- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
Co do tej fridy mysle ze kupie jak juz mały sie urodzi to pewnie sie odblokuje co do tego urzadzenia hahah najwazniejsze ze zdaje egzmin i malcowi pomaga
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja widzę, że nie tylko ja wczoraj sprzątałam wczoraj jak wróciłma z pracy to usiadłam dopiero o 21 30. Na szczęście dzisiaj mam pięknie posprzątane i mogę się lenić;D
syla00mój też zasłaniał rączkami buzie ) zdjęcie śliczne
agula1987 daj znać po wizycie )
Uśmiechnięta no i dobrze, ja też bym poszła prywatnie na Twoim miejscu, przynajmniej będziesz wiedziała że na pewno wszystko jest okej co Ty, pyta się Ciebie na wizycie czy miałaś jakieś badania zrobione;| to rzeczywiście jakaś dziwna ;/;/ Cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty!! a filmik masz jakiś? Ja dostałam ostatnio, dwa filmiki jak mały zasłania i odsłania buzie śliczna buzia, nosek jaki ładny:)) ja nie mam aż takiej rozbieżności:P termin mam między 26.05 a 1.06
beaciaaojej 600zł to rzeczywiście dużo, muszę się dowiedzieć ile u mnie będzie kosztowało;\
Gosia27 ooo dawno już nie jadłam fasolki po bretońsku ;D jaka śliczna ta Twoja laleczka!!!
Paradise1982 to rzeczywiście, też bym się bała robić ćwiczenia związane z mięśniami brzucha;| hehehe :P
Pewnie, nie ma co z siebie wyciskać od razu 50 min, tym bardziej że czujesz że brzuszek Ci twardnieje. Dokładnie, cieszę się bardzo z Waszej decyzji:))
Imię dziecka - Antoś
agnieszka_23masz swoje malutkie studio? Zazdroszcze!!:)lekarz nie daje zdjęć na pamiątek...może zapytaj się go czy Ci da? Pierwszy raz słyszę, że ktoś nie dostał zdjęcia maluszka:( oby Ci jak najszybciej wszystko minęło!! może zadzwoń do swojego lekarza to przyspieszy Ci wizytę i przyjmie Cię może jeszcze tego samego dnia, ja bym tak zrobiła:)
Jeden dzień mnie nie było i tyle nadrabiania dzisiaj chciałam w pracy naskrobać coś do Was, ale dyrektor cały czas wchodził do nas do gabinety i chciał coś, więc sobie odpuściłam
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Tak więc... witam serdecznie wszystkie Majówki!
nasz Bąbel również ma wyjść w maju:) niby 23 ale każde USG mówi co innego, a z terminu wg OM to już w ogóle kosmos czy chłopczyk czy dziewczynka to póki co nie wiemy bo na połówkowym pleckami się odwrócił i jeszcze łydki na kroczu skrzyżował więc na razie czekamy...może na 3d się nam pokaże za 1,5 tyg
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
tak sobie czytam i czytam to Wasze forum od dwóch dni i aż musiałam dołączyć
nasz Bąbel również ma wyjść w maju:) niby 23 ale każde USG mówi co innego, a z terminu wg OM to już w ogóle kosmos czy chłopczyk czy dziewczynka to póki co nie wiemy bo na połówkowym pleckami się odwrócił i jeszcze łydki na kroczu skrzyżował więc na razie czekamy...może na 3d się nam pokaże za 1,5 tyg
hej kochana rozgość się, powiedz coś więcej o sobie,skąd jesteś,ile masz lat i czy to Twoja pierwsza ciąża?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
tak sobie czytam i czytam to Wasze forum od dwóch dni i aż musiałam dołączyć
Witamy nową Mamusię!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witaj Olgos -Nowa mamuniu majowa
U mnie tez nic nie było dokładnie na usg, (nie widzieli siuraka!) potem poszłam na 3D i wszzzzzzyyyyystko było widać.
Przewaga tego usg nad innymi jest ogromna:D Polecam!
Jak Twoje samopoczucie?
nati- mój też tak robi i pupę wgniata i nogi w pęcherz i pcha tak na doł :*
Nie zbyt to przyjemne...Ale wole to od kopania po żebrach hehhee
Łożysko mam na tylniej ścianie, i właśnie tam sobie kopie ostatnio syneczek , więc bezbolesne kopniaczki i delikatniejsze niż przedtem, co 1,5 godziny przez 30 minut . Zrobił się jak zegareczek !
mowmimama- odkąd maleństwa odkryły że mają raczki i paluszki to już tak pewnie się będą nimi zasłaniać "Tyle palców -tyle zabawy" hehhee
Ja wczoraj sprzątałam. Musiałam sobie przerywać kilka razy i leżeć na leweym boku, bo brzuch się robił ciężki strasznie i twardy. Ale w domu czysto:P Dałam radę!!!
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwonan12
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Witam nową mamusię
U mnie mróz zimno z domu sie wyjść nie chce a ja zaraz do dentysty mam Nie chce mi się że szok
Dziewczyny powiedzcie mi bo większość jest juz po USG połówkowym Jak są ulożone wasze maluszki bo mój synus ułozył sie miednicowo i boję się że się nie odwróci .
Wychodziła przedemną kobitka na USG termin ma na 19 maja i powiedziała że jej córcia odwróciła się juz główka do dołu .
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
witam z rana W pracy zrobilam co najwazniejsze, wiec mam chwile do Was napisac.U mnie w porzadku, jak zawsze, bez zmian
Dodam Wasze dane do tabelki dzis wieczorem, bo niestety nie wyslalam jej sobie na maila i mam w domu.
Zauwazylam, ze Wam sie zmieniaja terminy porodu, w UK jak raz ustala na USG w 12 tygodniu, tak sie tego trzymaja caly czas, nie wiem, czy to dobrze czy zle, ale jak jest.
Nati - dziekuje, w takim badz razie poprosze o czapeczke fioletowa Juz sie nie moge doczekac, jak bedzie wygladac!!
Agnieszka23 - trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo, odpoczywaj ile mozesz kochana.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sela - wczoraj myslalam o tej Fridzie i mysle, ze to dobry zakup, na pewno lepszy niz gruszka, o ktorej ostatnio czytalam, ze plesnieje w srodku i kobiety zaczely je rozcinac i sie przerazily co widzialy.
marcynia - zdrowka zycze!!!
mowmimama - hehe, widze, ze i Ty sprzatasz Cos mi sie wydaje, ze my wszystkie sie powoli przygotowujemy do przyjscia malenstwa na swiat i moze dlatego tak pucujemy domy
OlgosAmigos - witamy na naszym forum Majowkowych Mamus Rozgosc sie prosze!
Usmiechnieta - i bardzo dobrze, ze tez zostawiam mojemu prace niemozliwe badz niewygodne do wykonania
Iwonan - moja corcia sobie lezala w poprzek, ale teraz jeszcze dzieci sie co chwile przekrecaja inaczej, nie przejmuj sie, ponoc dopiero w 32 ewentualnie sie ustawia glowka w dol
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Jejku ale mam dziś dobry dzień,chyba dlatego że mam przyzwolenie na wychodne od męża,pojade do galerii sobie a co
Coś mnie tu kichanie łapie oby tylko na kichaniu pozostało.
Ja w tej ciąży to mogę powiedzieć póki co, że ruchy mojego synalka są przyjemnością,łożysko na przedniej ścianie je dosyć mocno amortyzuje bo Zoja to dawała nieźle czadu z kopniaki.
Ale mam dziś energii,to pewnie przez delicji, mąz mi kupił a wczoraj na kolację zrobił hamburgiery i zjadłam dwa
Iwona mój mały też jest głowką w dół, ale to nie ostatnia pozycja maluszka jeszcze 100x zdąży się przekręcić Także nie martw się bo maluchy i na 3-4 a nawet 2 tyg przed porodem potrafią się obrócić
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny mam mał problem pogubiłam sie juz w tym wszystkim moze wy mi pomozecie rozkminic w którym jestem tygodniu cizy
ostatnia miesiaczke miałam 12.08.2013 jak wpisuje w necie wyskakuje mi ze jestem w 24 tygodnu w poniedziałek byłam na usg i tam lekaz napisał 23+1 o co chodzi ja juz nie wiem hahaha pomozecie??