- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- oleczka331
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
mowmimama- gratulacje mamuska!!! poznawajcie sie!!!
u mnie jesi chodzi o nakladki tez mala ladnie z jimi lapie i nie ma takiego bolu ale niestety zasypia przy nich i sie nie najada, przez co spadala na wadze.Teraz sie wyswanilam c prawda masakra bo podwojna robota ale trudno.Otoz sciagam mleko elektryczna pompa firmy medela u nas mozna wypozyczyc kupujesz tylko zestaw startowy.Wypozyczenie za darmo na recepte.Idzie jako tako kropelkami, ale idzie wczoraj sciagnelam na raz 180ml taki rekord.A normalnie sciagam po 100ml.Trzymam mleko w lodowce i jak mala zglodnieje podgrzewam.Dzieki temu wiem ile je i ze nie jest godna a potrafi zjesc od 70-do nawet 110ml.Ladnie teraz przybrala nie za duzo nie za malo polozna mowi ze w sam raz.Ale w nocy to mam dosc tego sciagania.Ej dziewczyny co jecie podczas karmienia??? macie jakies dania? czy wasze bobasy puszczaja tyle baków????

pozdrowienia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Oleczka- no to ładnie sciagasz!ja niestety nie mam tyle pokarmu:( ściągam ręcznie i laktatorem to najwięcej mi się 40ml udało i to już po herbatce laktacyjnej...co do bąków to owszem,lubi popuszczac tak kilka dziennie ale czy to dużo czy mało to nie wiem;) ja jem raczej wszystko...znaczy nie jem truskawek i czereśni póki co,ale mam chęć spróbować. No i jeszcze bez smazonego. Dziś miałam rosół i gołąbki Ale zjadłam je bez kapusty,któregoś dnia był gulasz z warzywami i kasza gryczana, albo potrawka z kurczaka z ryżem;)
Mała wczoraj nie spala prawie cały dzień,ale za to noc marzenie!raz się obudziła tylko a potem rano:) dzisiaj też ładnie śpi, ale pewnie za to noc będzie z grzywki:/ byliśmy dziś u pediatry i Mała ładnie przybrała na wadze:) tylko z*ebke dostaliśmy że niby za dużo mm je...no ale jak wisi na cycku godzinę czy półtorej a potem drze się jak opetana i pcha rączki do buzi to co mam robić?potrafi nawet 60ml dojesc a ona mi mówi ze to nie znaczy że jest głodna!dziś faktycznie jej praktycznie pierś wystarcza póki co,ale np wczoraj dojadla 100ml i dopiero zasneła:(
Jeszcze mam takie pytanie do Was...udaje Wam się codziennie wychodzić na spacer...?mam wyrzuty sumienia bo w domu jesteśmy półtorej tyg a byliśmy kilka razy tylko:(
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143

- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
OlgosAmigos - nie przejmuj sie lekarzem. W koncu po cos wymyslili to mleko! Moja juz tylko na mm jest i wszystko jest w porzadku. Ja codziennie nie wychodze, ale co drugi dzien na pewno, bo chociaz do glupiego sklepu musze po zakupy isc :-D Chociaz w sumie ostatnie pare dni codziennie gdzies z mala ide, a to do miasta, a to do sklepu na osiedlu, jutro ide ja zwazyc, wiec codziennie gdzies tam idziemy, a jak nie, to wystawiam mala na ogrodek i sobie razem siedzimy.
Nie znam sie, ale moja niunia jak pcha raczki do buzi to wedlug mnie oznacza, ze jest glodna.....
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A niedługo pchanie rączek do buzi będzie oznaczało jeszcze idące ząbki:-) Jak ten czas leci!
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A znając życie, jak już przysnę to Młoda wstanie:-)hehe U nas też zawsze dziki szał na jedzenie. Głodomory!

Moja dzisiejsza kolacja;-):
Załącznik nie został znaleziony
- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Kurcze sutki mnie tak bola; ( przy ostatnim karmieniu jedna piers tak strasznie mnie bolala:( ledwo z bolu wutrzymalam... a nic nie mam do sutkow; ( odwiedziny dopiero o 12... co polecacie?
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
nati Zosia jest strasznie zazdrosna,placzu co nie miara,smoczek powrocil do lask,zle nam spi,jesc nie chce,zapomniala ze ma nozki,ciagle chce na rece....totalna masakra
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nati- smaka mi tym ciastem narobiłaś

Gosia- no nie zazdroszczę...w sumie Zosia też jeszcze mała jest i niewiele rozumie, ale miejmy nadzieję ze z każdym dniem będzie tylko lepiej:)
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13

Mmusia jak Tymonek?jesteście w domku???
Agnieszka_23 jak Twój synek?
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
Jestem Kwietniówką 2014

Gratuluje wszystkim świezo upieczonym mamuskom

Przepraszam że wtrącam się z prywatą

Jak któras zainteresowana napiszcie
- moniaW
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

mnie też bolą piersi i sutki

dzisiaj taka ładna pogoda może wybierzemy się na pierwszy spacer albo posiedzimy w ogrodzie jeśli kolka nie wróci bo wczoraj zaczęła się od 14stej i skończyła nad ranem

miłego dnia dziewczyny
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
moniaW U nas na bóle brzuszka pomagają krolelki Biogaia. A doraźnie można też na przykład esputicon podać.
Gosia To macie niewesolo z Zosieńka. Ale z czasem będzie tylko lepiej. Inaczej być nie może.
olgos Może sciągnij raz mleko i daj z butli. Zobaczysz ile zjada.
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-