BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 3 miesiąc temu #1001888 przez moniab26
Ja miałam tego rogala w poprzedniej ciąży i byłam bardzo zadowolona, teraz już też go biorę między nogi i pod brzuch sobie podkładam bo inaczej strasznie mnie ciągną pachwiny, tak więc polecam.
A na torcik oczywiście zapraszam wszystkie :) a wyglądał tak:

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek
Załączniki:
Podziękowania: Marta1985

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1001898 przez Gosia 2712
NatB czasami kilka godzi wczesniej cos zjesz a moze wyjsc w badaniach... Powtorz je za jakis czas i zobaczysz, czy faktycznie cos jest nie tak...

Moniab WOW to Twoje dzielo? :woohoo: cudo :woohoo: :silly: Dawaj adres juz pedze na torta :D :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 3 miesiąc temu #1001934 przez Anabelle

natB napisał: anabell i psychicznie mi jest ciężko, bo chce dalej zajmować się Wladem a jestem bardzo ograniczona i Fizycznie, bo dolegliwości dają mi w kość, a to nie jest dobry moment.. No mam nadzieje, ze dobije do tego 2 trymestru :( będę dużo spokojniejsza, jak już łożysko się wytworzy..

Troszkę cię rozumiem. Antek też był mały jak byłam w ciąży, do tego miałam migreny, wzdęcia... no i łykałam luteine do wytworzenia łożyska.
Na szczęście ciąża trwa stosunkowo krótko, mam nadzieje, że z upływem czasu będziesz się czuła lepiej

Gosia wpadam czasami, ale ciężko u mnie z tym.
Chłopaki zajmują mi cały czas, mam chwilę wieczorem, ale jak posiedzę za długo, to jestem niewyspana ;)
Na szczeście Leo podrósł i już się razem bawią, choć oczywiście, na razie trzeba moderować zabawę, bo dwulatki są wybuchowe :P

9 lata 3 miesiąc temu #1001945 przez PaulinaJ
Cześć wam ;-)

Mąż wyjechał więc jest i większa chwila czasu na neta :P
Po remoncie mam taki syf, że na sam widok ręce mi opadają.
Gosia Ja też mam dziś wizytę ;-) Standardowo idziemy razem hehe :laugh:
Moniab26 Super torcik ;-) i Sto lat dla małego :)
MalutkaKamilka Te badania są teraz bezpłatne u nas bo realizują jakiś tam projekt ;-) Ale naprawdę szczerze polecam. Wizyty są dwie darmowe :) Ja teraz lecę po 15 października.
natB Ciesze się, że już nie krwawisz. Trzymam kciuki za was ! :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu #1001967 przez natkka
clue to my się możemy na spacerach z wózkiem umawiać :P
Gosia - ja już zamawiam taką poduszkę bo póki co zwijam sobie w rulon kołdrę i wkładam pod nogę, dla mnie najlepsza z możliwych pozycji, ale może też dlatego że ja zawsze tak spałam :)
Marta - ja bym nie wytrzymała i powiedziała co o tym myślę bo to było po prostu chamskie
nat - ja w tą stronę nie pomogę bo u mnie 56 :/ też źle bo grozi zapaścią :] ale cyuckam cukierki więc mam nadzieję, że to się jakoś szybko ustabilizuje. NO i mam skierowanie żeby wcześniej pójść na krzywą cukrzycową i sprawdzić jak to z tym moim cukrem jest. Ja słyszałam, że według nowych norm do 120 jest wynik prawidłowy dla kobiet ciężarnych, ale nie dam sobie za to uciąć głowy bo ja ostatnio jestem półgłowkiem :/
monia - wow, powiedz mi jak takie cudo się robi :] ja jestem takim beztalenciem cukierniczym, że szok :P a tą myszkę miki to sama robiłać bo wyszła idealnie :) No i jakie szczęscie twojego chłopaka :D
anabelle - wpadaj częściej :) fajnie, że chłopaki się już razem bawią :)
No to elaborat stworzyłam :) nie było mnie cały weekend, pojechałam na jurę na totalną dzicz, gdzie złapanie zasięgu graniczy z cudem więc nawet nie próbowałam wchodzić na forum, ae powiem wam że było super. Taki chill out :)

9 lata 3 miesiąc temu #1001976 przez Gosia 2712
Hejka :)

Dziewczyny dzisiaj wizyta :P juz sie nie moge doczekac :D Moj M. idzie ze mna i w koncu zobaczy co tam zmajstrowal hehe :P

Anabella fajnie ze chlopaki sie razem bawia :) jest mala roznica miedzy nmi wiec raczej sie beda dogadywac :) i razem broic hehe :P

Paulina kciukam za Twoja wizyte :) hehe to chyba jest juz nasze przeznaczenia :P nawet z srody mi ja przelozyli na dzisiaj :P jeszcze na polowkowe idz 19.10 bo ja mam juz wizyte zapisana hehe :P :P

Natkka ja wlasnie tez sie rozgladam juz za ta poduszka :) pochwal sie gdzie na jurze bylas :P ? w koncu w moich stronach :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 3 miesiąc temu #1001990 przez PaulinaJ
Dzięki Gosia i ja trzymam kciukasy za Twoją wizytę :D Jak da radę to i na 19 się zapiszę a co haha

9 lata 3 miesiąc temu #1001993 przez natkka
Gosia ja byłam w Hutkach-Kankach :) to niedaleko Ogrodzieńca :)
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty :) ja mam dopiero pod koniec września :(

9 lata 3 miesiąc temu #1002042 przez moniab26
natkka zrobienie takiej myszki to żaden problem - wydrukowałam sobie z netu, powiększyłąm do potrzebnego wymiaru, wycięłam poszczególne części - uszy, oczy , mordka i kolejno przykładałam na tort i rysowałam kontury masą, później tylko wypełnienie i gotowe. Nic prostszego, w sumie w zamierzeniu cały tort miał być w kształcie myszki miki ale uznałam, że będzie troszkę za mały jak wytnę tylko głowę więc zrobiłam rysunek. Ja w ogóle uwielbiam tworzyć torty, każdy jest inny, na inną okazję ale zawsze muszę wymyśleć coś innego, mam gdzieś fotki innych to kiedyś się wam pochwalę jak znajdę, żeby narobić wam smaku na słodkości ;)
Ja miałam na czczo cukier 90 i gin kazał ograniczyć węglowodany bo trzyma się górnej granicy, więc od dzisiaj chlebek razowy i czytamy dokładnie wszystkie etykiety co można a czego nie, na szczęście pomidory można do woli bo bym chyba umarła bez pomidorka :P

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 3 miesiąc temu #1002076 przez paulinsien
Dziewczyny dziś byłam na badaniu doktor mówił że nie ma powodu do niepokoju dzidziuś ma 6 cm i siusiaka :evil:
Kolejna wizyta dopiero 30.09 jak ja wytrzymam??? :huh:
Co do tych darmowych badań genetycznych to są bezpłatne finansowane z UE i przyszłe mamy zapisują się na nie bez skierowania lekarza, są dla wszystkich dostepne kto ma ochotę się na nie wybrać :) Ja osobiście bardzo się cieszę że mogę z nich skorzystać i nie muszę za nie płacić :)

Dzidziuś:

I siusiak;):
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu #1002079 przez PaulinaJ
paulinsien Śliczny bobas :)

ja już po badaniu...jako że w czwartek miałam USG to dziś tylko przegląd podwozia :laugh: kolejna wizyta za 3 tyg :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002097 przez Marta1985
Ale piękne siusiaki ☺ narazie widze że sami mężczyźni ☺ ją leżę i zdycham tak mi nie dobrze

9 lata 3 miesiąc temu #1002112 przez natkka
paulinsien - gratuluje chłopaka :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002115 przez moniab26
Gratulacje dziewczyny, naprawdę same siurki się ujawniają, ja mam jednak cichą nadzieję, że u mnie będzie cipuszka - Amelka

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002125 przez malutkamilka
Tyle już chłopców ze zarz limit będzie wyczerpany :D

aktualna tabelka pod moimi suwaczkami

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka