- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)

Naprawdę silna babka z Ciebie, że dajesz radę ten cały remont ogarniac. Ja siedzę z Dawidem w domu i już ostatni tydzień mnie wykończył bo do męża wspólnik przyjechał (na miesiąc) więc siedzą do 21-22 w firmie, a ja już chwilami padam. Już się nawet nauczyłam spać wtedy kiedy Dawid śpi, nieważne która to godzina.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
my tez sprzatalismy, ufff, masakra. Wczoraj az mnie cala noc strasznie bolaly biodra. Ale wczoraj za to mialam cudowny wieczor, poszlismy do meksykanskiej restauracji
i wypilam przepysznego drinka (bezalkoholowego oczywiscie), najadlam sie za wszystkie czasy a do tego deser byl po prostu boski! No i wygralam w lotki, hihihi!!
Danusia - sliczny brzuszek!
Usmiechnieta - dobre to z ta latarka, chyba potem sprobuje pare tygodni przed porodem :-D
OlgosAmigos - ja ogladalam wozki, ale narazie jeszcze nie mysle o tym, ktory kupic
Usia - ja za to ostatnio pokochalam Nutelle, hehehe
Nati - ja w sumie nie mam takich boli, ale w ogole to odczuwam rozne rzeczy, czesto mi brzuch twardnieje... Jejku, jakie sliczne sa te czapeczki, ktore robisz! Chcialabym miec takie zdolnosci!

Pokazuj wszystko co robisz, uwielbiam to ogladac!
mowmimama - super fotka profilowa!
moniaW - no, w koncu jestes z powrotem!

Gosia - fajne imie Adam

Aguska - u nas tez pogoda pod zdechlym psem

Znow uzupelnilam tabelke, mam nadzieje, ze nic nie ominelam

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No i tak jak myślałam. Brzuch od dwóch godzin się spina, nospa poszla w ruch ale na krótko pomogło. Jutro znów zaczynam brać asmag!
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Gosia- Leż, lez i asmag forte.

Adam tez Śliczne imię

Nati-czapa boska. Ty tez asmag Forte dziś kup kochana!
mowmimamma-ja tez w weekend u tesciów na obiadku byłam. Kurczaczek pieczony z ziemniaczkami i surówka z różnych warzyw z jogurtem + rosołek mniam. Byłam tez u babci ale nakarmiła mnie flaczkami i cierpiałam !!! Nigdy więcej flaczków - sa pyszne ale myslałam że mi brzuch exploduje:P
MoniaW- ja mam z tyłu łożysko więc mam bardzo mocne ruchy i super extra je czuje, a może Ty masz gdzie indziej łożysko np.na przedniej ścianie i maleństwo kopie po nim i Ty nie czujesz.
Nie martw się kochana:*
marcynia-n u mnie jesli dobrze licze 108 dni max 115 do porodu -tez odliczam

Liczysz 40 tygodni-42?
Ja ciągle czuje takie naciągnięcie skóry. Nieprzyjemne uczucie u góry brzucha strasznie skóra ciągnie...smaruje super extra regularnie 3-4 razy dziennie (oliwka i balsAMY na rozstepy dla ciężarówek ok 20 zł butelka 200 ml;/) schodzi mi taka na tydzień max.
Odkryłam najwspanialszy balsam. Jak wróce do domu to wam napisze!!! Wspaniały- nic mnie nie swędzi , wchłania sie ,szybko , delikatnie pachnie, i taki milutki jak sie nim smaruje !!! Jak tylko wróce to napisze wam:D
aguśka 88- leczo...mniam!! Zrobię tez dzis kocham leczo mocno paprykowe i supermocno pomidorowe!!!!Takie kwaśnawe z koncentratem też ... uwielbiam!!!
Danusiu- jesteś taka dzielna!!!! Buziaki dla Ciebie:*:*
paradise- no to poszalałaś...eh meksykańskie kocham pikantne z sosem chili, i pomidorowym ostrym burito tako.. . mnaim...Mam nadzieje że zgagi nie było:)

Dzięki wam wraca mi apetyt

Ja już po śniadanku (pół buły z serem białym i warzywami, 1/4 drożdżówki, jabłko, banan i herbatka z cytrynką) teraz popijam wodę 0,5l do 11:00 muszę wypić

Synek dziś o 5:30 mnie obudził i skacze tak po brzuchu do teraz co 15 minut ale tak że to wygląda jakbym miała obcego w brzuchu. Mąż rano się martwił że boli..ale nie bolało:D bo tak po środku brzuszka kopał w stronę pepka , więc nie obkopał mi organów hhehhe:P
Ciągnie mnie skóra na brzuchu...oj smaruje teraz ciągle bo czuje że skóra nie daje rady z naciągiem ;/
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Noc przetrwana bez zalamania puki co ale zasnelam o 1a o 5 pobudka ; ( pomimo to nawet jestem wyspana...tylko śniło mi sie jakieś dziadostwo tzn. Ze maja przyjsc mrozu do -70'C chyba nie bede juz pila szarej herbaty na noc ....i bede sie kladla wcześniej. ....
Dzisiaj mąż zaznaczyl mi ze mam tylko podjechac do dentysty i szybko do domku i do lozka...szybko sie nie da no nas niestety zasypalo przez noc i tetaz nawet w Linz wyglada jakbysmy mieszkali w Alpach....a tu godzina drogi nas dzieli...
Musze pojechac kupic biala kapustę a najlepiej 2 i zrobic bigos aby byl obiad co najmniej na 2-3dni...bo kuchnia niestety wylaczona z obiegu od dzisiaj tylko do microweli sie dostanę. .. no nic byle do piątku a potem juz tylko odpoczynek

- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- moniaW
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

ja mam zamiar kupić balsam z Palmersa na rozstępy bo podobno jest dobry ale na razie smaruje się zwykłym kremem Nivea Soft bo chce go skończyć.jak dla mnie to świetnie nawilża

Uśmiechnięta jaki to balsam? też chce takie cudo

wczoraj moje maleństwo dało o sobie mocniej znać chyba usłyszało że się wam na niego skarżę

- malec_m@onet.eu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Hej, a czy WY tak macie, że od czasu do czasu czujecie pulsowanie w dole brzucha? Zastanawiam się, czy to dzidzia ma czkawkę. To takie uczucie jak wolne bicie serca dorosłego człowieka.
mój mały ma średnio 4-5x na dobę czkawkę

- malec_m@onet.eu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Do mej skóry idealny. ( a zużyłam różnych już sporo bo ok 6 tubek+ 3 duże oliwki bambino:P)
I znalazłam ideał. Mam nadzieje że dla was tez bedzie boski!!!
20 zł /200ml

- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Do mej skóry idealny. ( a zużyłam różnych już sporo bo ok 6 tubek+ 3 duże oliwki bambino:P)
I znalazłam ideał. Mam nadzieje że dla was tez bedzie boski!!!
20 zł /200ml

Firma Efektima
- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Danusia- ty bedziesz miala juz to za soba a u nnie przede mna..... xd powiedz mi bylas przy malowaniu scian??? Bo ja nie wiem jak to ogarnac xd olejek z hippa jest super sosowalam kiedys tam

Czkawka..hmmm... no bardzo mozliwe bo mi tez skacze brzuch

Dzis o 16 lekarz!!!!! Jupi jupi
Inne posty nadrobie pozniejsza porra

- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Efektima MAMA CARE - KURACJA ZAPOBIEGAJĄCA ROZSTĘPOM DLA KOBIET W CIĄŻY
efektima.eu/pharmacare/
(takie różowe opakowanie z gołą babą z brzuszkiem