- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewa - myślę, ze i tak jakbyś poszła wcześniej to pewnie jeszcze nic by nie było widać. Możesz jedynie dla swiętgo spokoju betę sobie zrobić. No i super bedziecie miec prezent pod choinkę
Co do karmienia.... dużo jeszcze się teraz cycujecie?
U nas to wygląda już tak, ze w sumie tylko na noc, w nocy i rano. W ciągu dnia już w ogóle.
Cocnik - kochana, nie ma żadnych przeciwskazań co do karmienia w ciąży także nie musisz czekać do takiej różnicy wieku a długo karmić piersią to znaczy do kiedy?
Madzia dzięki.... Bartek się tak do Zuzy wdzięczył ale widzę że wolicie Jacha hehehe
Nie no... Bartek by się pewnie obraził. W końcu ma już dziewczyne. Tylko, ze teraz już nie będą się widzieć bo skończyliśmy siłke...
Właśnie, co do rehabilitacji to mieliśmy mieć dziś kontrolę ale nasza Pani doktor nie wróciła z chorobowego... i w poneidziałek mamy u innej doktorki. Ciekawe co to za jedna ehhehe
Madzia, wazyłam Bartka wczoraj i ma 8,2. Także jak na "chudzielca" to nei jest źle ehehe. Chyba, ze Zuzia ostatnio aż za bardzo dba o linie?? ehhehe
No i od wczoraj Bartek wstaje. Tzn w łóżeczku i przy meblach. Wcześniej się dżwigał i opierał na kolanach. Albo ewentualnie o nas wstawał. A teraz bryka sam.
To jest aż niewiarygodne w jakim tempie dzieci zdobywają nowe umiejętności!
Smerfetka - trzymamy kciuki za wyniki.
Sewi... kobieto Ty to masz talent. Jesteś samoukiem? Chodziłas na jakieś kursy czy może wykształcona krawcowa?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czy te 55% nie jest wtedy jak kupisz 3 różne kosmetyki? A co jest teraz? Bo wiem, ze zawsze był podział... lakiery, usta, oczy itd?
No i tak się skłąda, ze będe musiała się dziś wybrać do rosmana odebrać zdjęcia.... a to peszek
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Otrzymane podziękowania: 4
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
my jemy 3razy w ciągu dnia minimum cycaA w nocy ile chchcę czasem i 7razy ją przystawiam.)
Co do karmienia piersią przy drugiej ciąży zmienia się ponoć smak i dzieci często w tym momencie odrzucają pierś.
Brawo dla Bartusia moja to len totalny;))hahaha ale Pani nie kazała się martwić jeszcze.
promocja jest na 3roznego rodzaju rzeczy np podkład cień do powiek pomadka z kartą jest -55% ale ja brałam jak popadnie i o tak miałam rabat naliczony:))
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bartek w dzień za bardzo nie chce cyca.... jeszcze czasami go przystawiam ale nie chce. Dwa razy pociągnie i tyle....
W takim razie Bartek przybrał 5 kg od urodzenia. A nie ma 9 miesięcy skońćzonych.... to chyba dobrze Może w końcu nikt mi nie będzie mówił jaka to z niego chudzinka Chociaż ostatnio porównywałyśmy z siostrą jej małego z tego okresu to był neizły ludzik michelin
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zu w dzień ciąg nie cyca bo przy nim M.in zasypia.do grudnia chcę karmic;) tak jak syna15 mies.tu trochę dłużej.ale hak wyjdzie zobaczymy
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia, co tym razem nachomikowałaś?
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magmus nie pytaj nawet co tym razem;)) może nie chomikowo nabrałam bo mają termin większość rzeczy ale wzięłam trochę towaru.najwięcej to lakieru do paznokci
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też pewnie bym się obkupiła lakierami ale ostatnio nie mam czasu malować.... A masz jakąś sprawdzoną firmę?
Pytanko... czy Wasze maluchy jedzą te flipsy? Daje Bartkowi już któryś raz to nawet nie chce ich zbliżyć do ust macha nimi jak mieczem
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do lakierów.... ja lubię sally hansen. I mogę je też polecić. Fajne też mają topy na wykończenie... Tylko ceny z kosmosu ale jak jest taka promocja, ze połowa taniej to wtedy możńa A manhatanu chyba nie mam.... muszę wypróbować.
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Magmus jestem w pewnym sensie samoukiem. "w pewnym sensie" bo moja babcia jest z zawodu krawcową i z szyciem mam styczność od zawsze. Do maszyny jednak usiadłam samodzielnie dopiero teraz. Niejednokrotnie pytam się babci co i jak, choć obecnie i ja jestem wstanie ją zaskoczyć
Cornick niezmiernie mi miło, że zaglądasz i podglądasz
Czy Basia chodzi hmmm za rączki to nawet i biega, ale samodzielnie nie ma odwagi. Obecnie łapie ją na tym, że staje nie trzymając się niczego i bawi się zabawką. Za to mąż nauczył glizdę wchodzić po schodach i bez problemu śmiga w górę pod bacznym okiem mamy. Szkoda, że nie pomyślał by nauczyć schodzić hahaha