- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie nadal bez zmian nic się nie dzieje teraz czekam na córkę bo jest na lekcji w szkole muzycznej
Ja jutro mam wizytę jestem ciekawa co powie może już coś sie zaczyna dziać na.dole chcialabym
Agutka coś mi sie.zdaje że twoja dzidzia pcha się na świat i może wkrótce wrzucisz niusa urodziłam
Honka widzę że intesywnie u ciebie dobrze może cię szybciej ruszy
Joanna ja też nie jestem zadowolona za.bardzo ze.swojego.gin denerwuje mnie że wogóle nie kojarzy mojej osoby a przecież chodzę do niego już jakiś czas zawszenie pyta o dzieci jakie.duże były jak się urodziły niech se zanotuje to będzie na.przyszłość wiedział ale mam nadzieję że jutro już ostatnia wizyta a potem porodówka
A ja od dziś zaczynam.się rozciągać na piłce może to przyspieszy akcje
Zubi ja na infekcje stosowałam tantum rose i probiotyk ginekologiczny lacibios femina i po paru dniach pomogło a ta mnie swedziało że masakra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Dziewczyny jak to jest że najpierw trzeba leżeć żeby donosić a potem Dzidzi przestaje się spieszyc i trzeba się nagimnastykować żeby zechciała wyjść
Dodi ja jestem zła na niego też z drugiego powodu, że nie zorientował się że ma złą kartę pacjenta, właśnie nie pasowało mi co on mi tam mówił...to pewnie temu że miał inną historię choroby przed sobą, mówił mi że do terminu porodu ponad miesiac i nie mogłam mu przetłumaczyć że nie miesiąc bo termin mam na 16, bo on cały czas swoje gadał i mnie nie słuchał... A co najlepsze luteinę kazal zażywać jeszcze przez 2 tyg a potem odstawić- ale stwierdziłam że już ją odstawie bo kiedy urodzę jak będę sobie ją aplikowała do 40 tygodnia zresztą w szpitalu jak bylam kazali odstawić od dzisiaj. Tylko nie wiem co z magnezem, niby lekarz mówił że to mam sobie dalej brać ale nie wiem czy któraś Was zażywa jeszcze magnez będąc w 38 tyg? Bo jakoś czuję że mówił mi o tych lekarstwach na podstawie tamtej dziewczyny i nie wiem co robić, normalnie jestem taka zła na niego że szok Zażywacie jeszcze magnez?
Megi daj znać czy przeszło teraz będę myśleć czy będziesz kolejną Mamusią czy to fałszywy alarm
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Honka a mówiłaś że chcesz żeby Kubuś siedział do 8 lutego??? A tak w ogóle to rekord u Ciebie prawda?
Megi i jak sytuacja?
Zubi ja mam to samo. ja jakoś się boję tego tantum Rosa- to jest do irygacji? Ja na razie daje radę z clotrimazolem. Ale za chwilę się to rozbuja. Miałam mieć dziś też gina ale zachorował i idę w środę.
Joanna co za ... z tego lekarza. On jakiś nie poważny jest!!! Jak można coś takiego powiedzieć pacjentce? Nie dość że się boimy porodu to ten jeszcze sama najgorszą wersję podaje....
Co do strachu to ja bardzo się boję tego obkurczania macicy. Mnie bolało to strasznie.... po prostu siedziałam z małą przy piersi i wylam... mam nadzieje że teraz tak źle nie będzie.
Ja mam takie huśtawki nastroju że sama ze sobą wytrzymać nie mogę... chcę mi się parę razy w ciągu dnia płakać ale nie mam nawet o co.... z jednej strony chciałabym już urodzić ale jeszcze muszę czekać na wypłatę żeby dokupić parę rzeczy i czuje się nie przygotowana no i tak puchne... nogi jak balerony mam dobra chyba się wyzalilam. Nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Która to.miała mieć cc 2 lutego?
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Straszycie z tym obkurczaniem, ja naprawdę nie miałam żadnych bóli w pierwszej ciąży.
Fajnie że mamy to nasze forum, od razu człowiek się lepiej poczuje jak sobie po narzeka
- Justyna_1709
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Sander 8 luty to urodziny mojej babci i rocznica ślubu rodziców wiec mieli by piękny prezent, ale te skurcze mnie wykończą nie mogę przestać o nich myśleć, tylko liczę ich długość i odstępy no i mi ciężko jestem wielką i spuchnieta
Mulian to już niedługo będziesz tulić córe
Justyna jak tam po wizycie ?
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
mulian trzymamy kciuki za spokojny pobyt, może będziesz kolejna.
honka ty nie zwyczajna bycia w ciąży tyle tygodni i już byś chciała Kubusia po tulić, a tu Kubuś zrobi kawał i dotrwa do końca- tylko żeby cię te skurcze jeszcze nie łapały
justyna wizyta o tej godzinie?
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Dodi ja ma mieć CC 2 lutego ale coś mi się dzieje dziwne bóle z kręgosłupa mam nie takie jak rwa lecz jak by ktoś gorące Żelazko przykładal i to tak falowo jest tak miałam przy miesiączce . Ale podbrzusza nawet ok no nic idę spać mam nadzieję że się wyciszy .
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9