- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2015 :)
Mamusie Maj 2015 :)
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Ja wszystko oprocz wozka mam uzywane-i juz mam wszystko lozeczko zlozone narazie bo mamy malo miejsca. Bede rozkladac od poczatku kwietnia,wtedy tez odbiore wozek ze sklepu..teraz piore i prasuje ubranka powoli..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- solenka89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do rzeczy używanych to ogólnie nie mam z tym problemu, choć ja nie chętnie kupuje po dzieciach nieznanych. Natomiast jeśli jest możliwość otrzymania rzeczy po znajomych dzieciach to jestem bardzo na TAK! Nie ma najmniejszego sensu kupować masy nowych rzeczy. Lepiej te pieniążki przeznaczyć na coś innego. Podobne zdanie mam co do łóżeczka, wózka. Jedyne co to moim zdaniem z naprawdę sprawdzonego źródła musi być fotelik.
- papryczkaczili
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
a!gusia i solenka89 dziekujemy:)
- goniag12
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Musze wam polecic wspaniala rzecz na wszystko, ktora niedawno odkrylam-olej kokosowy. Cudowna rzecz prawie na wszystko. Super do smarowania brzucha przeciw rozstepom, mozna smarowac krocze, co bardzo ujedrnia i pomaga przy porodzie oraz leczy wszelakie grzybice, rowniez intymne. Wogole mozna nim smarowac cale cialo i twarz. Rowniez podraznione sutki przy karmieniu. Mozna smarowac tez niemowle , pupe. Oprocz tego jest rowniez do jedzenia, pomaga w wielu chorobach. Mozna sobie wygooglowac. Ale naprawde polecam.
- vicctory
- Wylogowany
- gaworzenie
Najpierw obstawałam przy x-landerze bo opinie ma bardzo dobre, niestety po obejrzeniu go na żywo, faktycznie amortyzacja żadna i do tego gondola mała.
Później rozglądałam się za trójkołowym, ale ostatecznie chyba aż tak często na rolkach jeździć nie będę żeby się na sportowy wózek rzucać
Następnie z opinii koleżanki, która już dwójkę wyjeździła dowiedziałam się, że generalnie wszystkie oczekiwania spełnia Mutsy, ale po obejrzeniu go w sklepie znowu gondola mała, jak w x-landerze.
No i w zasadzie patrząc na moje wymagania to właśnie Camarello spełnia wszystkie. Do tego jest bardzo lekki. Hm... sama już nie wiem
Co do łóżeczka to na razie też nie wiem na co się zdecydować? Turystyczne z dwoma poziomami (dużo podróżujemy) czy dostawka? Hm...
Ciuszki oczywiście używane, właśnie posegregowałam rozmiarami i pierwsza partia - 56cm kolor już wyprana, białe się piorą i będzie pierwsze prasowanko Fajnie. Osobiście nie prasuję rzeczy bo dla mnie to strata czasu, ale słyszałam, że dziecięce warto ze względu na dodatkowe zmiękczenie bawełny. Nie podejrzewałam siebie o taką ekscytację tą czynnością
Tak, co do oleju kokosowego to prawda jest skuteczny i stosowany do smażenia znacznie obniża absorbcję przez jedzenie. Po prostu tak mocno kotleciki go nie wchłaniają. Poza tym, jako jedyny nie wytwarza substancji rakotwórczych przy wysokich temperaturach jakie osiąga się na patelni. W kosmetyce niezastąpiony, aczkolwiek do smarowania polecam bardziej Olej ze Słodkich Migdałów - jest typowo polecany do profilaktyki przeciwrozstępowej i wchłania się lepiej niż olej kokosowy.
papryczkaczili Igusia piękniusia
Pozdrawiamy wszystkie dwupaki
Kornelia i Ja
- Adlenne
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rzecz gustu ale nie podoba mi sie ten wozek camarello zbyt zabudowany
A prasuje sie ubranka zeby zabic bakterie tez no na poczatku bo pozniej nie ma na to czasu
- Adlenne
- Wylogowany
- budujemy zdania
- papryczkaczili
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyrazilam tylko swoje zdanie
Dzis znow ide do lekarza po wyniki glukozy i reszty badan
- Adlenne
- Wylogowany
- budujemy zdania
- RozowaKokaina
- Wylogowany
- gaworzenie
Oglądam wózki i trafiłam na bardzo fajny i tani-MIYO ALU firmy EMJOT wydaje sie spełniać moje "wymogi" ale czy któraś z was miała z nim styczność?
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja glukoze mam ksiazkowo ale oczywiscie mam anemie..mam zwiekszyc dawke zelaza..oj wysysa ta moja corcia ze mnie wszystko
- papryczkaczili
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- goniag12
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2