- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
LUSTIG!!! Jaki prześliczny maluch Gratulacje!!!!
Madzia - myślę, ze już nie musisz nic pośpieszac... jesteś na takim etapie, że samo przyjdzie hehehe. Nie znasz dnia ani godziny hehehe.
Ja dziś wstałam rano... i miałam wizje Zmienialiśmy układ łóżeczka w pokoju ehhehe.... Co chwile inne pomysły. A za dużo wymyśleć nie można bo pokój jest mikroskopowy ehhehe.
Ale dziś się fajnie spało taki chłodek... dziś też zapowiada się dzień - do oddychania
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Tatus jest cudowny, spełnia się w 100%, dostał 2tyg chorobowego opieki nade mna,chciał tydzien, ale miałam słabe wyniki krwi,więc lekarz się ucieszyl ze ktoś ze mna będzie i dał mu 2.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jaka ślicznotka!!! Kiedy będziecie w domku? Pewnie jutro??
I jak się czujesz po cesarce??
Lusti - no to pozazdrościć... że taki spokojny A w ogóle to jak Ty się czujesz??
Mój maluch już od 2 dni jest jakiś bardzo spokojny... nie wiem co szykuje heheh
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Claudii słodkości Sonia!
Zuch mamuśki:)
Magnus mója też na poczatku tygodnia była mega spkojna,sporadycznie i lekko kopala a od wczoraj znów bombarduje ale widzę że ma stale pory śpoczynku
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Otrzymane podziękowania: 4
Fajnie ze na razie wasze skarby sa grzeczniutkie, oby tak zostalo i zeby problemow z kolkami nie bylo albo jak beda to zeby szybko minely bo tego to chyba najbardziej sie boje ze nie bede dawala rady z placzacym dzieckiem i niewyspaniem itp
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Otrzymane podziękowania: 4
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Póxniej muszę do pracy, do ZUSu i do diabetologa. Ostatnia juz wizyta uchhh. Dobrze, ze dietetyczki już nie mam ehhehe.
Także relacje z wizyty zdam dopiero w godzinach popołudniowych
Ewa... też mam takie obawy heheh. Bo ja czy moja rodzina jesteśmy przyzwyczajeni do mojego siostrzeńca, który jest wspaniałym dzieckiem. Nie płakał, nie bał się być na rękach u innych osób.... nie miał kolek. Praktycznie od 3 miesiąca przesypia całe noce. Złote dziecko Dlatego mam lekkie obawy heheh Ale tak czy siak Damy radę
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magmus to tak jak moja noemrawo się ruszala..Ale widzisz po ilu dniach zaczęła lenistwo nadrabiać
Będzie dobrze,zobaczycie:))
A mi kolej PKP pozbawila zycia kota
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja już w domku ostatnie dwa dni intensywne. W sobotę z małym byliśmy w dinoparku w Malborku, potem męża wyciągnęłam na shoping, by skorzystał z przecen i kupił trochę garderoby. Skończyło się na tym, że trochę czopa bezbarwnego mi odeszło. Dziś shoping w Gdańsku na powrocie do domu, odwiedziny u znajomych męża i tak wyjeżdżając o 13 do domu zajechaliśmy dopiero o 21. Szkoda tylko, że ja nic nie mogłam sobie kupić
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla no i gratuluję udanego wypadu,zakupów choć nie dla siebie,ale pomysl,że nadrobić można po porodzie:)) może nie od razu ale z pewnością nas to nie ominie..Ja to dopiero ubolewam bo gorąco a choze w adidasach w których już też mi się noga nie mieści,do szpitala musiałam kupić kapcie te ogrodowe bo tylko w nie jako tako noga wchodzi choć na 3/4 śmiałam się ze będę chodzić tam w skarpetkach.A ja wczoraj namowilam P na numerek pod pretekstem ze może ostatni pprzed porodem,ale dziewczyny jakie chłop miał opory bo ciągle myślał o rozwarciu i panikowal:) .Hahahha kupa śmiechu była:) ale finał taki ze nic to nie dało:)) jutro termiin,przy okazji P obchodzi urodziny:)a w czwartek wiyta:)) doczekam czy niedoczekam?! I to jest pytanie:) a Sevilla dużo się pozbylas tego czopu? Ehhh może tuż tuż na porodowke?
A jak reszta mamusiek,meldowac się i to już !!
- Karington
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oo Madzia biedny mąż.. Haha został wykorzystany.. ale spoko ja mojego też wzięłam jak wrócił.. Tylko u mnie ruszyło tyle, że czop od wczoraj odchodzi.. Śmieszne gluty
Dzisiaj jadę po wózek i pralkę.. może.MC.Donalda zachaczymy..;P trzeba się najeść.
Madzia biedna z tymi butami;( jeszcze trochę.. Miejmy nadzieję że Bobo wyjdzie;)