- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- gdańsk- Kliniczna czy zaspa
gdańsk- Kliniczna czy zaspa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #150116 przez różyczka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Divette no własnie lekarze uważają najwidoczniej, ze nie jest to zagrożenie, bo każdy lekarz twierdzi, ze kolejny poród przy takim ułozeniu to nie jest wskazanie do cc przy pierwszym tak, przy drugim i kolejnym już nie hmmm...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #150443 przez angellika1
no widzisz jak mój Nikoś się nie odwracał to ginka powiedziała że w żadnym wypadku Wojewódzki! Tylko Kliniczna lub Zaspa!!!! Tam ponoć robią w takich przypadkach CC a jaki był twój pierwszy poród CC czy SN ?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #150472 przez różyczka
No własnie gadałam na Klinicznej i nie zrobią mi tam cc. Pierwszy mój poród SN to była 30-godz. masakra
O dopiero co zobaczyłam, ze odpowiedziałas mi na Lipcówkach bo szukałam odp. u Was na Sierpniówkach ale tam nadrobić stronki to uuuu dużo trzeba czasu poświęcić
Czyli jednak Kliniczną wybraliście...boże jak ja zaczynam sie denerwować co to bedzie w 37 tyg. dzidziolek naprawde ma mało miejsca na obrócenie się
O dopiero co zobaczyłam, ze odpowiedziałas mi na Lipcówkach bo szukałam odp. u Was na Sierpniówkach ale tam nadrobić stronki to uuuu dużo trzeba czasu poświęcić
Czyli jednak Kliniczną wybraliście...boże jak ja zaczynam sie denerwować co to bedzie w 37 tyg. dzidziolek naprawde ma mało miejsca na obrócenie się
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez różyczka.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #150487 przez angellika1
ginka mi powiedziała ze dziedzi nawet w 38 tc potrafią sie przewrócić a ja ćwiczyłam
mojedziecko.magdaityle.pl/index.php?opti...=36:porady&Itemid=66 lub tutaj ciazaporod.pl/porod_porod_przygotowania_artykul,3872.html
Cwiczyłam i Nikoś się obrócił
Cwiczyłam i Nikoś się obrócił
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #150490 przez różyczka
Jestem zaszokowana tym co napisałaś o Wojewódzkim, ze tam nawet pierworódce nie zrobia cc przy ułozeniu pośladkowym bo statystyki o co chodzi w ogóle??
Czy oni pretenduja do miana największej rzeźni w Gdańsku? - poród bez znieczulenia, sn za wszelką cenę...
Kurcze w jednym z tych artykułów co podałas każa leżec na plecach z poduszkami pod biodrami, w drugim bezwzględnie to odradzają
Czy oni pretenduja do miana największej rzeźni w Gdańsku? - poród bez znieczulenia, sn za wszelką cenę...
Kurcze w jednym z tych artykułów co podałas każa leżec na plecach z poduszkami pod biodrami, w drugim bezwzględnie to odradzają
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez różyczka.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #150499 przez angellika1
"natura jest najważniejsza" ja się przeraziłam tym że zwlekają z CC do ostatnich chwil, tydzień temu rodziła tam znajoma męczyła sie 12h i w końcu zrobili jej CC chociaz mogli dużo wcześniej. Zresztą możesz sobie wejść na rodzić po ludzku i zobaczysz ile procentowo maja CC i o ile to jest mniej od innych szpitali
- divette
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 5 miesiąc temu #151455 przez divette
http://www.suwaczek.pl/cache/408489183a.png?html
Lucia prosi o głosy
w wojewódzkim nie chcą ropbi c cc z prostego powodu- nie mają na etacie anesteziologa. dl;atego nie decydowałam sie na ten szpital. porzecież niewiadomo co się stanie, a tak na porodówce czekają na anesteziologa. gdybym tam ntrafiła robili by mi łyżeczkowanie na żywca a nioe pod ogólnym znieczuleniem,....
http://www.suwaczek.pl/cache/408489183a.png?html
Lucia prosi o głosy