- Otrzymane podziękowania: 0
Dzieńdobry!!!!
- balbina27
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #467894 przez balbina27
Balbina27
Witam Wszystkich na forum

Balbina27
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- balbina27
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #467895 przez balbina27
Balbina27
Jestem w 10 tygodniu ciąży w sumie to od soboty zaczął się 11 tydzień jupiii!!! 5 lat temu poroniłam i teraz bardzo mocno obawiam się o moje maleństwo dlatego postanowiłam napisać na forum do WAS dziewczyny może Wy będziecie potrafiły pomóc jakim miłym słowem ponieważ mam pewne obawy. Otórz jak tylko się dowiedziałam o ciąży to lekarz zalecił mi Duphaston na podtrzymanie przez to ze kiedyś już poroniłam. Wczoraj zapomniałam wziąść wieczorem jednej tabletki i co dziwne do samego rana przestały mnie boleć piersi dodam tylko że od samego początku bolały mocno. Dzisiaj rano jak zawsze wzięłam tabletkę rano i teraz znowu bolą mnie piersi już sama nie wiem czy coś jest nie tak. Nie będę ukrywać że w necie naczytałam się że jak jakieś objawy nagle ustąpią to może to świadczyć o obumarciu płodu i cała chodzę i się denerwuję a do lekarza na usg idę dopiero 15 listopada boję sie pomóżcie proszę
Balbina27
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 5 miesiąc temu #468098 przez lalka
balbina.....nie czyta się w necie takich bzdur!!!!!tam zawsze piszą tak,że kobieta w depresję wpadnie!!!!ja jestem w 15 t.c.a cycki przestały mnie boleć w 6 tygodniu!!!!a jest ok..dzidzia rośnie ...wszystko jest ok....aha i też poroniłam tylko,że zupełnie niedawno.....
jeżeli chodzi o tabletkę to zadzwoń do gina i spytaj się czy oś jest nie tak!!!!i nie bój się....dzidzia tego nie lubi!!!!!
jeżeli chodzi o tabletkę to zadzwoń do gina i spytaj się czy oś jest nie tak!!!!i nie bój się....dzidzia tego nie lubi!!!!!
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468418 przez Alina2408
jak bylam w 6 tygodniu ciazy to wystapily u mnie plamienia i lekarka ze szpitala dal mi duphaston trzy razy dziennie przez dwa tygodnie zdazylo mi sie zapomniec tabletki i trudno bo jestem teraz w 29 tygodniu i wszystko jest ok dzidzia rosnie jak na drozdzach i tyle
- balbina27
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468913 przez balbina27
Balbina27
bardzo Wam dziękuję dziewczyny za te miłe słowa otuchy pomogły mi bardzo. 15 listopada idę na badanie przezierności karkowej dam znać co i jak. Pozdrwiam Trzymajcie się

Balbina27
- balbina27
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468915 przez balbina27
Balbina27
Dziękuję bardzo za te słowa otuchy bardzo mi pomogły. 15 listopada idę na usg przezierności karkowej dam znać tu na forum co i jak pozdrawiam trzymajcie sie ciepło dziękuję
Balbina27
- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #468940 przez lania
Witamy, nie mogę Ci pomóc, nie brałam tego i nie byłam w takiej sytuacji, ale dziewczyny mają rację. Nie ma co się stresować, dzidzia tego nie lubi a 15 listopada już tuż tuż
- kasik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #469510 przez kasik
Moderatorzy: kasiora