- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczyny slyszalyscie o tym, ze usuniete zostaly zapisy z badan usg tych blizniaczkow nienarodzonych?.... ja pierdziele szok poprostu....
- moniaW
- Wylogowany
- pierwsze słowa
przed chwilą dostałam smsa od tej mojej koleżanki co trafiła do szpitala przez plamienia że urodziła chłopczyka w 29tc i nie wiem czy się cieszyć czy smucić rano przewieźli ją do Krakowa bo u nas nie ma sprzętu dla wcześniaków.jest 200 km od domu i nie mogę jej nawet odwiedzić spróbuje jutro do niej zadzwonić i się dowiedzieć jak się mają z maleństwem.
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Straszne. Ja nie mogę czytać o takich rzeczach, bo mi się coś robi i w nocy śnią mi się straszne rzeczy
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeszcze wszystko może się ułożyć. Dzidzia ma naprawdę duże szanse:D
Trzymam kciuki!!! Jeśli sie urodził to powód do szczęścia zdecydowanie... bo żyje!!! i do gratulacji koleżance to napewno jest powód. Wkońcu ma swoje słoneczko przy sobie:*
Ja wierzę ze im się uda bo jest ogromna szansa na to!!!
marcynia- ja na Twoim miejscu to bym miodzio jadła cały czas heheh taki tani i pyszny-masz szczęście!!! Mniam ... Wspaniale przekroczony szalony kilogram.. Już niezły ciężar dzwigasz!!! Dzielna kobieta:D Cieszę się ze wszystko jest dobrze;D
Nic nie wróci dzieciakom życia... więc nie oglądam.
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aguśka88
- Wylogowany
- gaworzenie
poniedziałek...ach dopiero poniedziałek, marze już o piątku,już niewygodnie siedzieć mi w pracy z tym brzuchem, a jeszcze 2 miesiace do odejścia....no i sikać latam co 5 minut a do toalety mam spory kawałek.
Moja córcia dorasta , dzisiaj była taka grzeczna, jak nigdy Ach ale ja ją kocham, dzisiaj bawiła się lalką babyborn i udawała że to jej braciszek już nie moze się doczekać Adasia.
Jestem z siebie zadowolona bo nakupowałam sobie zdrowego żarcia, chlebki chrupkie ciemne , różne rodzaje, chlebki ryżowe dużo warzyw, owoców.
Dziś na śniadanko zjadłam chlebek chrupki ciemny ze słonecznikiem i dynią (5 skibek)+ serek wiejski ze szczypiorem i rzodkiewką + kawa zbożowa, na drugoe śniadanko kawa zbożowa+ cisteczka owsiane , jabłko, mandarynkę i nektarynkę , obiad leczo z chlebem razowym i teraz na kolacje winogron, 2 chlebki ryżowe i poskubałam troszkę pestki dyni i słonecznika, i wogóle nie jestem głodna... jeszcze przydałoby się troszkę poćwiczyć.
Jutro na śniadanko robie sobie do pracy sałatę z serem fetą, pomidorkami koktajlowymi, oliwkami i pestkami dyni i słonecznika ( z oliwa z oliwek) + chlebek razowy
A to wszystko dlatego ze na plusie juz 8 kg..... i nie to że się odchudzam, bo jem żeby się najeść, ale poprostu chcę jeść zdrowiej,coby tak mocno nie tyć, a zdrowe odżywianie i dla dzidzi napewno też służy.
jeszcze poćwiczyć by się przydało, może jeszcze się dziś zmobilizuję.
Paradise na tabelce widzę że cały czas przewaga chłopaków, możesz wpisać imię dla mojego synka ADAŚ
A właśnie, mam do Ciebie sprawę, bo wiem że siedzisz w biurze, musisz bardzo dobrze znac angielski, zgadza się? BO napisałam list o maternity leave i chciałabym żebyś zerknęła czy może być
danusia Prześlicznie wygląda Twoja córcia w tej czapeczce
NAti Cudowne robisz te czapunie
marcynia oo już ponad kilogram ma twój szkrabek :)i napewno się jeszcze obróci 5 razy
moniaojej,urodziła wcześniaka... , mam nadzieję że będzie dobrze, kurcze 29 tydnień to wcześnie, ale teraz dziecko urodzone w tym czasie może później normalnie funkcjonować jak dzieci urodzone w terminie,mam nadzieje że są w dobrych rekach i lekarze zrobią wszystko co w ich mocy żeby dzidzia była zdrowa.
Dobra, nie ma co, ruszam tyłek i idę poćwiczyć
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mi niedziela przyjemnie zleciała, obiad u teściów dobry był, więc opłacało się pójść poszliśmy też na spacer, śnieżek delikatnie prószył, ahhh było przyjemnie
Dzisiaj troszkę zaganiany dzień był, po pracy wizyta u ortodontki, poczta, zakupy i zaraz kolacja, rozmowa z moim M na skypie i tak zleciało
trzymam kciuki Danusia! wytrzymasz do piątku! :)ojejeku ale ślicznie wygląda w tej niebieskiej czapeczce, słodka!)
Paradise o to rzeczywiście udany miałaś wczorajszy wieczór!!
Dziękuje, tutaj mały miał dopiero 11 tygodni
Uśmiechnięta heheh ;p precz z flaczkami babciu :P też myślałam, że zjem rosołek, ale niestety...nie było:P to na pewno musi świetnie wyglądać jak ten brzuszek tak się rusza!
malec ja raz tak miałam i pomyślałam, że to może czkawka
uciekam spać dziewczyny, dobranoc :*
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
przeczytałam Wasze posty. Masakra z tymi blizniakami
Aguśka - jasne, ze możesz podesłać i rzucę okiem z wielką chęcią
Ja od soboty znowu umieram na ból bioder. Masakra jakaś! Ani sie przekręcić, ani chodzić. Az kuleję z bólu, a w pracy jak siedzę przy biurku, to jak muszę wstać, to pierwsze pare kroków równa sie straszny ból. Jak raźno znów tak bedzie, to pójdę do ogólnego i może mnie zapisze na jakieś masaże czy coś. W czwartek mam wizytę u położnej, to tez sie jej zapytam.
A teraz czas iść spać.
Nati - juz sie nie mogę doczekać czapeczki :-P kolor wszystko jedno :-D jak Ci wystarczy fioletu, to poproszę
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusia- ja chciałabym wytrzymać jeszcze 3 miesiące w pracy.(oczywiście chodzi o finanse:P)
Śniadanko pyszne -rozpieszczasz dzidziusia -BARDZO DOBRZE!!!! Będzie zdrowy i odżywiony super:D
U mnie na plusie 5,5kg (dokładnie 50,5 kg ważę teraz...brzuch rośnie a waga stoi w miejscu ???)
Paradise- Mnie rano tak lędźwie bola że mąż pomaga mi wstać z łóżka. I tak mi chrupie cos w miednicy takie dziwne odgłosy jak łamanie kości;/ Robię okrążenia rano biodrami i kocie grzbiety i skłony, żeby ból przeszedł-bo bym nie ruszyła z miejsca;/ Może jakbym mogła ćwiczyć to bym sobie pomogła...a tak tylko przeczekać i termoforek na plecki i mąż masuje
Mój malec robi w brzuchu rowerki nogami:P
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nati piękne te twoje wyroby
Paradise przykro mi z powodu twojego biodra, mi ostatnio przeskoczyło coś w plecach to mąż mnie na sisiu prowadził bo sama bym nie dała rady.U nas imię możesz dopisać DOMINIK
Monia trzymam kciuki za twoja koleżankę i jej dziecko
Aguska88 super jadłospis , ja tez chciałabym tak odżywiać się jak wy ale na nic nie mam ochoty i ilościowo jej tak jak przed ciąża. Zmuszam się aby do activi i płatków fitness na śniadanie na zaparcia i uwierzcie pomaga
Ja jutro mam wizytę już nie mogę się doczekać
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
ja siedze w pracy, czyli dzien jak co dzien Juz sie nie moge doczekac 14 marca, kiedy to bede tutaj ostatni raz i w koncu sie bede wysypiac, chociaz na krotka chwile!
Usmiechnieta, Karla - widze, ze co do bioder i ledzwi to nie jestem sama!
Karla - skad wiesz, ze dzidzia rusza sie regularnie? Bo ja jakos nie jestem w stanie zczaic, czuje, kiedy sie rusza, ale nie zapisuje ani nic, wiec nie wiem, czy regularnie, czy nie. Masz na to jakis sposob?
Zajrze znowu pozniej
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
1. nadodatek.pl/product_info.php/products_i...5_nr_5211_-_PROMOCJA
2. nadodatek.pl/product_info.php/products_i...Petra_DMC_5_nr_53837
3. nadodatek.pl/product_info.php/products_i.../Petra_DMC_5_nr_5209
Może i reszta Mamus się wypowie;-)
Karla Dziękuję! Produkty johnson dość często uczulaja. Chociaż niektórym bardzo pasują.
MoniaW Daj znać jak będziesz wiedziała coś o koleżance i jej Maluszku.
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa