoze.
Nowa - zaciskaj nogi i jeszcze sie na porodowke nie pchaj Jak sie czujesz?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Pinezka nie robiłam Pappy, samo genetyczne to spory wydatek a do tego jeszcze krew prawie drugie tyle, a wiem że to tylko wynik statystyczny i zdarza się że wprowadza w błąd, doszliśmy do wniosku, że jak na usg będzie coś nie tak, to będziemy robić badania dalej, z resztą Pani doktor, która robiła usg stwierdziła że to w sumie dobra decyzja a czuje się dobrze tak jak pisałam wyżej, jakbym w ciazy nie była A Ty oprócz przeziębienia jak się czujesz? mdłości ustąpiły czy jeszcze męczą?
Właśnie zostały nam jeszcze tu jakieś starające? Czy wszystkie już zafasolkowane? Julka? Brown? Joanna? a Ty Skalarek kiedy teścik?