- Otrzymane podziękowania: 0
Bielsko Biała
- monitkao
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119295 przez monitkao
Czy któraś rodziła może w Bielsku? Pierwszą córkę rodziłam w Esculapie, a teraz zastanawiam się nad szpitalem wojewódzkim, ale nie jestem jeszcze przekonana. Nie jestem z Bielska, a nie chciałabym źle trafić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119339 przez sylwira1721
ja jestem z okolic bielska ale zdecydowalam sie na szpital w moim miescie
moja ciocia rodzila w esculapie i chwali sobie ten szpital ja jestem innego zdania ,bo szwy tam sa niestety nierozpuszczalne i dziecko nawet gdy ma żółtaczke to wypisuja go do domu... ja bym sie napewno na ten szpital nie zdecydowala!! a o wojewodzkim nic nie wiem
moja ciocia rodzila w esculapie i chwali sobie ten szpital ja jestem innego zdania ,bo szwy tam sa niestety nierozpuszczalne i dziecko nawet gdy ma żółtaczke to wypisuja go do domu... ja bym sie napewno na ten szpital nie zdecydowala!! a o wojewodzkim nic nie wiem
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120543 przez Natka
Ja jestem z Bielska I rodziłam w szpitalu na Wyspiańskiego. Typowo porodówka i duzo moich koleżanek chwali sobie ten szpital w sumie ja tez Dobra opieka, jedzenie takie nie najgorsze, i pielęgniarki tez mile( no większość z nich)
Co do Esculapu to słyszałam same złe opinie a co do Wojewódzkiego to słyszałam rożnie opinie, niektórzy chwalą, niektórzy narzekali
Co do Esculapu to słyszałam same złe opinie a co do Wojewódzkiego to słyszałam rożnie opinie, niektórzy chwalą, niektórzy narzekali