- Otrzymane podziękowania: 0
Cześć
- mama izydora
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #374061 przez mama izydora
Witajcie
zapisała sie na forum zdołowana ciężarna w 31 tygodniu. licze na to, ze rozmowa z wami ułatwi mi przejscie przez ostatnie tygodnie tej wrednej ciąży. mowi się, ze to nie choroba, ale ja to odczuwam inaczej. mam nadzieje, ze pokazecie mi, jak sie pogodzic z tym co sie dzieje w tym okresie... mam nadzieje na pogadanie z kims w podobnym stanie, bo na razie jestem sama...
pozdrawiam...
zapisała sie na forum zdołowana ciężarna w 31 tygodniu. licze na to, ze rozmowa z wami ułatwi mi przejscie przez ostatnie tygodnie tej wrednej ciąży. mowi się, ze to nie choroba, ale ja to odczuwam inaczej. mam nadzieje, ze pokazecie mi, jak sie pogodzic z tym co sie dzieje w tym okresie... mam nadzieje na pogadanie z kims w podobnym stanie, bo na razie jestem sama...
pozdrawiam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #374063 przez Agusiak
Witaj mama Izydora 
Kochana gratuluję dzidziusia
Znajdź na forum mamusie z miesiąca w którym rodzisz i tam już piszą dziewczyny zapewne z podobnymi odczuciami
Dużo zdrówka i uszy do góry, wszystko będzie dobrze a to co uciążliwe kiedyś w końcu minie

Kochana gratuluję dzidziusia

Znajdź na forum mamusie z miesiąca w którym rodzisz i tam już piszą dziewczyny zapewne z podobnymi odczuciami

Dużo zdrówka i uszy do góry, wszystko będzie dobrze a to co uciążliwe kiedyś w końcu minie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
Moderatorzy: kasiora