BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #843705 przez Kocica
Ręcznik kupiłam za 10zl nowy:-)
A kosmetyki to cieżko powiedzieć..niby wszystkondla dzieci ale może uczylic praktycznie każdy..podobno Johnson ma tendencje do uczulen ale to zależy od malenstwa :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #843709 przez Mira_84
rany, jak Wy dzisiaj piszecie :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: zabieram sie za nadrabianie :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #843717 przez babajaga0087
Kocica - mnie się to w jeże podoba bardzo :cheer:

A ja jadę za 10 min na angielski... dzisiaj się nie skupię na niczym pożytecznym, nie ma opcji

Klaudeczka - z czego zdajesz maturę? ja tam do liceum mogłabym się cofnąć, byłabym młodsza :) , tylko później na studia to już nie koniecznie;)

10 lata 10 miesiąc temu #843720 przez Kocica
To w jeże to są pieluszki flanelowe takie mniejsze podreczne :lol: Mam jeszcze w pieski i pieluchy tetrowe w kotki :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #843731 przez jakasse
Klaudeczka nic się nie martw matura przy studiach to pikuś, chętnie bym ją teraz napisała zamiast egzaminów w sesji :(
My mamy kosmetyki od 1 dnia zycia HIPP , a potem od 1 mies - NIVEA baby

Kocica- superowe rzeczy :)

10 lata 10 miesiąc temu #843734 przez jakasse
Jak dodajecie fotki to ja też dodam- A CO ! U Nas komoda już stoi, co prawda przewijak, schowany by nie zajmował miejsca ( nakładka drewniana) ale ciuszki już poukładane.
Pierwsza półka należy cała dla rozmiaru 50-56 cm, druga półka rozmiar 62, trzecia to pierdoły ( kocyki, ręczniki, pieluchy, kosmetyki ) - nie wspomne o tym że całe pudło akcesoriów tych co ostatnio zamawiałam do pielegnacji malucha oraz na okres okołoporodowy dla mnie, leży jeszcze na szafie ;/ A ciuszki w rozm 68 cm wywiezione do mamy, by nie zajmowaly miejsca, a kolejna reklamówka była uzbierana :)

i na koniec trochę brzucha :

10 lata 10 miesiąc temu #843736 przez jakasse
NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ ALE POWSTAŁY JUŻ 'pażdziernikówki 2014 ' - jak ten czas leci..... a jak sporo tych dziewczyn tam , sa w ok 8 tygodniu ciąży .

10 lata 10 miesiąc temu #843743 przez Klaudeczka
babajaga na pewno z podstawowych przedmiotów (polski, angielski, matematyka) nie wiem jak z innymi, bo tyle stresu będzie mnie to wszystko kosztować :(
samymi jutrzejszymi egzaminami już się bardzo stresuję :( i niestety wszystko odbija się na maluszku..
Kupiłam kilka rzeczy jeszcze: smoczek, klips do smoczka (świeci w ciemności! :D), pieluszkę tetrową ( kolorową )i półśpioszki, za wszystko zapłaciłam 35zł! :P i w gratisie dostałam pojemniczek na smoczek :)
Jakasse ale Ty masz rzeczy kupionych! :P ja dopiero teraz zabrałam się za kupowanie :) te niebieskie body są zajebiste! tak mi się podobają! ale cholera gdzieś nie pauje mi go kupić dla chłopca :P
ten brzusio masz taki śliczny! ZAZDROSZCZĘ! mój jest taki malutki :(
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843745 przez jakasse
Jeśli chodzi o ciuszki, kosmetyki, pampersy, akcesoria mam już wszystko :)

Do kupienia zostały mi tylko: wózek, łóżeczko, fotelik do auta, termometr zblizeniowy, laktator i podgrzewacz do butelek, Termo opakowanie na butelki, SYLIKONOWE NAKŁADKI sutki:)

10 lata 10 miesiąc temu #843751 przez Klaudeczka
Jakasse ten laktator jest konieczny, bo nie wiem czy go kupować? :)

10 lata 10 miesiąc temu #843755 przez jakasse
dla mnie tak bo studiuje i pracuje więc będę znikać na parę godzin kilka razy w tygodniu, a chce karmić swoim mlekiem malucha :) Kupuje MEDELA mini electric

10 lata 10 miesiąc temu #843761 przez Klaudeczka
chyba że tak, Ja się chyba wstrzymam, bo i tak całe wakację z nim przesiedzę, a pozniej się zobaczy :)

10 lata 10 miesiąc temu #843785 przez anoda89
Jakasse fajnie się komoda prezentuje :) Brzuszek śliczny :) :)

Wy już tyle rzeczy macie :dry: W marcu chyba i ja zacznę zakupy bo mnie czerwiec zastanie.

10 lata 10 miesiąc temu #843787 przez babajaga0087
Jakasse - właśnie te body też mam z pepco, póki co to jedyny nowy ciuch dla małej, reszta wszystko używki. Ale świetne jest też to coś w pingwiny :)

Klaudeczka - nie dziwię się, matura to duży stres, ale z pewnością dasz radę, ja z polskiego pisałam na temat "Dziadów" a w życiu ich nie przeczytałam, na ustnej prawie nic nie powiedziałam, ta nowa matura wydaje mi się naprawdę łatwa, ja taką właśnie zdawałam, więc głowa do góry!

10 lata 10 miesiąc temu #843796 przez Klaudeczka
Boję się tylko, żeby nic mi w zdaniu tej matury nie przeszkodziło :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka