- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Moniab WOW to Twoje dzielo? cudo Dawaj adres juz pedze na torta
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Troszkę cię rozumiem. Antek też był mały jak byłam w ciąży, do tego miałam migreny, wzdęcia... no i łykałam luteine do wytworzenia łożyska.natB napisał: anabell i psychicznie mi jest ciężko, bo chce dalej zajmować się Wladem a jestem bardzo ograniczona i Fizycznie, bo dolegliwości dają mi w kość, a to nie jest dobry moment.. No mam nadzieje, ze dobije do tego 2 trymestru będę dużo spokojniejsza, jak już łożysko się wytworzy..
Na szczęście ciąża trwa stosunkowo krótko, mam nadzieje, że z upływem czasu będziesz się czuła lepiej
Gosia wpadam czasami, ale ciężko u mnie z tym.
Chłopaki zajmują mi cały czas, mam chwilę wieczorem, ale jak posiedzę za długo, to jestem niewyspana
Na szczeście Leo podrósł i już się razem bawią, choć oczywiście, na razie trzeba moderować zabawę, bo dwulatki są wybuchowe
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Mąż wyjechał więc jest i większa chwila czasu na neta
Po remoncie mam taki syf, że na sam widok ręce mi opadają.
Gosia Ja też mam dziś wizytę Standardowo idziemy razem hehe
Moniab26 Super torcik i Sto lat dla małego
MalutkaKamilka Te badania są teraz bezpłatne u nas bo realizują jakiś tam projekt Ale naprawdę szczerze polecam. Wizyty są dwie darmowe Ja teraz lecę po 15 października.
natB Ciesze się, że już nie krwawisz. Trzymam kciuki za was !
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Gosia - ja już zamawiam taką poduszkę bo póki co zwijam sobie w rulon kołdrę i wkładam pod nogę, dla mnie najlepsza z możliwych pozycji, ale może też dlatego że ja zawsze tak spałam
Marta - ja bym nie wytrzymała i powiedziała co o tym myślę bo to było po prostu chamskie
nat - ja w tą stronę nie pomogę bo u mnie 56 :/ też źle bo grozi zapaścią :] ale cyuckam cukierki więc mam nadzieję, że to się jakoś szybko ustabilizuje. NO i mam skierowanie żeby wcześniej pójść na krzywą cukrzycową i sprawdzić jak to z tym moim cukrem jest. Ja słyszałam, że według nowych norm do 120 jest wynik prawidłowy dla kobiet ciężarnych, ale nie dam sobie za to uciąć głowy bo ja ostatnio jestem półgłowkiem :/
monia - wow, powiedz mi jak takie cudo się robi :] ja jestem takim beztalenciem cukierniczym, że szok a tą myszkę miki to sama robiłać bo wyszła idealnie No i jakie szczęscie twojego chłopaka
anabelle - wpadaj częściej fajnie, że chłopaki się już razem bawią
No to elaborat stworzyłam nie było mnie cały weekend, pojechałam na jurę na totalną dzicz, gdzie złapanie zasięgu graniczy z cudem więc nawet nie próbowałam wchodzić na forum, ae powiem wam że było super. Taki chill out
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Dziewczyny dzisiaj wizyta juz sie nie moge doczekac Moj M. idzie ze mna i w koncu zobaczy co tam zmajstrowal hehe
Anabella fajnie ze chlopaki sie razem bawia jest mala roznica miedzy nmi wiec raczej sie beda dogadywac i razem broic hehe
Paulina kciukam za Twoja wizyte hehe to chyba jest juz nasze przeznaczenia nawet z srody mi ja przelozyli na dzisiaj jeszcze na polowkowe idz 19.10 bo ja mam juz wizyte zapisana hehe
Natkka ja wlasnie tez sie rozgladam juz za ta poduszka pochwal sie gdzie na jurze bylas ? w koncu w moich stronach
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty ja mam dopiero pod koniec września
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Ja miałam na czczo cukier 90 i gin kazał ograniczyć węglowodany bo trzyma się górnej granicy, więc od dzisiaj chlebek razowy i czytamy dokładnie wszystkie etykiety co można a czego nie, na szczęście pomidory można do woli bo bym chyba umarła bez pomidorka
- paulinsien
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Kolejna wizyta dopiero 30.09 jak ja wytrzymam???
Co do tych darmowych badań genetycznych to są bezpłatne finansowane z UE i przyszłe mamy zapisują się na nie bez skierowania lekarza, są dla wszystkich dostepne kto ma ochotę się na nie wybrać Ja osobiście bardzo się cieszę że mogę z nich skorzystać i nie muszę za nie płacić
Dzidziuś:
I siusiak;):
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
ja już po badaniu...jako że w czwartek miałam USG to dziś tylko przegląd podwozia kolejna wizyta za 3 tyg
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
aktualna tabelka pod moimi suwaczkami