BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #844751 przez Klaudeczka
Dziewczynki, ja nie powiedziałam, że taki chce tani kupić, tylko chodziło mi o wyglad :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #844767 przez Monia2408
Hej dziewczynki Ja od piatku w domku w weekend u tesciowej poleniuchowalam narazie wszystko dobrze choc zastoj w dniu wypisu byl niewielki w prawej nerce. W weekend porobilismy troche zakupow dla naszej Alicji :)) Katasza - biedactwo a gdzie lezysz ? Zebys tylko tych swych nerek niezabardzo wyeksplatowala, mowia cos o cewniku ? Stres jest bol silny i nie wiadomo czy to skurcze czy te okropne nerki :( trzymaj sie Cieplutko. Mira- sliczna fotka i jaki zgrabny brzuszek Ja juz mam duzy i wkladki laktacyjne od 3 tyg. nosze oby malutka za szybko sie na swiat nie pchala w szpitalu mialan usg i waga szacunkowa w tamtym tyg.byla 800g :) Ale mam postow zaleglych

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #844768 przez katasza
[hi]

10 lata 10 miesiąc temu #844782 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #844786 przez Martyna82

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #844787 przez anoda89
Dzien dobry.

Klaudeczka moj na oko wybierał pierścionek i nawet trafił z rozmiarem :laugh: Pierwszy też mi się bardziej podoba.

Katasza ja tam dzisiaj, kiedy wychodzicie?

Monia dobrze ze juz w domu, u Ciebie juz 27 tc :cheer: Waga małej już spora aby kilogram przekroczyła to bedzie już przyboeradz w mgnieniu oka.

Jakasse moze cos Cie uczuliło :cheer: skóra ma dekoldzie bardzo wrażliwa jest, musisz obserwować. Też mam wrażenie że wszystko mnie łapie i jak czytam ze komuścoś dolega to zaraz i mnie biarze.

10 lata 10 miesiąc temu #844788 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #844799 przez Martyna82
Katasza, zapraszam na kawke! :)

10 lata 10 miesiąc temu #844800 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #844802 przez katasza
Klaudeczka napisał:

Dziewczynki, ja nie powiedziałam, że taki chce tani kupić, tylko chodziło mi o wyglad :)

Dla mnie ustalanie ceny pierścionka z chłopakiem to juz za duzo. A sam nie może wybrac?nie wyobrażam sobie powiedzieć mojemu, ze pierścionek jest tani :huh:
Nie chcialam znac ceny, paragon znalazlam przypadkiem podczas przeprowadzki i uważam to za zbedna wiedze

10 lata 10 miesiąc temu #844803 przez babajaga0087
Cześć Dziewczyny,

Martyna - piękne zdjęcie, córa prześliczna:)

Katasza - cieszę się, że u Ciebie już lepiej, może lekarz zaraz się zjawi co byś mogła wrócić spokojnie do domu.

Jakasse - współczuję :( mam nadzieję, że wyleczysz tę infekcję, ja takie łapałam jak na basen chodziłam, dlatego odpuściłam i pomimo, że lubię pływać to od 2 lat nie byłam ani raz :dry:

Klaudeczka - u mnie podobnie jak u Kataszy - mąż podebrał pierścionek, ale wiedziałam co się szykuje, bo datę ślubu praktycznie już mieliśmy a ten się ociągał z pierścionkiem :D mimo to i tak mnie zaskoczył ;)

A ja na dzisiaj nie mam planów, pogoda u mnie totalnie do kitu, ciemno, zimno i mokro brrr o 16 mam wizytę u lekarki, w końcu, bo już miesiąc minął od ostatniej.

10 lata 10 miesiąc temu #844807 przez babajaga0087
Katasza - nie no, poznanie ceny to już przesada (chyba, że przypadkiem). Jak kupowaliśmy obrączki to nawet zerknęłam na pierścionki i zdziwiona mówię do mojego "to takie drogie są pierścionki??!!" to kazał mi się nie interesować i uciął temat ;)
Cena nie jest ważna, jednych stać na brylanty za tysiące złotych, innych na pierścionek za kilkaset, istotny jest cel i wartość tego pierścionka :)

10 lata 10 miesiąc temu #844809 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #844811 przez Martyna82
babajaga0087 napisał:

Cześć Dziewczyny,

Martyna - piękne zdjęcie, córa prześliczna:)

To chyba do Miry, moja tez pewnie sliczna,ale jej jeszcze «na zywo» nie widzialam ;p

A ty dzis masz dzis Usg,czy wizyte kontrolna?

Katasza,mam zbozowke biedaku. Choc moze,jak na nieszczescie,zostawia cie na korytarzu, to zapraszam na kakao,obiad ;) a tak serio, to jakies niedorzeczne,ze nie pozwolili Ci kurtki miec.

10 lata 10 miesiąc temu #844816 przez babajaga0087
Martyna - oj przepraszam, tyle postów się naczytałam, że pomieszałam lekko kto co pisał;) u Ciebie pewnie słoneczko i ciepło, co? :angry: ;)
Ja na każdej wizycie kontrolnej mam USG, a lekarka każe mi się umawiać co miesiąc (w razie gdyby się coś działo mam dzwonić). Z jednej strony dobrze, bo nie wyciąga ode mnie kasy za wizyty np. co 2 tygodnie, z drugiej jednak nie mogę się zawsze doczekać kiedy znów dowiem się co słychać u córeczki:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka