- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Październik 2017
Mamusie Październik 2017
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja tam glukozy sie nie boje dawalam zawsze rade i bylo ok mam nadzieje ze teraz tez bedzie wszystko ok, a tak w ogole to chyba tylko ja jeszcze nie wiem kogo mam pod serduszkiem hmmmm jestem bardzo ci3kawa niby mowie jak do chlopaka ale czesto mam wrazenie ze jednak dziewuszka bedzie no nic okaze sie 16go mam nadzieje
Ja to sie boje jak to bedzie jak dziecko sie urodzi moj Jasiek bedzie mial wtedy 2 lata nie bardzo bedzie wiedzial co i jak nie chce zeby poczul sie jakby to powiedzieć odsuniety ode mnie przez malucha ale wiadomo na poczatku takie malenstwo potrzebuje mamy caly czas tego sie boje jak to pogodzić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Załącznik IMG_4760.jpg nie został znaleziony
A tak z innej bedzki dziewczyny jakie macie wlosy,fryzury bo ja ciagle w tych moich dlugich i zawsze spietych w koka chodzę chce cos zmienic ale nie wiem co
- Wisienkaa987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Jeśli chodzi o fryzurę to mam średnio długie włosy i zawsze kok. Tez niie mam na nie pomysłu. Na razie zostawiam tak jak jest.
- Ari
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Co do fryzury, to do niedawna mialam wlosy do pasa. W kwietniu scielam polowe. Zazwyczaj z przodu zaplatam "dobieranca", a reszte upinam w kucyk.
- anna90
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Włosy mam do końca lopatek teraz tylko w kitke wiąże ale gorąco to mi tak wygodniej . Pi porodzie będę chciała sobie zrobić siwe pasemka albo ombre.
Między moimi dziećmi będzie nie całe 3 lata różnicy więc może też będzie ok.
- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18
Tez rozmawia.do brzucha mowi ze kocha antka... ale jak.bedzie to.sie.okaze..
Tu tu lepiej bo na test glukozy byl napoj lucozade... nie moj ulubiony ale bez problemu... teraz niby obnizyli poziom hlukozy ... i jakis inny ... dowiem sie za 3.tyg

A co do wlosow. Przed ciaza zawsze prostowalam... a teraz ani czasu ani ochoty .. albo uplote albo w kucyka/koka upinam.. szybko i wygodnie...
- Kama_Agrawa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Glukozę będę miała na szczęście dopiero w sierpniu aby truskawki nie zaburzyły wyniku

Nie wiem czy to prawda że drugie dziecko jest większe od pierwszego ale u mnie było różnicy ok 0,5kg z przewagą dla drugiej córy.
Teraz dziecię ma 421g (córka w tym czasie miała 376g) AC 167mm FL 36mm HC 183mm BPD 51mm oczywiście pomiary z połówkowego USG 20-21tc a jak u Was?
- anna90
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
A dzis w nocy tak mi pecherz skopal ze yslalm ze sie tam do niego przejde... jakby w p8lke nim gral

- anna90
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ale poczatki tej ciazy do okolo 17tc byly dla mnie okropne wieczne mdlosci masakra.. wiec nie wiem..
Anna wiem o czym mowisz tez to uwielbialm... faceci tego jednego lowinni nam.zazdroscic bo w zaden sposib nie da sie tego.uczucia opisac...
Nawet w bardziej zaawansowanej ciazy pod koniec kiedy kopniaki to juz prawdziwe kopniali ... ja uwielbialam przy zosi ... i przy antku tez bede kochac
- anna90
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczyny robiła może któraś z Was brwi pernamentne?
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
anna90 ja tez wiecej dzieci nie planuje i mysle zeby zalozyc spirale tylko jestem zielona w tym temacie
toffik zazdroszcze ze juz tak bardzo czujesz Antka u mnie to dalej pojedyncze kopniaczki i jeszcze tak bardzo nie wyczuwalne no ale wszystko przede mna
Juz nie moge sie doczekac piatku polowkowe i trzymajcie kciuki zebym sie w koncu dowiedziala kto tam mieszka chociaz pewnie chlopak no ale to takie przypuszczenia tylko
anna90 nigdy nie robilam brwi chociaz bardzo mi sie podobaja ja swoje mam czarne i wystarczy jak od czasu do czasu zrobie henne i spokoj ☺ a co ty sie zastanawiasz?
- anna90
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Brwi planuje zrobić tzn jestem prawie zdecydowana ale muszę do porodu poczekać albo chyba nawet przy kp nie można. Szkoda ale cóż jakoś wytrzymam jeszcze.
- anna90
-
Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-