BezpiecznaCiaza112023

Szkoła rodzenia

14 lata 8 miesiąc temu - 14 lata 8 miesiąc temu #13114 przez Katarzynka
Marysia27 więc miałysmy ślub tego samego dnia :side: jak widać u mnie na suwaczki :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 8 miesiąc temu #13119 przez Marysia27
Racja :laugh: wrzesień to szczęśliwy miesiąc nie tylko dla Nas :D dopisała nam i piękna pogoda, a później niezły wynik w pracy nad potomstwem :silly:

14 lata 8 miesiąc temu #13128 przez Katarzynka
No dla mnie bardzo wrzesień szczęśliwy ja moja 3 rodzeństwa i mama mamy urodziny we wrześniu i mam nadzieje że Mateusz tez ze chce się urodzić we wrześniu :)

A staranka były bardzo przyjemne ;D gorzej by było jak by to coś nie miłego było trzeba robić Hihi :D

14 lata 8 miesiąc temu #13131 przez mysia-sia
Ja do szkoły rodzenia dzwoniłam się zapisać w 18-19 tygodniu, a dopiero w tą środę zaczynam zajęcia, ponieważ jest tyle chętnych, że w grupie do której powinnam chodzić, żeby skończyć przed porodem nie było już miejsc:) ale co poradzić, w końcu jak jest darmowo to wiele osób jest zainteresowanych:)
Więc czy jestem zadowolona będę mogła powiedzieć dopiero za kilka tygdni:)

14 lata 7 miesiąc temu #14627 przez renacting
Jestem z Bydgoszczy i polecam szkołe "BRZDAC" www.brzdac.bydgoszcz.eu/

Na poczatku chodzilam na bezplatna szkole do mojej przychodni, tam zajecia prowadzi polozna na zasadzie pogawedek, bardzo duzo przydatnych informacji, ta sama położna prowadzi prywatna platna (380zl) szkole rodzenia, zajecia sa raz w tygodniu przez 8 tygodni (2 zajecia z porodu, 2 z pologu, 2 z karmienia piersia i 2 z opieki nad noworodkiem) zajecia trwaja 2 godziny, pierwsza godzina to cwiczenia (oddychanie, rozlużnianie, pozycje porodowe itp.) 2 godzina to w/w temat.

Jestem zadowolona z tych zajec choc wczesniej nie bylam zainteresowana, bo wychodzilam z zalozenia ze jak wszystkie rodza to ja tez, natomiast zajecia uswiadomily mnie ze to nie jest szkola rodzenia, lecz zajecia dla przyszlych rodziców. wydawalo mi sei ze wiem wszystko a tak naprawde mialam jakies 20 % wiedzy to naprawde malo...

zachecam wszystkie przyszle mamusie aby udaly sie na takie zajecia i zobaczyly na czym tak naprawde polega "szkola rodzenia"

14 lata 7 miesiąc temu #14709 przez mysia-sia
u mnie szkoła dopiero się zaczęła, więc na razie nie mam jakiegoś wielkiego przypływu wiedzy, ale mam nadzieję, że już za tydzień dowiem się więcej. Ale co mi się bardzo podoba dostajemy bardzo dużo jakichś próbeczek i informatorów, które w wolnym czase można poczytać, poprzeglądać, wykorzystać.

zabieram się właśnie za złożenia zamówień na ostatnie niezbędne elementy wyprawki:) Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dojdą i będę mogła zająć się na dobre "wiciem gniazdka":)

14 lata 7 miesiąc temu #14766 przez renacting
mysia dokladnie:) po calej szkole zebralam cała szufladę próbek :)

14 lata 7 miesiąc temu #14823 przez mysia-sia
renacting:) przynajmniej będziesz mogła darmowo sprawdzić co Twojemu bobaskowi służy i odpowiada, nie będziesz zmuszona w razie czego do wyrzucania całych nowych prawie nieużywanych opakowań kosmetyków:) Mi to się bardzo podoba:) I czekam na więcej:P

14 lata 7 miesiąc temu #14828 przez renacting
a co mi sie podobalo u mnie w szkole, ze babka nie daje wszystkiego. Np. kosmetyki johnson sa bardzo uczuleniowe szczegolnie dla norworodkow , wiec w próbkach tego nie mam , za to mam sporo sudocremów, chusteczek pampersa, kremy nivei itp.

14 lata 7 miesiąc temu #14830 przez mysia-sia
no ja jeszcze nie wiem co dokładnie dają, bo jest tyle chętnych, że dla mnie zawsze zabraknie:P jakiegoś feralnego pecha mam:P więc paczuszki dostaję z tygodniowym opóźnieniem:) ale na razie dostałam niveę, Hippa, dzidziusia i pampersa. Zobaczymy co będzie dalej:)

14 lata 7 miesiąc temu #14841 przez renacting
hehe stoj w kolejce:) u mnie naszczescie dawala równo :D nawet 2 kocyki polarowe nivei dostałam :)

14 lata 7 miesiąc temu #14853 przez mysia-sia
Nie, no oczywiście, że nic mnie nie ominie:) tylko z opóźnieniem na razie dostaję:) ale teraz chyba będę się pchać na początek:P dlaczego to zawsze ja mam być poszkodowana:P
To jak dwa dostałaś to się jednym podziel:P:P:P:P

14 lata 7 miesiąc temu #14855 przez renacting
hihih nie dam ;)

Sadze ze tez dostaniesz, nivea czesto daje te kocyki, wiec jak macie upominki z nivei to i kocyk sie przysługuje ;)

14 lata 7 miesiąc temu #14913 przez Katarzynka
Ja próbki od ginekolog dostaje na każdej wizycie :)

14 lata 7 miesiąc temu #14926 przez renacting
od giinekologa tez mozna pozbierac sporo próbek, choc u mnie zdecydowanie lepsze byly w szkole rodzenia. Butelki aventa mam chyba z 5 smoczki nuka , grzechotki z fischer price no i kosmetyki :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka