BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

7 lata 8 miesiąc temu #1059967 przez Sevilla

Załącznik WP_20170420_15_09_05_Pro.jpg nie został znaleziony

Załącznik WP_20170420_15_09_17_Pro.jpg nie został znaleziony

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 8 miesiąc temu #1059968 przez Sevilla
Up

7 lata 8 miesiąc temu #1059981 przez madzialenka
Sevilla to fakt Basia 3dni starsza od Zu ale umiejętnościami bijesz nas na glowe;) brawo dla małej zdolniachy!
faktem jest też to że masz dryg do szycia;)zazdroszcze!też bym chciałaś usiąść i coś zrobić ale przy moich umiejętnościach pewnie nawet pościeli bym nie uszyla hahha;)miałam zamiar ale na zamiarach się skonczylo;)

7 lata 8 miesiąc temu #1059983 przez magmus88
Hej :)

Sewi - czyli faktyczni etakie umiejętności dziedziczy się w genach! :) Ten płaszczyk... no bajka :D

Matko Baśka co Ty wyprawiasz! :woohoo: :woohoo: Faktycznie silna dziewczyna :)
Dzieci z jefnego wieku a takie różnice. A później i tak wszystko nadrobią :) Ale faktycznie.... Basia tu jest fenomenem :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

7 lata 8 miesiąc temu #1059988 przez madzialenka
Ehh Magmusik czasem - al już jest ale kurczę w 12 tyg bo wtedy chyba są prenatalne. ..ciężko nawet o tym myśleć a co dopiero gdy nas To dotyczy..; ( Sevilla jak piszesz z tel nie wstawiaj emotow z tel wtedy teksty urywa

7 lata 8 miesiąc temu #1059990 przez magmus88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Dorcik 1979

7 lata 8 miesiąc temu #1059991 przez madzialenka
Oj jejku..współczuję jej ; ( aż nie chcę o tym myśleć co przeżywa.; (

7 lata 8 miesiąc temu #1060040 przez madzialenka
Z innej beczki..skończyli ocieplenie hahah a że spartolili okna uciekam im kaske.jestem tak wredna że aż P nie mógł wyjść z podziwu że aż na tyle przystali;))hahah

7 lata 8 miesiąc temu #1060041 przez magmus88
Madzia - brawo :D ehhee

Ja też mam z innej beczki pytanie.... odkąd urodził się mały, mam wrażenie, ze mamy nowego lokatora. Jest nim deska do prasowania :D czy u Was wygląda to podobnie czy tylko ja mam nieproszonego gościa na chacie? :P

7 lata 8 miesiąc temu #1060044 przez madzialenka
Magmus haha nie tylko u Ciebie tak jest.co 2dzien jest w użytku; )
Tylko Zu zbyt często się tam bawi przy niej

7 lata 8 miesiąc temu - 7 lata 8 miesiąc temu #1060059 przez Cornick

7 lata 8 miesiąc temu #1060087 przez madzialenka
Cornicku kochana zrob tez cos dla siebie!;)chociaz raz kiedys,poczujesz się lepiej,nabierzesz sił.nawet głupi makijaż poprawia nastrój.
Ja cała chatę posprzatalam.posyłam okna końcu świat widać bo dwa tyg ponad folia byla na oknach

7 lata 8 miesiąc temu #1060092 przez magmus88
Madzia, jak ja prasuje to mały też mi majstruje przy desce hehe. Dlatego często prasuje jak mały już śpi.

Cornick - no jest to przykre... :( tym bardziej, że byla już po prenatalnych i było wszystko ok :(

Cornick - jak karmicie się tak często jak od początku to kiedy mały je inne rzeczy? :D tzn pytam bo jestem ciekawa jak to tak organizacyjnie wygląda :) a jak tam rączka Jasia? :(

Madzia - Ty pracusiu :)

Myśmy wczoraj byli w knajpie na urodzinach znajomego. W domku byliśy o 1. Oczywiście mały znowu chyba wyczuł, ze coś nie gra bo podobno płakał... ale moja mama dała sobie spokojnie radę.

7 lata 8 miesiąc temu #1060093 przez madzialenka
Boże Magmus zazdroszcze takich wypadów i to wspólnych z mężem ! I powrotów o tej godzinie haha.ale jak się ma kochaną mamę to można sobie czasem pozwolić.my to albo wcale albo osobno haha ;) właściwie to P czasem wybywa z kumplami..ja nie bo bym musiała cycki w domu zostawić.. odbije sobie tę wszystkie jego wypady jak dzieci będą nastolatkami haha
Cornivk no właśnie jak rączki małego? Aaaa mówiłam Wam że Zu mówi tata od świąt?tak ją męczył tak męczył i udało sie; )

7 lata 8 miesiąc temu #1060094 przez Sevilla
Haha co do makijażu to ja dziś pierwszy raz od x czasu się pomalowałam tak poprostu :)
Odnośnie deski do prasowania, tak jak góry w ciąży prasowałam, tak teraz jak gdzieś wychodzimy. Deskę jedynie rozkładam jak szyje i materiał wymaga rozprasowania szwów - hmmm to w sumie dość często haha

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka