- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Październik 2014
Październik 2014
- mamusia20141021
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- To co nosze pod sercem to moje największe szczęści
Mniej Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #876801 przez mamusia20141021
Zakładam ten wątek ponieważ albo jestem ślepa
lub nie zauważyłam tu właśnie wątku gdzie wchodzą przyszłe mama, które mają termin na październik tego roku;)
Przedstawię się: Witam mam na imię Karolina i jestem w 15 tygodniu ciąży dosłownie 15 tydzień zaczyna mi się jutro.Termin porodu według mojej ostatniej miesiączki wychodzi na 21.10.2014. Jest to moja pierwsza i bardzo wyczekiwana ciąża chociaż jestem bardzo młodą dziewczyna
w 12 tyg i 6 dni miałam robione ostatnie usg gdzie lekarz powiedział mi że będę miała córeczkę chociaż chciał synka ponieważ mam 3 młodsze siostry i ogólnie same kobitki w domu tak samo mój przyszły mąż chciał syna ale grunt że Alicja ( bo tak chcemy ją nazwać) jest zdrowiutka:) miło by było by również inne przyszłe mamy dołączyły do mojego wątku. Pozdrawiam bardzo was i wasze maluszki;) Kąpią już? ja poczułam już 2 razy mały bulgotki w brzuszku;)

Przedstawię się: Witam mam na imię Karolina i jestem w 15 tygodniu ciąży dosłownie 15 tydzień zaczyna mi się jutro.Termin porodu według mojej ostatniej miesiączki wychodzi na 21.10.2014. Jest to moja pierwsza i bardzo wyczekiwana ciąża chociaż jestem bardzo młodą dziewczyna

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 107
10 lata 9 miesiąc temu #881624 przez Marza
www.zapytajpolozna.pl/index.php?option=c...id=831201&Itemid=103
Zapraszam. Nasze forum dla mamus pazdziernikowych
Zapraszam. Nasze forum dla mamus pazdziernikowych

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
Moderatorzy: kasiora