BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 4 miesiąc temu #999219 przez Inna607
Gosia2712 a ja moze tu napisze ze Ci gorąco gratuluje i trzymam za powodzenie tym razem :)
Czekamy na wieści na Sierpniowkach 2014:* pozdrawiam
P.S pisałaś ze jestes z okolic Częstochowy a ju tu mieszkam od 2 miesiecy:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999222 przez Gosia 2712
Inna dziekuje kochana :* trzymaj, trzymaj kciuki bo sie przydadza teraz :) O prosze jaki ten swiat maly :) ja mieszkam ok 30km od Czewy :) A jak tam Nadusia?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 4 miesiąc temu #999232 przez Gabiś
Ja oszaleję, zdążyłam wrócić do pracy i już dziś kicham i katar jak ta lala...mam dość :angry: :angry: :angry: wszędzie przeciągi bo duszno, okna pootwierane i masz babo placek, świetnie :angry: :angry: :angry:

9 lata 4 miesiąc temu #999233 przez Inna607
Gosia2712 bede bede trzymac i wierze ze tym razem bedzie dobrze musi byc. Czytam Cie gdzie tylko mozna i czekam na kazda wiadomosc w Waszej sprawie :)
Dziękuję, Nadusia super sie chowa :)
Juz chodzi sama i trzeba miec oczy dookola glowy i jest potwornie uparta. Maly kochany szatan :p
Gabis no to nie fajnie :/ zdrówka:)

9 lata 4 miesiąc temu #999239 przez natkka
Gabis przykro mi, weź sobie Wit. C nie zaszkodzi i idź do lekarza.
U mnie jest jakiś koszmar, wymiotowalam 4 razy wiec nie przyswoić nic, nawet wody :/ Nie wiem czy nie powinnam jechać na IP, bo to trochę jest dziwne ze tak wymiotuje dzisiaj :(

9 lata 4 miesiąc temu #999241 przez Gosia 2712
Gabis kurcze to nie ciekawie... :S ale wlasnie te przeciagi sa najgorsze i naj bardziej zdradliwe... :S Kuruj sie a jak nie przejdzie to idz do lekarza niech Ci cos przepisze...

Inna najczesciej jestem tutaj lub na staraczkach wiec zapraszam do czytania :) hehe to teraz sie chociaz nie nudzisz z mala :P pozazdroscic :blush: moze tez sie w koncu doczekam :blush: :dry:

Natkka moze faktycznie jedz na IP zobacza co sie dzieje i bedziesz spokojniejsza... Bo to jest az dziwne ze tak dlugo Cie wymioty trzymaja...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #999244 przez natB
nattka na IP Ci nie pomogą taka Twoja,, uroda,, ja po każdym posiłku wymiotowalam.. Ja wręcz bym zażądała leków na wymioty od gin, dziwie się, że jeszcze Ci nie dał.. Faszerowanie lekami to Faszerowanie, qle w momencie kiedy rzygasz za przeproszeniem jak kot to musisz coś dostać, dojdą silne bóle brzucha, odwodnienie i podrazniona sluzowka i będą z tego gorsze konsekwencje.. Także jak chcesz jedz na IP ale bez leków na wymioty nie wyjeżdżaj stamtąd.. Mówię Ci, że przechodziłam to samo moja gin zadziałala błyskawicznie, leki tak jak już wcześniej pisałam pomogły, ale nie zlikwidowaly wymiotów, ale ich częstotliwość spadła..

Jutro po 16 juz powinnam wiedzieć, jak się ma i czy się ma w ogóle moja fasolka.. Bardzo zaczynam się denerwować, znając życie pół nocki zarwe eh.. Odezwę się jutro po wizycie... Dobranoc :)

9 lata 4 miesiąc temu #999245 przez Gosia 2712
NatB a moim zdaniem powinna Natkka jechac na IP przynajmniej moze daja jej jakas kroplowke na wzmocnienie i sprawdza czy z malestwem wszystko ok ...
Trzymam kciuki za wizyte :) na bank bedzie wszystko ok :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #999256 przez natB
Gosiu tak tak to ja :P Klaudia ma mnie w znajomych :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No pewni. Natalka powinna jechać, tez prawie się odwodnilam i wyladowalam w szpitalu, intensywne wymioty nie są na pewno dobre.. Skontaktuj się koniecznie z Gin... Chodzi mi ogólnie oto, że Natalki gin wiedział o tych wymiotach i powinien coś jej dać w razie wu..

9 lata 4 miesiąc temu #999258 przez Gosia 2712
NatB no wlasnie u niej Cie znalazlam :P a Ty znasz sie z nia tylko z forum czy w realu tez?
Dokladnie lekarz powiniej na takie cos zareagowac...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #999276 przez natkka
Cześć Dziewczyny :) Ja na razie czuję się lepiej :] moja gin mi proponowała mi coś na wymioty i mdłości, ale wtedy po pierwsze nie wymiotowałam tak często a po drugie miałyśmy nadzieję, że to już sama końcówka więc się wstrzymałyśmy. Teraz jednak powiem jej żeby mi coś zapisała żebym miała w razie wu :) Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla mnie łaskawszy :)

9 lata 4 miesiąc temu #999281 przez natB
nattka w takim razie 3 mam kciuki za Twoje lepsze samopoczucie :kiss:

Gosia ale Ty młodo wyglądasz :) ile Ty masz lat, że się tak dopytam :P

Miałam dzisiaj KOSZMAR w nocy :/.. Śniło mi się, że 10 moich znajomych spadła z balkonu i zginęli, a ja na to patrzyłam :/ okropny sen i wszyscy później zamiast płakać po nich to się śmiali :/ koszmar normalnie koszmar.. Mnie w dodatku z nerwów boli dziś brzuch wmawiam sobie po raz kolejny brak objawów.. Zajechac się można :((

9 lata 4 miesiąc temu #999282 przez natkka
nat - ja już doszłam do wniosku, że ciężarnej nie dogodzisz, zawsze się będzie czymś martwić :] ja też czasem tak mam, że martwię czy z maleństwem wszystko w porządku a przecież mam mnóstwo dolegliwości ciążowych :]

9 lata 4 miesiąc temu #999289 przez Gosia 2712
Hejka :)
Kolejny cieply dzien sie zapowiada ;)

Natkka oby to wczorajsze rzyganko bylo takie jednorazowe i takie na porzegnanie :P i zeby sie juz skonczylo...

NatB

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 4 miesiąc temu #999294 przez Natalia1991
ja juz po wizycie zdjecie dodam pozniej alez ten maluch rosnie masakra jak sobie porownalam zdjecie z przed 3 tyg i to wczorajsze to masakra ma juz 24mm :laugh: :laugh: termin na 25marca z usg zalozyli mi karte ci :laugh: zalozyli mi karte ciazy i nastepna wizyta 7 wrzesnia :cheer:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka