- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No wiesz co on nawet się nie starał zobaczyć serducha...mi się wydawało że on zbyt nie umie obsługiwać tego usg... nie było właśnie i się przeraziłam ale on ze wszystko normalne zeby nie panikować moja lekarka mówi że ona mi znajdzie za 2 tyg. wizytę mam na 13 listopada...aż się martwię...jakbym widziała serducho byłabym spokojniejsza... też nie chcę żeby mi coś z piersi leciało...z emocji aż się poryczałam w domu...hmm... mam zachcianke na placki ziemniaczane która preferuje?? zrobię więcej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- margollka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- margollka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja tez jestem po studiach, ale teraz postanowilam sobie porzeszyc kwalifikacje. Tylko rok to trwa, wiec mysle, ze dam rade. Termin bede miala jakos pod koniec czerca/poczatek lipca a koncowe egz jakos pod koniec czerca. Bede sie starala albo o zdawanie egz indywidualnie jakos wczesniej przed porodem(tak bym najbardziej chciala,zebym pozniej mogla sie tylko cieszyc dzidziusiem), albo we wrzesniu po prostu podejde do egz. Musze to zrobic, bo po powrocie z macierzynskiego mam plan zmienic prace, bo nie jestem do konca zadowolona z aktualnej, a wiadomo ze chcialoby sie mierzyc wyzej, wiec stad pomysl na dorobienie kwalifikacji.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
wiesz co to umówmy się teraz my, że zajdę zanim urodzisz, Kaś uroczyście łańcuszek pobłogosławi
gratuluję Wszystkim lipcówkom i życzę spokojnej ciąży
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
brzuch mnie boli raz na jakiś czas, identycznie jak na okres. ale skoro lekarza dał zwolnienie to sobie odpoczywam uwielbiam swoja prace, ale dla mnie maleństwo wyczekane jest najważniejsze, pomagam im z domu jeśli mogę.
ja też chciałam kiedyś dalej się uczyć, ale od razu po studiach dostałam prace, potem slub pochonął mnie cała, bo ja lubię takie pierdoły potem remont mieszkania, więc tez miałam czym żyć teraz dzieciątko pochłonie mój czas, no i w międzyczasie zajmuję się robieniem bransoletek także uczyć mi się już nie chce, ale za Twoje egzaminy trzymam mocno kciuki
Goś, wpakowałam Ci się w kolejkę, więc teraz juz nie ma opcji, nie rodze zanim nie zajdziesz
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja 12.10.1989 :)a zwolnienia nie mam , Mamy własne firmy ja ogólnie jestem kosmetyczką zajmuję się manicurem,pedicurem, tipsami i doczepianiem rzęs.Obecnie przez nudności umawiam sobie mniej Pań tylko stałe klientki i przyjmuje je w domu u siebie
A studia z pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej i psychologii już mam za sobą
Teraz studiuję finanse i rachunkowość całkiem przyjemne studia
gosia28dziękujemy
AgnillaJa już na Testach Owul. Obiecałam ,że zobaczę Twoje bransoletki zapodaj linka plisssss
Mnie brzuch te boli i lekkie plamienia miałam w sobote i wczoraj ale wczoraj to po badaniu aaaa i sutki mnie tak strasznie swędzą i źle sypiam ale da mojego Skarbuńka przejdę wszystko
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja idę na spacer, może mi się polepszy
ja też źle śpię w nocy niestety :/ cycki mnie bola, ale nie jakoś mocno, tak jak na okres więc jest ok, gdyby nie mdłości, byłaby bajka
- marta0488
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jestem z pomorza, wichry u naj takie wieją, że masakra, musze chyba czapke wyszukać, szkoda się przeziębić. marta, jeszcze 2 dni i wkraczamy w 6 tc
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
a wiecie, że mam szanse zostać na tym wątku
dobra rozmarzyłam się
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gosia ty nam tu o szansach nie mow tylko do wyrka i do roboty i zostajesz z nami bo pasujesz tu jak ulał. Ja jestem ze Szczecina a raczej z malej miejscowosci obok Szczecina.
Dzis noc mam nie przespaną pociłam sie jak prosiak brzuch i piersi mnie swedzialy i tak od 2 do 6 lezalam....