BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 3 miesiąc temu #1002126 przez Gosia 2712
Ja tez juz jestem po badaniu i powiem wam ze jestem bardzo NIE zadowolona :S Z malenstwem wszystko ok ma 7,7cm takze rosnie mi maly gigant hehe :P serduszko bije, a malenstwo nie jest zbyt chetne do wspolpracy, bo po raz kolejny spalo na usg :P Wypielo sie tylkiem i tyle :p z usg jest starszy o 4 dni :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1002127 przez Gosia 2712
Natkka to dlugo musisz czekac na wizyte :S oj to calkiem w innym kierunku bylas :P do Ogrodzienca to mam dobre ponad 100km :P ale ciesze sie ze weekend sie udal :)

Paulinsien gratuluje siurka :woohoo: sliczne malenstwo :)

Paulina szkoda ze nie mialas usg ... ale najwazniejsze, ze jest wszystko ok :) ja mam nastepna wizyte 23go :P

Marta wspolczuje :S to odpoczywaj jak najwiecej :)

Moniab Amelka <3 sliczne imie :) :blush:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 3 miesiąc temu #1002151 przez malutkamilka
Te co używały te rogale do spania jakiemacie bo jak patrze na allegro to są różne kształty i ceny-jakie polecicie?

Gosia bardzo możliwe że miała takie podejscie - niemoja pacjjentka to spadaj szybko szybko- moze inaczej by spojrzala gdyby znala Twoją sytuację.

Ja sie mega dziwnie czuje od dwoch dni- jakies takie dziwne przeczucia mam niby nie konkretne ale niezbyt fajne i w koncu cos zlego sciagne tymi myslami.
Nie wiem co mnie naszlo

9 lata 3 miesiąc temu #1002156 przez Anabelle
Ja mam motherhood (plus za ściągany pokrowiec), ale obiło mi się o uszy, że fajne są z wypełnieniem kulkowym.

9 lata 3 miesiąc temu #1002200 przez PaulinaJ
Gosia to ja idę 21 :P

9 lata 3 miesiąc temu #1002231 przez Natalia1991
Laseczki odprowadzilam mlodego do przedszkola i zwariuje..... tak to sie nie moglam doczekac bo twierdzilam ze odpoczne a jak juz poszedl to sobie miejsca nie moge znalesc....;C wiec sprzatam u mnie wizyta 7 czyli juz calkiem nie dlugo, mam nadzieje ze wszystko wporzatku i moze tez juz plec zobacze ;) choc z terminu usg 25 marca wiec dopiero 11 tydzien ale moze...:)

9 lata 3 miesiąc temu #1002238 przez Gosia 2712
Hejka :)

Malutkamilka no wlasnie ja tez sie zastanawiam jaki wybrac :whistle: czy taki w ksztalcie C, czy taki bardziej prosty :whistle: czemu mowisz, ze masz zle przeczucia? dzieje sie cos?

Paulina hehe standardowo w poniedzialek :P ja tez tak zaczne znowu chodzic jak moj gin wroci :P

Natalia mam nadzieje, ze poznasz plec :) moze lekarz chociaz spojrzy co tam siedzi :) hehe no tak mama bardziej przezywa szkole niz dziecko :P przyzwyczaisz sie, ze go nie ma :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 3 miesiąc temu #1002257 przez Marta1985
A ja idę dziś na 17:20 na pierwszą wizytę więc się okaże co i jak ☺

Mam jakiegoś stresa

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002349 przez malutkamilka
Gosia nie są jakieś sprecyzowane te moje obawy. Boli mnie cały czas kręgoslup, czasami nawet brzuch i ten mięśniak... Wydaje mi się że każda ma jakieś obawy przed każdą wizytą czy wszystko ok z dzidzią.

Dzisiaj kuzyna żona przyniosła mi ubranka i smoczki bo jej siostra dostala i kupila a okazalo sie ze jednak bedzie miec dziewczynke i tym sposobem wszyscy mi wmawiaja ze bede miec chlopaka. Tak mi wmowia ze uwierze a potem sie rozczaruje he he

9 lata 3 miesiąc temu #1002354 przez moniab26
Ja mam takiego rogala, kupiony dokładnie u tego samego sprzedawcy,
allegro.pl/poduszka-do-spania-i-karmieni...gal-i5625753030.html

Natalia1991 ja też nie mogłam sobie znaleźć miejsca jak mały został w przedszkolu ale zaraz po obiedzie pojechałam po niego a on w płacz, że nie chce iść z przedszkola, aż się sama popłakałam, ale Pani powiedziała, że cały czas był dzielny i nie płakał.
Ja wizytę mam dopiero 29 września i dopiero wtedy zobaczę swojego maluszka - mam nadzieję, że już się ujawni co tam w spodniach się kryje ;)

Marta1985 nie stresuj się - będzie dobrze :)

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 3 miesiąc temu #1002369 przez Gosia 2712
Marta to daj koniecznie znac po wizycie :) na pewno jest wszystko ok :)

Malutkamilka heh to jest wlasnie najgorsze, ze juz nam to zamartwianie zostanie do konca zycie :whistle: Sliczne ubranka :) hehe jak sie okaze ze dziewczynka to najwyzej bedzie chodzic ubrana na niebiesko :P Ja mam duzo ubranek po Amelce a teraz niby ma byc chlopak i tez na poczatku bedzie smigac w rozowych bodziakach hehe :P

Monia a ten rogal fajnie sie uklada? moja kolezanaka ma wlasnie podobnego i tez jest zadowolona

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 3 miesiąc temu #1002402 przez Marta1985
Jeden ludzik ☺ 1,8 cm ☺termin 16 kwiecień ☺ fasolka cudna☺

Tylk odrobina infekcje mam ale to bez obaw ☺

9 lata 3 miesiąc temu #1002419 przez PaulinaJ
Marta super wieści :)
Kamilka fajne łaszki ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1002420 przez natkka
Marta super :) gratulacje :cheer:
malutkamilka super ciuszki, na pewno się przydadzą :D
A ja korzystając, że czuje się odrobinę lepiej poszłam do fyzjera :D bo miałam już 3 cm odrosty więc wyglądałam strasznie. Teraz nie jest idealnie bo nie chciałam farby z amoniakiem, ale i tak o niebo lepiej niż było :D

9 lata 3 miesiąc temu #1002513 przez Aruneczka
Dobry!;)
Umieram.... wczoraj wieczorem delikatnie bolalo mnie gardlo, rano obudzilam sie z istnym kataklizmem.... gardlo boli jak cholera, stawy czuje i ogolne rozbicie.... faszeruje sie herbata z cytryna, u lekarza nie miejsc i szans na przyjecie....
Dzis na 14:40 mam prenatalne i juz atakuje mnie stres.... jeszcze te chorubsko sie przypaletalo.... czosnku bym do herbaty dodala ale smierdziec na usg ... ehhhhhh

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka