- Otrzymane podziękowania: 0
ciąża
- xxnatalia5
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #540219 przez xxnatalia5
mam na Imię Natalia . współżyłam 22.11 a 23.11 dostałam miasiączke trwała do 27 listopada w grudniu miłam objawy typu ból żoładka, ból podbrzusza , brzucha oraz mnie mdliło po słodkim , a na zapach cząstku i keczupu chciało mi sie wymiotować i po jakimś czasie nikły objawy teraz współżyłam 18 go sycznia i kiedy test mozna robić? z a pierwszym razem zrobiłam i wyszło wszystko negatynie i teraz też czy moge byc w ciąży? ogólnie misiączke rzadko mam i nie ma wogóle regularnej czy jest to mozliwe żebym była w ciąży?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 3 miesiąc temu #540396 przez gosia28
Czy Ty od tego listopada nie miałaś miesiączki? Piszesz, że masz nieregularne miesiączki więc trudno powiedzieć kiedy masz dni płodne i czy w ogóle występuje u Ciebie owulacja. Teoretycznie współżyjąc 18 stycznia mogłaś zajść w ciążę,a test można wykonać nie wcześniej niż 14 dni po domniemanym zapłodnieniu. Ciut wcześniej ciążę wykaże test z krwi bhcg.
Moja rada- czy jesteś w ciąży czy nie zgłoś się do gina i zrób badania bo to nie jest normalne, żeby nie mieć miesiączki przeszło 2 miesiące tym bardziej, że piszesz, że ogólnie masz je rzadko. Koniecznie się zdjagnozuj bo nawet jeśli teraz nie chcesz być w ciąży to w przyszłości możesz tego pragnąć- a tu to kiepsko wygląda.
Pozdrawiam
Moja rada- czy jesteś w ciąży czy nie zgłoś się do gina i zrób badania bo to nie jest normalne, żeby nie mieć miesiączki przeszło 2 miesiące tym bardziej, że piszesz, że ogólnie masz je rzadko. Koniecznie się zdjagnozuj bo nawet jeśli teraz nie chcesz być w ciąży to w przyszłości możesz tego pragnąć- a tu to kiepsko wygląda.
Pozdrawiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
Moderatorzy: kasiora