- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czesc wszystkim mamom!
Czesc wszystkim mamom!
- mamusia-85
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nie wyobrażamy sobie życia bez Martusi :):*
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #340625 przez mamusia-85
Witam wszystkie mamy!
Na forum jestem tu nowa. Nazywam się Patrycja i jutro zaczynam 28 tydzień ciąży. Z chwilą wkroczenia w ostatni trymestr pojawiło się u mnie wiele pytań, obaw, wątpliwości, a tym bardziej, ze jestem w pierwszej ciąży wszystko jest dla mnie nowe itd...Po za tym spodziewamy się dziewczynki, kochanej córeczki, już razem z mężem nie możemy się jej doczekać na świecie, a tu nowe dolegliwości, strach z porodem itp...Mam nadzieję, że znajdę na forum osoby podobne do mnie np. z tego samego tygodnia i z podobnymi pytaniami, wątpliwościami. A która z Was ma termin na czerwiec 2012 tak samo jak ja na końcówkę miesiąca?
Z pozdrowieniami!
mamusia-85
Na forum jestem tu nowa. Nazywam się Patrycja i jutro zaczynam 28 tydzień ciąży. Z chwilą wkroczenia w ostatni trymestr pojawiło się u mnie wiele pytań, obaw, wątpliwości, a tym bardziej, ze jestem w pierwszej ciąży wszystko jest dla mnie nowe itd...Po za tym spodziewamy się dziewczynki, kochanej córeczki, już razem z mężem nie możemy się jej doczekać na świecie, a tu nowe dolegliwości, strach z porodem itp...Mam nadzieję, że znajdę na forum osoby podobne do mnie np. z tego samego tygodnia i z podobnymi pytaniami, wątpliwościami. A która z Was ma termin na czerwiec 2012 tak samo jak ja na końcówkę miesiąca?
Z pozdrowieniami!
mamusia-85

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez mamusia-85.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiora
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 tygodni temu #340725 przez kasiora
witam serdecznie na forum 
i zapraszam tu www.zapytajpolozna.pl/100-przyszle-mamy-...c-2012/Page-146.html

i zapraszam tu www.zapytajpolozna.pl/100-przyszle-mamy-...c-2012/Page-146.html
- misia88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lili - 24.04.2012
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 14
13 lata 3 tygodni temu #340828 przez misia88
Moderatorzy: kasiora